Bodrum Gündem

ÜLKEMDE BUNCA MUTSUZLUK VARKEN…

31.12.2013
0
A+
A-

ÜLKEMDE BUNCA MUTSUZLUK VARKEN, İNADINA AYDINLIK GÜNLER DİLİYORUM…

Duygusal bir kadınım; değil ülkem bir başka ülkenin insanları mutsuz olduğunda ben de mutsuz olurum. Yaşanan Zithromax to sale acılara, haksızlıklara, ilkesizliklere, değersizliklere, yalan ve dolanlara karşı ciddi alerjisi olan ve ‘amaannnn bana ne, ben mi kurtaracağım dünyayı?’ diyenlere gıcık kadınım.

Sıradan vatandaşların, insanların elinde seçimden seçime sadece oy potansiyellerini kullanmaktan başka yapabilecekleri bir şey yok gibi!

Yok öyle yağma, hepimizin yapabileceği mutlak bir şeyler var. Başta demokrasiye, şeffaf, eşitlikçi, adaletli bir sistem için talepkar olmaya, bu konuda yılmadan sistemi zorlamaya ihtiyacımız var.

Ülkemiz; yeni dünya düzeni kurulurken doğal olarak iç ve dış bazı etkiler sayesinde çalkantılı süreçler yaşamaktadır. Geçmişte de yaşadı, gelecekte de yaşayacak. Ancak çalkantıların tüm ülkeyi etkisi altına alması, insanlarımızı her geçen gün umutsuzluğa, mutsuzluğa sevk etmesi iç ve dış etkilerden kaynaklanmamaktadır. Gerçek demokratik, şeffaf, denetlenebilir, hesap verebilir, eşitlikçi, casino online adaletli bir düzen kurulmadığı sürece, etik siyaset anlayışı yerleşmediği sürece ülkemiz her türlü manipülasyonlara karşı açık olacaktır. Olan her zaman halka olacaktır; esnafa, öğrenciye, memura, işçiye, işverene, akademisyene, gazeteciye, avukata, hakime, doktora, kısacası biz insanlara, herkese olacaktır.

‘Yetmez ama evet’ dediğim için çevremde bana küsen Redan dar grundades den syn vi har pa bade roulette och Monte Carlo som tecken pa lyx och spanning. insanlar oldu, dalga geçildim ve hatta yaşananların sorumlusu benmişim gibi “siz -yetmez ama evetçiler- sayesinde oldu bu olanlar, safsınız kullanıldınız” bile dendi. Dahası gelecek güzel günlerin mümkün olduğuna inandığım için sarışınlığımın gerçekliği bu sayede alay konusu oldu. Oyum namusundur ve benim namusumla oynandı. Benim bacak arası namusla hiç işim olmadı, olmaz da, umurum değildir. Çünkü gerçek namus emanete ihanet edilmemesidir. Şimdi ben de çok mutsuzum, hem de mutsuzluğum tarifsiz… Diğer yandan umutsuz değilim, inanıyorum ki, dış ve iç güçlere rağmen bir gün tüm Türkiye halkı demokratik, refah, ilkeli, din, dil, ırk ayrımı olmaksızın, hiçbir vesayet altında ezilmeksizin, onlardan bunlardan ayrımı yapılmaksızın bu ülkenin onurlu, gururlu vatandaşları olarak yaşayacaklardır. YAŞAYACAĞIZ… Şimdi bunları okuyanlar eminim yine benim için ‘sarışın işte ne olacak …’ diyecektir. Desinler, kim nasıl yorumlarsa yorumlasın, ben yüreğimi, inançlarımı, özlemlerimi bilirim…

Kısa bir dertleşme seansından sonra, gelelim buy Tadalafil yeni bir yıla girerken dileklerime; herkes için adalet diliyorum. Herkes için mutluluk, sağlık, huzur, güven, bereket, barış diliyorum. Herkes için sevgi, neşe, aşk diliyorum.

Umarım 2014, geçtiğimiz 2013 yılındaki tüm yanlışlardan ders alınarak, gelecek için birlik ve beraberliğin inşa edilebileceği Cytotec without prescription gerçek demokrasi için bir fırsat yılı olur…

MUTLU YILLAR…

ETİKETLER: ,
Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

  1. ZİNNET BAYRAKTAR dedi ki:

    “Yetmez ama evet” dediğin için sana kızanlardan biri de benim.
    Ancak ne var ki sana, diğerlerine olduğundan daha az kızdım.
    Zira biliyorum ki, senin özünde barış var; düzenden nemalanmak adına değildi senin “evet” demen.
    Doğal sarışınlığın ile bu iflah olmaz iyimserliğin bir araya geldiğinde birçok insanın seni, senin istediğin ve beklediğin gibi anlaması mümkün değil:):):)

    Bu konuda hala kızıyor olsam da:) iyi yıl dileklerin için teşekkür ediyor ve tümüne can-ı gönülden katılıyorum.
    Sevgiler

    1. didem öneş dedi ki:

      CANIM BENİM!

      Zinnetim senin kızman başka, kızarsın seversin de, sen cansın, dostsun, Karadenizin mert insanlarındansın. Ama başka kızanların neden kızlarını biliyorum, maalesef onlar da başka düzen içinde nemalananlardı. Halkı anlamaz etmez diye gören, şatafatın içinde lüks arabaların evlerin içinde halktan uzak insanlar da var onlar kızarsa kızsın bir de demokrasi kültürünü tam olarak içselleştirememişler var onlara da anlayışla bakıyorum çünkü toplumumuzun genel sorunu zaten gerçek demokratik bakış açısına sahip olamamak. Daha çok yolumuz var hem de çok. İnadına barış inadına demokrasi diyorum. Din, dil, ırk, mezhep, cemaat memeat, sınıf farkı olmayan bir Türkiye istiyorum.

      Seni seviyorum