Bodrum Gündem

Geçerli Oyların Tamamını Aldı

Geçerli Oyların Tamamını Aldı
02.08.2013
0
A+
A-

Natrexone without a prescription purchase Sildenafil levonorgestrel price TOBB 69. Genel Kurulu?nda 1,740 kayıtlı delegenin 1,734?ünün imzasıyla aday gösterilen Rifat Hisarcıklıoğlu, geçerli oylarıntamamını aldı. Hisarcıklıoğlu 4.Kez başkanlığa seçildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem/1 Ağustos 2013

Tüm Türkiye’de ve Bodrum’da da olduğu gibi merkla beklenen TOBB seçimi yapıldı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği?nin (TOBB) 69. Genel Kurulu?nda 1,740 kayıtlı delegenin 1,734?ünün imzasıyla aday gösterilen Rifat Hisarcıklıoğlu, geçerli oyların tamamını alarak 4.kez TOBB Başkanlığına yeniden seçildi. Bodrum’dan da delege olarak Hüseyin Nail Sağat
Toros Demirdöven, Ahmet Sinop, İbrahim Akkaya, Hatice Türkel, Deniz Eyinç, Cafer Doğan,Mehmet Ufuk Gürül oy kullandılar. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise doğal delege olarak oy kullandı. Genel Kurul sahne düzeninde renk ve düzenlemesiyle “TOBB’un altın yıllarını” vurgulayan bir dekor kullanılması dikkat çekiciydi.

Yönetim kurulu ve konseyler için yoğun kulisler son ana kadar devam etti. Özellikle konseyler konusunda son ana kadar yoğun kulis yaşandı. Daha önceki seçimlerde, her oda türüne ilişkin kendi içinde ağırlıklı olarak sonuca ulaşan konseylerde bu kez anlaşmazlıklar yaşandı ve başta Hisarcıklıoğlu olmak üzere TOBB’un deneyimli isimlerinin de sürece dahil olması gerekti. Özellikle sanayi odaları konseyinde yoğun görüş ayrılıkları yaşandı.

Rifat Hisarcıklıoğlu dördüncü kez başkanlığa seçilirken,yeni yönetim listesi şu şekilde; İbrahim Çağlar, Halim Mete, Harun Karacan, Necdet Özer, Ender Yorgancılar, Memiş Kütükçü, Çetin Osman Budak, İbrahim Burkay, Salih Zeki Murzioğlu, Cengiz Günay, Faik Yavuz, Ali Kopuz, Şahin Bilgiç, Ebubekir Bal.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.