Bodrum Gündem

YA DEVLET BAŞA,YADA KUZGUN LEŞE?

Bu deyimin ne anlama geldiğini paylaşayım önce; sonunda büyük bir varlığa veya mevkiye kavuşturabilecek ya da tam tersine insanı mahvedecek, batıracak bir işe girişirken söylenir; işin ne kadar tehlikeli olduğunu anlatır.

Bu kısa tanımı özellikle yapmak istedim ki mazalah ?tehlikeli? başka tanımlar yapılmasın diye. (Devlet başa diyoruz ya darbe, marbe anlaşılır.)

Bodrum Ak Parti teşkilatı aynen bu deyimin gereklerini yerine getiriyor.

Neden mi?

Açıklayalım neden tehlikeli bir şey yaptıklarını, dilimizin döndüğünce.

Ak Parti Bodrum ilçe teşkilatı sık sık Bodrum?a gelecek olan veya gelmesi muhtemel bir çok projeyi basın açıklamaları ile kamuoyu ile paylaşırlar. Bazen bir proje için bin sekiz yüz yetmiş sekiz defa basın açıklaması yaptıkları yaşanmış bir vakadır. Örneğin 250 yataklı Devlet Hastanesi yapılacak açıklamasını bilmiyorum kaç kere yaptılar.

Bazen de paylaşılamaz projeler kim önce açıklayacak yarışı da yapılır.
Örnek mi?
Ortakent Sağlık Serbest Bölgesi.
Yolların yapımı, İçme Suyu Projesi, Gümrük Alanı ve İskelesi, Tersane yapımı, ve buna benzer bir çok çılgın, mega projeleri basın açıklamaları ile kamuoyu ile paylaşıldı.

Bu açıklamaların tamamı Ak Parti İlçe binasında ve Ak Parti İlçe teşkilatının projeleri olarak açıklandı.

Lakin bu projeler devlet projeleri değil mi?

Yoksa yanılıyor muyum? Yoksa bu projeler bir siyasi parti olan Ak Parti Projeleri mi?

Burada bir kavram kargaşası yok mu?

Devlet herkesin devleti değil mi? Yani yüzde 100?ün. Yani seçimlerde şu kadar oy aldım, alacağım kaygısı var mıdır devletin?

Yoktur.

Süreklidir, kalıcıdır kuşkusuz ve her yurttaşın ayrımsız hizmetindedir devlet. Oysa hükümetler, siyasi partiler, liderler değişir.

Lakin devletin sürekliliği ve kalıcılığı herzaman esastır.

Xenical 120 mg İşte zurnanın zırt dediği nokta burada. Soru şu. lowest prices for Plavix

Devlet projeleri partiler kanalı ile mi halka anlatılmalı, yoksa bizzat devlet görevlilerince mi anlatılmalı?

Bu tür mega projelerin halka aktarılması ilçe teşkilatlarının mı görevi olmalı, yoksa mikro düzeyde Bodrum için değerlendirirsek, en büyük mülki amir Kaymakamlık tarafından mı halka anlatılmalıdır?

Buna göre devlet projelerini Ak Parti İlçe teşkilatı mı halka sunmalı, yoksa devleti, yani başbakanlığı temsil eden Kaymakamlık makamı mı? Yada en azından kaymakamın da bu açıklamalarda iktidar partisi ile beraber olması gerekmez mi?

?Ya devlet başa, ya kuzgun leşe? misoprostol online Ak Parti İlçe Teşkilatı tehlikeli bir oyun oynuyor gibi geliyor bana. Mega projeleri anlatırken devleti es geçmemek lazım, zira Ak Parti devlet değil, siyasi bir partidir.

Bir hatırlatayım dedim?

ETİKETLER: ,
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. T.Bülent Manzak dedi ki:

    1980?den sonra çıkan cunta yasalarından biri olan ??YÖK?? yasasından sonra, Bir üniversitede iki tıp fakültesi olamayacağından, Cerrahpaşa Tıp Fak. İTÜ?ye, Trabzon Tıp Fak. KTÜ?ye. (Bu yüzden adı K.Ü. olarak değişti.) bağlanması tartışılırken, zamanın Oğuz Aral?lı mizah dergisi ??GIRGIR?? baş sayfasında, bu söylenenleri bir yere bağladıktan sonra ?? Elektrik Fakültesini de Fişe bağlayın?? esprisini yapmıştı.
    Oldu olacak, İktidar partisinin yerel yönetimini, yerel mülki amirliği ve yerel belediyeleri birleştirip, o dönemin iktidarına bağlayalım, sorunu kökten çözelim!! Veya iktidarı hangi parti almışsa yerel yönetimin yürütmecileri o partiye katılsın!! Vatandaş olarak bizde rahat hizmet alalım!!

  2. Başar Münir dedi ki:

    Minik bir düzeltme yapmama izin verin. Bu tür projeler devlet değil belediye projeleridir. Bu tür işler belediyenin işleridir. Dolayısı ile belediye başkanının açıklama yapıyor olması gerekir. Belediye başkanı yerine iktidar partisi açıklama yapıyorsa ve belediye başkanı da buna ses çıkarmıyorsa, bunun ne anlama geldiğini umarım herkes anlamıştır. Ne diyelim, Bodrum Belediye Başkanlığı AKP’ye hayırlı olsun…

  3. K. D dedi ki:

    Fatih bey yazınızı sıkılmadan,duraksamadan okudum keyifte aldım ve şu anlamı çıkardım. Demekki bir ülke yönetilirken köy belde ilçe hatta il teşkilatlarına ne gerek var hatta genel merkez dışında kurulacak bir siyasi parti teşkilatına ne gerek var çünkü o gün o devleti yöneten iktidar partileri kim ise Ankaradan kuş bakışı şöyle bir göz gezdirdiklerinde tüm türkiyenin ihtiyaçlarını görür hatta en uçra yerdeki, yolun gitmediği bir köyün hayrata ihtiyacı olduğunu bile görür bir devlet olmalı!!!.Biraz fantastik bir merkezi yönetim modeli sunmuş olmuyormusunuz önümüze!!!!. Ki hangi devlet kaymakamı belediye başkanın yardımı olmadan kırsaldaki veya şehirlerdeki hizmet eksikliklerini görebilsin doğru söylüyorsunuz ama gösteremiyorlarki taşra siyasi parti teşkilatları bunu üstleniyor ve bunu layıkıyla yapıyor.Sizi anlıyorum bu ülke bu güne kadar sadece sırça köşkünden bakan partilere seçimden önce gelip sonra cenazesi donenünçe görünen millet vekillerine alıştık, alıştırıldık!!! bundan olabilir garipsemeniz hak veriyorum dünşüncelerinizede saygı duyuyorum. AMA Türkiyede bir şeyler değişti artık ilçe,belde…. teşkilatlarının yerinde tespitlerde bulunarak o bölgedeki vatandaşların hangi hizmetlere ihtiyaç duyduğunu bilip bu bilinçle halka hizmet etme adına projeler ürettikleri bunları ankaralara ulaştırdığı, hizmeti beklemeyip tutup getiren ve tabiki devletin (kaymakamın, belediye başkanlarının)yapması gerek bu hizmetleri en kısa zamanda yaptıran ilçe teşkilatlarına sahip olmak biraz fazla geldi sanırım!!!!. Ata sözü vardır hani ”yiğidi vur hakkını yeme” malesef biz ne yapılanı ne görüyoruz ne yapılanlarla mutlu oluyoruz nede yaptıkları ve yapıcaklarıyla yiğitlerin gurur duymasına izin veriyoruz!!!!!! haksızlık etmiyelim lütfen. Saygılar Fatih bey .

    EE belediye başkanı açıklama yapmadı kaymakam niye açıklama yapmadı bu icraatları zaten onlar yapıcak devletin yaptığı işler bunlar teşkilatla ne alakası var. bülent ve başar beyler????
    Şu alakası var 11 kasımda başbakanımızın açılışını (ankaradan diğer 1oo küsür projeyle birlikte) yaptığı bodrum acil içme suyu projesinin ki değeri 250 milyon dolar olan mega hiper adını siz koyun proje dağdaki keçiye koyuna yalak oldu niye çünkü bodrumda ki belediyelerin açılış tarihi belli bir projenin tamamlanmasına kadar alt yapı çalışmasını yapmayıp, bitirmeyip proje tamamlandıktan sonrada ses çıkarmayan ki şuan borulardan tertemiz akan içme suyunu vatandaşa verdirmeyen bu 11 belediye başkanın hangi projesi olucakta açıklıcak veya ne hakla açıklama yapmayı hakkecek. icraatı yapanlar bunun için ter dökenler açıklama yapar gerisi içinde susup oturmak kalır saygılar.

  4. M.Sarıhan dedi ki:

    Devlet üzerinde güç olmak isteyen hangi kurum olursa olsun yok olmaya mahkumdur. Hükümetlerin yani iktidarlarların geçici olduğunu unutanlar bir gün devletin daim olduğunu anlarlar.
    Yerel yönetimler de yerel teşkilatlar da bunu iyi anlamaları gerekir.
    Partizanlık bu güne kadar ülkemize hep zarar getirdi. İyi olan projeler sırf başka partinin projesi diye karşı çıkıldı. O nedenle Fatih beyin vurguladığı partilerin değil, partiler üstü proje sunum gereğini bende savunuyorum.
    Sitenizde haberi yayınlanan ve Sayın Algül’ün anlattığı proje çok güzel, çok önemli ama CHP sırf muhalefet olsun diye karşı çıkacak göreceksiniz. CHP bir proje yapsın sırf muhalefet olsun diye AKP de karşı çıkacak.
    Unutmayalım Türkiye bir tane. Devletçilik önemli bir ilke.
    Saygılarımla

  5. Ümit Baltutan dedi ki:

    AKP Hükümeti ve mevcut Akp Bodrum İlçe Başkanlığı 2014 Yerel seçimlerini Bodrumda CHP kazanırsa bu projeleri CHP’li Belediye Başkanının uygulaması için gerekli yardımı ve devlet desteğini verecekler mi?
    Bence Sayın Yılmaz Algül’ün cevaplanması gereken en önemli soru bu.Saygılarımla…

    1. K. D dedi ki:

      Sayın Ümit Baltutan size bir şeyi anlatmak isterim. Ak parti hükümeti başa geldiğinden beri Türkiyede neler değişti nelerde reform yapıldı, bunları hiç objektif bir gözle etüt ettinizmi acaba. Türkiye de 2002 den beri en başta siyaset köklü bir değişime gelişerek uğramıştır. Şöyleki eskiden aslında eskiden demememk lazım halen mualefet partilerinin sıkca kullandıkları ve öz benlikleri gibi benim sedikleri siyasi mücadele yöntemleri olan, son 30 yıldır değişmeden ve geliştirmeden uyguladıkları bir yöntemleri var, o da şu ben ikdidar değilsem ben bir hizmet yapamıyor veya yapmıyorsam beni kimsenin kötü bilmesine izin vermem buyüzdende yapanada mani olurum, bu yolda yapılan hizmetler memleketin hayrına da olsa onlara köstek olurum takabildiğim kadar çelme takarım ve ben yapmıyorsam kimseninde iş yapmasına izin vermem kendi acizliğimi başkalarını da aciz göstererek örterim ki o hizmetlerin gittiği yerde de kimse gercekleri görmesin oy kaybetmiyim!!!!.yazık. Size bir örnek veriyim bu yöreden, başka bir ile veya yöreye gitmeye gerek yok gecenlerde bilgim oldu il genel meclis toplantısında ak partili il genel meclis üyeleri muğlanın bazı dağ köylerine 112 acil servis ambulansı almak için çalışma başlatmışlar.Taktir edersiniz ki bir köyün en büyük sorunlarından biri de sağlık ile sağlık kurumlarına ulaşım ihtiyacıdır.( ne kadar güzel bir proje bence!) peki sorarım sizce bu projenin neresi yanlış veya kötü.Malesef chp li il genel meclis üyeleri sadece ak parti projesi olduğu için kabul etmemişler bu projeyi.. sormak istiyorum nerde halkın partisi nerde halkını düşünen parti.(Bu yazmış olduğum örnek te benim birebir şahit olduğum bir konu değil duyduğum bir konu doğruluğuna inanmak sizin taktirinizde)insan inanmak istemiyorum çünkü kimsenin siyasi rant uğruna bu kadar küçüle bileceğine akıl sır erdiremiyor.Ama yıllardırda hala 30 yıl öncesinin siyasi manevralarıyla ayakta kalmaya çalışan bir, benimde eskiden destekçisi olduğum şimdi tasvip etmediğim (başka kelime kullanmak istemedim) bir parti olan chp nin ülkenin 4 bir tarafında bu örneklere benzer işleri yaptıklarına şahit oldukça inanmamak elde değil ve tepki göstermek hata nefret etmemek elde değil.Bu tür olaylarda beni ilk günden beri en koyu ak parti sempatizanı yapmıştır doğrular uzakta değil diraz daha gözlerimizi açalım objektif yaklaşalım gercekleri sizlerde görüceksizin.Peki Bodrum belediyesini chp kazanınca ne olucak? siz hiç bodrumdaki belediye başkanlarıyla görüştünüzmü ? hiç onlara sordunuzmu ? tabiki hayır bence sormadınız görüşmediniz. Çünkü sadece Bodrumda da değil tüm türkiyede hangi siyasi partinin belediye başkanı proje hazırlayıp bunu sunduğunda karşılığında gerekli ödeneği alamamış projelerini yapamamaları için bürokrasiye takılmış?. Bunu bir araştırın gidin sorun belediye başkanlarına(mehmet başkanlara) bakalım ne diyecekler. Ak parti sizin partinizle hiç bir alakası olmayan gercekten herkese eşit davranmaya ve ülkenin hayrına olan tüm projelere destek vermeye çalışan bir parti oluşuna neden inanmak istemiyorsunuz. Mualefet partileri yıllarca herkesi engelleyip siyasi rant uğruna köstek olduğu için bunu Ak parti hükümeti demi yapmak zorunda veya yapacak .Tabiki hayır artık değişimi görün ve hakkaettiği saygıyı duyun oy vermek zorunda değilsiniz bari yapılan işlere saygımız olsun.( kişisel algılamayım herkese söylüyorum ümit bey. ) Emin olun hangi parti olursa olsun ak parti desteğini esirgemez. Bir bodrumlu olarakta Bodrumunu artik gölgede kalan güzelliğinin sadece bilinen bir isminin dişında bir şeyi kalmayan, her gecen gün ayakları geriye doğru giden bu durumundan kurtaralım.okadar güceniyorumki umarım tüm Bodrum halkı bunların bilincinde olur ,Bodrumun kalkınması için daha iyi yerlere gelmesi için kendini Belediyecilikte ispatlamış olan Ak partiye oylarını veriri 2014.. saygılar sevgiler..

  6. Mustafa Kalın dedi ki:

    K D ağzına sağlık bu kadar iyi anlatılırdı. Eğer biz bu rezillikten kurtulmak istiyorsak çıkış yolumuz budur arkadaşlar. Herkese öcü gibi anlatıyorlar AK Partiyi, ama içine girince de önceki düşündüğün öcü, hacı, hoca vb. sıfatların anlamsız olduğunu anlarsınız. Bence biraz dik kafalı değil açık görüşlü olmanın tam ve tam zamanıdır saygılar arkadaşlar.

  7. Ümit Baltutan dedi ki:

    Sayın K.D diyorum kusura bakmayın,çünkü daha isminizi yazma gibi bir siyasi cesareti gösteremeden ,ülkemizi kuran,emperyalist güçlere karşı kurtuluş savaşı mücadelesi vermiş CHP?sini eleştirme cesaretini gösteriyorsunuz.
    Bana lütfen hayal dünyanızdaki politikalarınızı anlatmayın,
    Biz CHP?liler Muğlaya il genel meclisine gidip CHP il genel meclisi üyelerimizle,CHP belediyelerimizle kisebükü projesine karşı cansiperhane Bodrumun geleceğini savunurken, siz heralde leğenin içinde gemiciklerle oynuyordunuz.
    1 mart tezkeresi için partimiz mecliste ülkemizin çocuklarımızın geleceği için çabalarken siz bir elinizde deniz feneri, feneri yakıp nasıl para kazanırım cahil halktan diye banka banka geziyordunuz heralde.
    CHP?li olarak bizler yapılan açılımların ülkeyi böleceği endişesiyle yanıp tutuşurken,halkla meydanlarda miting yaparken siz heralde kürt açılımı yerine ev de elinizde oklava yufka açıyordunuz.
    Sayın K. Benim soruma cevap da vermemişsiniz,bende sizden cevap beklemiyordum zaten,ilgililer verirse sayın Yılmaz Algül başkanım sevinirim,çünkü bu sorunun muhatabı siz değilsiniz.
    Sayın K. Bodrum hepimizin sizde katkı yapacaksanız adınız K?da olsa Z?de olsa partiniz de ne olursa olsun,Bodrum bu hoşgörüyü senelerdir göstermiş zaten,kol kola çalışır Bodrumu güzelleştirmek için elimizden geleni yaparız,ama siz önce bu memleket kurulurken,kurtulurken emeği geçen CHP?sine ahde vefa deyip saygı gösterin,ekmek yediğiniz canağa tükürmeyin!
    Belki sevmezsiniz ama bakın ne demiş yurtsever şair :
    Dörtnala gelip Uzak Asya’dan Akdenize bir kısrak başı gibi uzanan
    Bu memleket bizim!
    Bilekler kan içinde, dişler kenetli ayaklar çıplak Ve ipek bir halıya benzeyen toprak
    Bu cehennem, bu cennet bizim!
    Kapansın el kapıları bir daha açılmasın yok edin insanın insana kulluğunu
    Bu davet bizim!
    Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür Ve bir orman gibi kardeşçesine
    Bu hasret bizim! —-NAZIM HİKMET
    SAYGILARIMLA?.

  8. K:D dedi ki:

    Sayın Ümit Baltutan… Tamda sizden beklemediğim ama beklememin gerektiği gibi bir yorum yazmışsınız.Aslında cevap bile yazmamın bir anlamı olmayan bu yorumunuza cevap yazmamın nedeni : kurumlar üstünden giden, seviyeli, kişilere inilmeyen bir karşılıklı tartışma ortamı olan bu sofrada bu yaptığınız aşağılayıcı kişiye endeksli yorumlarınız ne kadarda size ve partinize yakışmış. Beni uzun uzun yorum yapmaktan kurtardığınız için ve kendi kendinizi( buna çokta üzülmüş olsamda) küçük düşürdüğünüz için ne kadar teşekkür etsem az .Tamda yukardaki yorumlarımda tanımladığım siyasi kimliklerde ne güzelde oturmuş yazdıklarınız örnekle açıklama gibi olmuş.Ne yazık ben sizin kişiliğinize dil uzatma gafletinde bulunmadım siziznde bulunmamanız gerekirdi.Normalde cevap bile yazmama karşılıklı oturup konuşuyor olsak cevap vermeden içimden güle güle çeker giderim.Ama yazdıklarınızdan cevapsız kalmamı bir zafer olarak görecekmişsiniz gibi bir izlenim bende uyandırdınız oyüzden cevap verme gereği duydum.
    Gelelim bahsettiğiniz konulara:
    1) Nasıl olur da Cumhuriyeti kuran emp.. savaşan Chp ye dil uzatırım sorduğunuz bu değilmi ? Şöyle söyliyim Pardon da siz kendinizi Cumhuriyetimizi kuran Chp ile hangi had ile kıyaslıya biliyorsunuz siz onların tırnağı olamazsınız. onlarki bu kadar … büyüklüğünü tarif edemediğim insanlar ki siz kim oluyorsunuz kendinizi bir tutma gafletine kapılıyorsunuz.Kendinize geliniz siz onların bırak gölgesi tırnağı bile olmazsınız.
    2002 den önce Ak parti mi vardı ? Yoktu peki ben hangi partiliydim tahmin edin Chp liydim ve eminim sizden daha chp li idim. Şimdi ise benden daha koyu Ak parti sempatizanı yoktur ve olamaz.(sizin tabirinizlede döneğim bunulada guru duyuyorum).Allahıma şükrediyorum Ak parti ve R. Tayip Erdoğanın bu ülkenin başına geçtiği ve onları canlı gözle görebildiğim için.
    Peki ben kime, hangi Chp ye dil uzattım ? Tabi ki Büyük Önder Atatürk’ün kurduğuyla değil Onun başarılarının arkasına saklanıp kemiklerini sızlatan bu Atatürk ve Silah arkadaşlarını istismar eden Chp ye dil uzatıyorum.. ve uzatıcam yanlış olanın da karşısında herzaman durucam.Haşa Ben Büyük Önder Atatürkün ne kendine nede partisine dil uzatamam,uzatmam.

    2)Gelelim Kisebükü’ne. Sizin orda yaptığınız bir başarımıydı sizce? evet ama kime karşı neye karşı? Siz hiç ordaki halka sordunuzmu veya toplantının içeriklerini halka anlattınızmı? Gelelim konuya, bu kisebükü projesini yapan firma Azerbaycanlı bir firma idi ve Türkiyede ki çözüm ortağı iş ortağı firmada bir Ak partilinin di öylemi, ve sizde bir Ak partili’nin bu ortaklıkta olmasından rahatsızlık duyduğunuzdan kabul etmediniz mi yoksa kisebüküyü mü kurtardınız?????? Tabi içeriğini bilemiyoruz ama gene aldığım duyumlara göre ki doğruluğuna inanmak sizi elinizde olay şöyle gerçekleşmedi mi!!!!!!! Bu Azerbaycan firması il genel meclisinde bir sunup yapıp proje onaylanmadığında Chp li meclis üyelrinden ne arzu ettiklerini sordu ve Chp li meclis üyelerinin arzularına göre tekrardan projelendirip sunum yaptı ne oldu gene kabul edilmedi….Bu karşılıklı dans tam 9 kere yapıldı firma 9 kere proje yaptırdı sonuncusunda da Chp li il genel meclisi üyelerinin harfi harfine istediği gibi bir proje hazırlatıp sunmadımı sundu ne oldu yok biz genede istemiyoruz dediler…Peki bu 9 tane tekrardan yapıalan sadece proje maliyeti ne kadardı 1 milyon dolar, peki Chp lilerin istediği gibi işletmede yerel halkın %60 personeli oluşturacağı sözü alındımı alındı..Yani o yer halkın istihdam olacak mı idi evet, Doğal ortama 0 zarar veren dünya çapında bir proje(kere yapılan proje yani harfi harfine Chp meclis üyelerinin istediği gibi olan proje) Türkiye ye kazandırılacakmıydı evet. Peki Bu başarı kime ve kimlere karşı bir başarıydı kapalı kapılar arkasını yalan yanlış millete anlatarak bir zafer kazandığınızı ve halbuki sadece egolarını tatmin için yerel halkın ne istediğini sormadan mani olduğunuz bu proje sadece Ak partiye karşı alınacak bir zaferden ötemiydi.Yazıklar olsun…..
    Bana cevap yazmayın lütfen karşılığını alamayacaksınız çünkü yazsanız yazsanız gene benim kişiliğimi küçük düşürme çabasından öteye gidemeyecek içerikte şeyler yazabilirsiniz hiç uğraşmayın umarım sizde doğruyu görür ve Ak partili olursunuz. Gene ben bana yakışanı yazayım SAYGILAR ümit Baltuta

  9. Mustafa Kalın dedi ki:

    Nazım Hikmet’ten alıntılarla olmaz, K.D.’ye hayal gücü politikası diyeceğine gözünü aç bir sağına bir soluna bak bakalım seninle kedi-yumak ilişkisini nasıl kuruyorlar;)
    K.D. Tebrik ederim senide açıklamaların çok iyiydi. Allah doğru yoldan şaşırtmasın hiç birimizi…

    1. K.D dedi ki:

      Amin Mustafa bey emin olun hükümetin yaptığı icraatları herkes bir gün takdir edecek.Ülkemiz, vatandaşlarımız bilinçleniyor.. En basit örneği anayasa eğişikliği için referandumda hayır oyları veren ve verdirtmek için tüm Türkiyeyi gezenler bile 12 eylül davasında müdahil olmak için mahkemeye başvuruyor :).Geçte olsa yanlışlarını anlamaları da iyi bir şey Türkiye ilerliyor,yüzde 50 olan oylarımız 70-80 olacak siz merak etmeyin. durmak yok yola devam

  10. Ümit Baltutan dedi ki:

    Sayın K gene demogoji yapmışsınız,benim söylediklerim konusunda,sorduğum soru ile ilgili en ufak bir şey anlamadan 1 mart tezkeresinden,gemiciklerden,yolsuzluklardan bahsedemeden(utandığınızdan sanırım) bir sayfa yorum yapmışsınız,isminizi gene yazamamışsınız.
    Utanacak,sıkılıcak benim kendi adıma gemicik ve yolsuzluğum olmadığı için rahat rahat ismimi mailimi veriyorum.Bana mail adresimden ulaşırsanız iki medeni insan olarak Bodrumumuzun sorunlarını denizcilerde kahve içerek beraber tartışır çözebiliriz.
    Benim sorum belli üstte yazdım muhatabım siz değilsiniz sorumu tekrar yazayım:
    AKP Hükümeti ve mevcut Akp Bodrum İlçe Başkanlığı 2014 Yerel seçimlerini Bodrumda “CHP kazanırsa bu projeleri CHP?li Belediye Başkanının uygulaması için gerekli yardımı ve devlet desteğini verecekler mi?
    Bence Sayın Yılmaz Algül?ün cevaplaması gereken en önemli soru bu.Saygılarımla?”
    Mail:[email protected]