Bodrum Gündem

TERBİYESİZ KADIN?

30.07.2013
0
A+
A-

 

Kalçaların, popon mu var, terbiyesizsin anacım?

Memelerin de mi var, acaip terbiyesizsin?

O uzun saçınla, öyle sallana sallana geziyorsun, terbiyesizin önde gidenisin?

Yetmiyor bunlar bir de geçip hamile kalıyorsun, Allah seni ne yapsın TERBİYESİZ ŞEY!!!

Madem yedin bir halt, çek karnını içine, tut nefesini ortalarda gezinme; hatta sar sarmala bezle mezle, giy bol bol entarileri ki karnın görünmesin. Görününce yediğin haltın terbiyesizliğini anlamamak mümkün değil!

Anladık işte! Kocanla geçip sevişmişsin, ayıp ayıp; herkes anlayacak sizin yediğiniz naneleri.

buy Aciclovir Allah bilir öpüştünüz, koklaştınız, birbirinize dokundunuz, hatta eş olarak kulağınıza sevgi sözcükleri fısıldadınız. Sevginizin nişanesi olarak cinselliği sonuna kadar yaşadınız. Geçtiniz bir de bebek peydahladınız!

Buy Cialis Soft

TERBİYESİZLER?

Haaa, bu arada genç nüfusumuzla övünüyorduk değil mi? Şu doğum kontrolü de neyin nesiydi? Nüfus planlaması denen meret bizi de Avrupa?nın yaşlanan nüfusu gibi yaşlandırmaya çalışıyordu? Neyse konumuz bu değil? biz terbiyesizliğe gelelim.

Bu kadınlar terbiyesiz! Allah onlara bir beden vermiş ama o beden nedense adamın aklına sürekli bir şeyleri getiriyor. Kadın ortada dolaşmasa, kendini sarıp sarmalasa hatta görünmez olsa adamın aklına bir şeyler gelmeyecek, canı çekmeyecek ve günaha da girmeyecek, tüm hata ve günah bu kadınların.

TERBİYESİZLER? misoprostol tablets

Bu arada size terbiyesizin önde gideni ile ilgili bir haber vermek isterim. cinsel davranışlar üzerine geniş çaplı bilimsel deneylere imza atan ve cinsellik araştırmalarında çığır açan kadın olarak tanınan ABD?li seksolog ve psikolog Virginia Johnson 88 yaşında hayatını kaybetti. Kimdir bu kadın?

Ne önemi vardır, terbiyesiz ise nemene lazım bilelim ki? Bilin bilin tüm terbiyesizleri deşifre edelim ki, kimse cesaret edip terbiyesiz terbiyesiz ortalarda dolaşmasın!
Seksin Neşesi (Joy of Sex) kitabının yazarı psikolog Susie Quilliam, Virginia Johnson’ın seksoloji tarihindeki yerinin “büyük önem” taşıdığını söylüyor. BBC’ye değerlendirmede bulunan Quilliam bunu şöyle açıklıyor: “Daha önce de Kinsey raporu gibi bazı çalışmalar vardı ama Virginia Johnson, bu alanda ciddi anlamda bilimsel araştırmaya katkı sağlayan ilk kadındı. William Masters’ın çalışmalarına bir kadın perspektifi getirdi. Sessizliğin kırılmasına ve cinselliğe bilimsel bakış getirilmesine yardımcı oldu.” Uzmana göre, daha önce gülünüp geçilen cinsellik terapisi, Masters ve Johnson sayesinde ciddiyet kazandı. Araştırmacı çift bunu, kendi deyimleriyle 10 bin civarında ‘cinsel vakayı’ laboratuarda inceleyerek yaptı. Deneylere yaklaşık 700 kişi katıldı. Cinsel psikoterapist Paula Hall, araştırmacı çiftin cinsellik üzerindeki mistik perdeyi kaldırdığını belirtiyor: “Cinselliği bilimsel kılarak meşrulaştırdılar. Onu çok önemli bir şey olarak, cinsel sorunları insanların hayatının ciddi bir parçası olarak ele aldılar.”

Allahtan böyleleri bizim ülkemizde yok.

Olsaydı ne yapardık? Şu sokaklarda hamile hamile gezinen kadınlarımız daha çok terbiyesiz olurdu. Cinsellikleri hakkında bilgi sahibi olur, sağlıklı, mutlu, başarılı, haz ve doyumu yaşayan kadınlar olarak kendilerine güvenleri gelir iyice terbiyesizleşirlerdi!

Neyse biz şükredelim, bizleri böyle insanlardan koruyacak ilahi ışığı almış uzmanlar var ve onlar bizleri aydınlatıyorlar?

Haaa bu arada kimse terbiyesizlik yapmasın!

Yani sevişip hamile kalıp ortalarda dolaşmasın, insanların estetik açılarını bozmasın?

Şaka, şaka bolca sevişin, eşinizi öpün koklayın, sarılın; dünya güzelleşsin! Planlı bir hamilelik yaşayın ve yaşatın. Bakabileceğiniz kadar, iyi eğitim verebileceğiniz ve çocuklara birey olmayı, insan olmayı öğretebileceğiniz kadar çocuğa hamile kalın!!!

Cinselliği de sadece hamile kalmak için yaşamayın, yaratanın insana bahşettiği en değerli yaşam enerjisi olarak yaşayın?

ETİKETLER: ,
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. yusufkarataş dedi ki:

    kaleminize sağlık

  2. çapulcu dedi ki:

    NEREDE BU MİLLET NEREDE BU DEVLET NEREYE GİDİYORSUN TÜRKİYE HAMİLE OLMAKTA AYIP OLMUŞ EN AZ 5 ÇOCUK YAPIN DİYEN TC BAŞBAKANI KARA ÇARŞAFLAMI GEZELİM TÜRKİYEM SEN SABIR VER. ÇARE SEÇİMLERDE BU İŞE DUR DEMENİN ZAMANI AKP DEVRİLMELİ

    1. didem dedi ki:

      Sevgili Çapulcu,

      Konu Ak partiyle ilgili değil bir tasavvuf uzmanı!’nin ifadesi…kısacası herhangi bir partiyle alakasi yok:))
      Zihniyet meselesi Ak partinin içinde de bu söylemlere karşı olanlar var… bu siyaset üstü bir konu daha çok toplumsal zihniyet meselesi
      Sevgilerimle

    2. Çillibom dedi ki:

      Hemen AKP yi karıştırma. Dua et ülkemizde böyle pislikler yok

  3. erol dogan dedi ki:

    NUHTEŞEM,YÜREGİMİN GÖTÜRDÜGÜ YERE GİTTİM.