Bodrum Gündem

Şoför Esnafına ING Bank?tan Destek

Şoför Esnafına ING Bank?tan Destek
04.08.2013
0
A+
A-

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetimi, üyelerine sunduğu hizmetlerine yenilerini ekleyerek çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bodrum Gündem Haber/3 Ağustos 2013

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aytekin Çanakcı ve oda yönetimi çalışmalarına bir yenisi daha ekleyerek ING Bank ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile ING Bank oda üyelerinin finansmanına erişimine yardımcı olurken, bankacılık hizmetlerinden de avantajlı koşullarda faydalanabilmelerini sağlayacak.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası binasında Oda Başkanı Aytekin Çanakçı ve ING Bank KOBİ ve Ticari Bankacılık?tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır?ın katılımlarıyla imzalanan protokol kapsamında Plaka ve Hat rehni teminatı karşılığında sunduğu ticari kredi ile şoförlerin işletme sermayesi ve diğer ihtiyaçlarını karşılamalarına imkan sunacak.

buy valacyclovir

Taksi ve minibüs sahipleri plakalarını teminata vererek TL cinsinden 60 aya varan vadelerle cazip faiz oranları ile kredi kullanabilecek. Krediler Turizm bölgesine özel eşit taksitli veya esnek ödemeli seçenekli olarak kullandırılacak.

generic Propranolol

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aytekin Çanakcı  imza töreninden sonra yaptığı konuşmada, Buy cheap Topamax ?Böyle bir çalışmada yanımda olan yönetim kurulu arkadaşlarım başta olmak üzere, bizlere destek veren ING Bank yetkililerine teşekkür ediyor, esnafımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu ve bunun gibi birçok projelerle sizlerin karşısına çıkacağıma inanıyorum.? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.