Bodrum Gündem

BorascoTech Dünya Markası Olma Yolunda

BorascoTech Dünya Markası Olma Yolunda
02.11.2013
0
A+
A-

18-22 Ekim tarihlerinde İtalya?nın Milano kentinde gerçekleşen yaklaşık 800 katılımcının yer aldığı FieramilanoFuarında 20 Türk markasından biri de Bodrum?dan Gastro Endüstriyel Mutfak Ekipmanları oldu.

Bodrum Gündem Haber

Davlumbazsız Pişirmede Büyük Hedef; purchase Paxil Viagra online purchase Furosemide

Diğer fuarlardan farklı olarak katılımcıların Fieramilano tarafından belirlendiği organizasyonda BorascoTech davlumbazsız pişirme sistemi büyük beğeni topladı. Dünyanın değişik ülkelerinden yoğun distribütörlük talepleri alan Gastro Endüstriyel Mutfak  fuardan hedeflediği gibi döndü.  Konu hakkında açıklama yapan Gastro Endüstriyel Mutfak  Genel Müdürü Emre Köroğlu, tasarımı ve icadı kendine ait olan Borasco Tech markasının dünya çapında ilgi gördüğünü, bununla ilgili olarak da yoğun distribütörlük talebi aldıklarını kaydetti. Emre Köroğlu açıklamalarına şöyle devam etti: ?Dünyada gastronomi sektöründe en büyük fuar olan ve buraya katılan firmalar üretmiş oldukları cihazla sektörün başını çekmektedirler. Gastro Mutfak olarak  üretmiş olduğumuz bu cihazla standart pişirme ekipmanları dışında farklı bir bakış açısı getirmiş olduk. Davlumbaza gereksinim olmadan istediğiniz her yerde pişirme yapma olanağı sağlayan cihazımızı tüm dünya ülkelerindeki ilgili firmalara distribütörlükler vererek yolumuza devam etmek  hedeflerimiz arasında bulunmaktadır.? dedi.

Gastro Endüstriyel Mutfak olarak hedeflerini de açıklayan Emre Köroğlu, 2015 yılında verilecek olan FieromilanoInnovation Ödülünü almayı hedeflediklerini açıkladı. BorascoTech davlumbazsız pişirme sistemi ile TUSİD  2012Endüstri Ödülü (Çevre Özel Ödülü) ?ne layık görülmüştü.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.