Bodrum Gündem

Emekli Astsubay’ın “SIR” Ölümü

16.01.2014
0
A+
A-

Emekli astsubay Hakan Alp yalnız yaşadığı Bitez’deki evinde ölü bulundu. Vücudunda darp izleri ve bıçak yarası bulunduğu belirtilen Alp’in cinayete kurban gittiği üzerinde durulurken, otomobili, cüzdanı, cep telefonu ve dizüstü bilgisayarı bulunamadı.

Bodrum Gündem/15 Ocak 2014 Buy cheap Lasix purchase Paxil

Birkaç gündür kendisinden haber alamayan Hakan Alp’in (46) arkadaşları ve taraftarı olduğu Bodrumspor’dan tanıdıkları 14 Ocak 2014 akşamı evine geldi. Kapıyı açan olmayınca astsubayın sır ölümü (4)gidebileceği yerlere bakıldı ancak izine rastlanmadı. Alp 15 Ocak sabah saatlerinde kapısı çilingirle açılan Bitez beldesi, Bergamut Caddesindeki evinde kanlar içinde ölü halde bulundu.  İlk başta intihar etmiş olabileceği düşülen Alp’in, vücudunda darp izleri ve bıçak yarası olduğu öğrenildi. Alp’in cesedi,  nöbetçi Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin ardından, evinden alınarak Bodrum Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

“DOĞUM TARİHİM NE?

Hakan Alp’in bulunamayan telefonundan, Bodrumspor Kulüp Müdürü Birol Ahi ve doğum yeri Ordu’nun Ünye İlçesindeki ağabeyi emekli bankacı Hasan Alp ile mesajlaşma olduğu belirtildi. Mesajlarda dinlenmek istediği, Muğla’da olduğu yönünde ifadeler yer aldığı ayrıca “Geleceğim”  yerine “glcğm” gibi kısaltma kullanıldığı öğrenildi. Alp’i tanıyanlar,  gelen mesajların yazı karakterinin ona uymadığını belirtirken ağabeyi Hasan Alp’de durumdan şüphelendiğini söyledi. Dün akşam durumdan şüphelenmesi üzerine Ünye’den yola çıkıp havayoluyla Bodrum’a geldiğini anlatan Hasan Alp, “Konuşmuyordu.  Telefonundan gelen mesajlarda da tuhaflık sezip benim doğum tarihim ne diye sordum.  Daha sonra telefonla bağlantı kuramadık” dedi.

astsubayın sır ölümü (3) buy Clonidine Online TARAFTARLAR VE ASKERLERİ GELDİ…

Olayın duyulmasının ardından Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya,  kulüp yetkileri ve taraftarlar ile Hakan Alp’in Bodrum’da yaşayan askerleri evinin bulunduğu yere geldi.

Kulüp görevlisi Ersin Bayırlı “Sabah Birol müdür arayıp Hakan ağabeyinin evine gel dedi. Ben geldim kimse yoktu. Hakan ağabey evdedir diye aradım, telefonu kapalıydı.  Kapıyı çaldım açan olmadı.  Beş dakika sonra çilingirle bizim müdür geldi. Çilingir kapıyı açtı gitti.  Bu intihar etmiş olabilir dedi, ciddileşti. Ben şaşırdım zaten. Sen gir bak dedi. Ben bakamam bayılırım dedim. Sonra kendisi girdi baktı intihar etmiş dedi. Ondan sonra şok oldum. Ben giremedim.  Polisi aradım” dedi.

Arkadaşı Tamer Yaman’da Hakan Alp’in mesajlara cevap vermeyince dün akşam evine geldiklerinde kapıyı açan olmayınca gideceği yerlere baktıklarını ancak bulamadıklarını söyledi. Yaman “Bulamayınca evlerimize geri döndük.  Sabahleyin de bu olayı duyduk.  Herkes iyi geçinen bir ağabeyimizdi. Beraber maçlara giderdik” dedi.

astsubayın sır ölümü (9)ANITKABİR VE KARDAK GÖREVİ…

Bodrumspor kalecisi Bekir Küçükertaş ise Bodrum’a gelmesinin en büyük vesilesinden biri olduğunu belirttiği Hakan Alp’ ile 8 ay önce tanıştıklarını ve iyi bir ağabey kardeş ilişkileri olduğunu söyledi. Küçükertaş “Sohbet ederdik, bana askerlik anılarını anlatırdı. Burada Kardak krizinde önemli görevi varmış ama onu bana anlatmadı. Anıtkabir’de de görev yaptı. Ziyarete gelen devlet başkanlarına yakın korumalık yaptı. Kıbrıs ve Aktütün Karakolu’nda da görev yaptı. Neşe dolu bir insandı.  Taş atana ekmek atan, dünya iyisi bir insandı.  Duyunca şok olduk. İntihar edecek bir insan değildi. Çok iyi dosttuk” dedi.

Hakan Alp’in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedinin Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.