Bodrum Gündem

Fethiye CHP İlçe Merkezinde, EMRAH DOĞU İzdihamı Yaşandı…

CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ilçe başkanlığı görevinden ayrılarak, milletvekili aday adaylığını ilan etti.

Fethiye CHP İlçe Merkezinde, EMRAH DOĞU İzdihamı Yaşandı…
14.01.2011
0
A+
A-

 


 


 


 


 


Fethiye CHP İlçe merkezinde, Emrah Doğu izdihamı yaşandı.


Emrah Doğu, Milletvekili Aday Adayı…


CHP Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ilçe başkanlığı görevinden ayrılarak milletvekili aday adaylığını düzenlenen törenle ilan etti.


order vardenfil online  


Bodrum Gündem Haber


Yaklaşık bin beşyüz kişilik bir katılım ile milletvekilliği için aday adaylığını açıklayan Emrah Doğu “Siyaset vefa ister, eğer siyasette vefayı hizmetle buluşturamazsanız, ticaretle vefayı buluşturamazsanız, siz adam olmamışsınız demektir.” dedi.


Yoğun katılım olduğu törende, CHP Fethiye İlçe örgütü üyesi olup 2010 yılında hayatını kaybeden parti üyelerinden Özgür Gürdal, Erkan Aybek ve Yılmaz Göktepe’nin yakınlarına plaket verildi. Açıklamaya Bodrum, Milas ve diğer ilçelerden de katılımın olması dikkat çekti.


 


Yeni İlçe Başkanı Gençlik Kollarından Yetişti…


Doğu’nun istifası ile boşalan Fethiye İlçe Başkanlığına Avukat Ali Özgür Kullukçu seçildi. Doğu, “İlçe örgütünü kendisine ve yönetim kurulu üyelerine emanet ediyorum. Size önerim, kimsenin talimatı ile siyaset yapmayın ve kendinize Mustafa Kemal Atatürk’ü örnek alın” şeklinde konuştu.


 


Emrah Doğu aday adaylığı açıklaması sırasında, partili arkadaşlarına yaptığı konuşmada, referandum sürecinde anlattıkları tehlikelerin şimdi ortaya çıktığını kaydederek; “Şartlar ne olursa olsun ülkenin içinde bulunduğu tehlikeyi anlatmak benim namus ve şerefim. Referandum sürecinde köylerde yollarda bu referandumun ne kadar tehlikeli olduğun anlattık. Yüzde 42 inandı yüzde 58 inanmadı. Ama ne oldu referandumdan sonra, referandum süresinde CHP köy köy gezerken anlattıkları yaşandı mı,  yaşanmadı mı? Bir kaç örnek vermek istiyorum; 4.Murat yasakları başladı, artık insanlar köylerde köy düğünlerinde, kırsal kesimde çocuğunu yakınlarını eğlendirirken içki içmesi yasaklanıyor. Bakanlık müfettişlerinin suçu yoktur diye rapor tuttuğu gümrük başmüfettişi arkadaşımız suçüstü yasaklanmıştır. Erkeklerin okulda kızlara 45 santimden fazla yaklaşması yasaklanmış.” dedi.


 


misoprostol no prescription “Muğla için mücadele etmek benim namus ve şeref borcumdur.”

Where to buy Viagra

Milletvekili seçilmesi durumunda adam gibi hizmet edeceğinin sözünü veren Emrah Doğu  “Parti organlarında yalan atan, yalan attıktan sonra parti organlarında yüzleşmeye gelmeyen insanlarla siyaseten aynı yolda asla yürümeyeceğim. CHP ilkeleri ile ve bu ülkenin bağımsız bütünlüğünü savunanlarla aynı cephede mücadele etmek benim namus ve şerefimdir. Hepinize söz veriyorum; eğer Muğla milletvekili olursam, gücüm yettiği kadar Fethiye için mücadele etmek benim namus ve şeref borcumdur. İşte ilçe örgütü ve siz partililerim önünde söz veriyorum, İnşallah Allah bana milletvekilliğini nasip eder bende adam gibi hizmet yaparım.” dedi.


 


PKK ve Hizbullahçıları tahliye edenlerin düzeni 12 Haziran’da bitecek…


Son günlerde Türkiye gündeminde tartışılan hukuka olan güvensizlikten ve yurttaşların tedirginliğinden de bahseden Doğu; “12 Haziranda ülkenin bağımsızlık mücadelesini yok etmeye çalışanları, PKK’lıları ve Hizbullahçıları dışarı salanları, aydınları ve Kemalistleri çakma iddianamelerle Silivri’ye gönderenleri 12 Haziranda sandıkta yok etmek umuduyla saygı ve sevgilerimi sunuyorum Allah bu mücadelede hiç birimizi utandırmasın” diyerek sözlerini bitirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.