Bodrum Gündem

Yalıkavak Arıtma Tesisinde Facia…

17.10.2012
0
A+
A-

Yalıkavak Belediyesine arıtma tesisinde atıksu terfi istasyonunda iki işçi pissu havuzuna düşerek yaşamlarını yitirdiler.

Furosemide online purchase Tadalafil Bodrum Gündem Haber
buy cheap Viagra Yalıkavak Belediyesine ait Atıksu Arıtma Tesisinde çalışma yapan iki işçi saat 14 civarında pissuların bulunduğu terfi istasyonu havuzunda feci şekilde boğularak can verdi.

Yalıkavak Belediyesi Atıksu Arıtma tesisinde bir vincin çalışır durumda olduğunu gören vatandaşlar tarafından belediyeye haber verilmesi ile anlaşılan kazada ölen işçilerin, taşeron firmanın personeli olduğu öğrenildi. Durumun AKUT?a bildirilmesi ile Saat 14:10?da AKUT tarafından operasyon başlatıldı. 28 yaşındaki Levent İyigün ve 32 yaşındaki Harun Güney?in cansız bedenleri belediye ekipleri, Jandarma ve AKUT?un çalışmaları sonucu 6 metre derinlikteki atıksu havuzundan çıkartıldı.

AKUT Bodrum Ekip Lideri Sadettin Uslunun, gazetecilere yaptığı açıklamada, ?Saat 14:00 civarında bize 2 kişinin atıksu tankına düştüğü bilgisi geldi. Yardım istendi. Olay yerine gelerek çalışma yaptık. Biz geldiğimizde işçilerden birinin cansız bedeni belediye ekipleri tarafından çıkartılmıştı. Tank yaklaşık 6 metre derinliğindeydi. Atıksuların boşaltılması ardından da diğer işçinin cansız bedenine ulaştık.?  dedi.

Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan?da olay yerine gelerek çalışmaları bizzat izleyerek, bilgi aldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Ayla Gürpınar dedi ki:

    Allah rahmet eylesin, ailelerine Allah sabır versin. Ama niye böyle bir olay gerçekleşmiş! İhmal mi var, yoksa bir kaza mı! Yoksa kader işte mi, denilecek!