Bodrum Gündem

Avrupa Standartlarında Hizmet

30.01.2014
0
A+
A-

A Sınıfı Akreditasyon Belgesi alan Bodrum Ticaret Odası, meclis üyeleri ve geçmiş dönem meclis başkanı Zeki Köylü’nün de katıldığı kokteyl düzenledi.

Bodrum Gündem/28 Ocak 2014 Valtrex no prescription

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde sürdürülen oda ve borsaların akreditasyon çalışmalarında, Bodrum Ticaret Odası 4 dönemde de en yüksek puanı alarak en Başarılı bodto gurur gecesi (6)odalar arasında ilk sırada yerini alan BODTO Meclis üyeleri ve geçmiş dönem Meclis Başkanı Zeki Köylü ile Muğla Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş’un da katıldığı bir kokteyl düzenledi. Kokteylde konuşan yöneticiler bu başarının geçmiş dönemlerde görev yapan yöneticilerin, meclis üyelerinin ve halen çalışan personelin önemli katkıları olduğuna vurgu yaptı.

Bodrum Grand Yazıcı Otel’de düzenlenen kokteyle Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Muğla Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ticaret Odası personeli, eski meclis başkanlardan Zeki Köylü, davetliler ve basın mensupları katıldı.
bodto gurur gecesi (8)BODTO AVRUPA STANDARTLARINDA HİZMET VERİYOR…

Bodrum Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 14 Ocak günü alınan akreditasyon belgesinin gururunu paylaşmak üzere bir araya geldiklerini belirterek şunları söyledi: “BODTO, 2007 yılından beri TOBB’nin akredite odasıdır. Akreditasyon kısaca; kabul görmüş kriterlere göre hizmet sunma, yapılan işte yetkinliğin ispat edilmesi olarak açıklanabilir. Akredite oda olmak şu anlama gelmektedir; Avrupa birliğindeki odalar nasıl hizmet veriyor ise Bodrum Ticaret Odası da aynı hizmeti vermektedir. Bu hizmetler bir standart çerçevesinde ölçülür, TOBB tarafından denetlenir ve denetim sonuçları Akreditasyon kurulunca incelenerek, 3 yıllığına belge verilmektedir. 2005 yılında başlamış olduğumuz kalite çalışmaları 2006 yılında TSE tarafından ISO belgemizin alınması ve TOBB tarafından da 4.dönemde akredite oda olmamızla sonuçlanmıştır. Odamız A seviyesindedir. Bu seviye içinde bugüne kadar 29 defa denetim yapılmıştır.”
Bugünlere gelebilmek için çok çalıştıklarını da belirten Başkan Mahmut Kocadon, “Üyelerimize kaliteli hizmet verebilmek, bu seviyeye gelmek için hep beraber, çok çalıştık, uzun mesailer harcadık. Bu çalışmalarımızda bizlerle birlikte emek veren başta meclis başkanlarımıza, meclis üyelerimize, meslek komitesi üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve oda çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.” Order Retin-A dedi.
bodto gurur gecesi (16)İLHAN ERSAN: “KUTLANMAYA DEĞER BİR OLAY”
Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, bunun kutlanmaya değer bir olay olduğunu belirterek, “Ankara’da, 365 oda ve bine yakın ticaret odası yöneticisin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, tüm ticaret odaları arasında BODTO, en iyi oda seçildi ve bu özellikle vurgulandı. Bunun sonucunda BODTO A kategorisinde Akreditasyon Belgesi ile onurlandırıldı.” Dedi. Başkan Ersan konuşmasında geçmiş dönem yöneticilerinin ve çalışan personelin çok emeği olduğunu da dikkat çekti.
“ESAS KAHRAMANLAR PERDENİN ARKA YÜZÜNDE OLANLAR” where can i buy Plavix
Bodrum Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası’nın Bodrum ekonomisine kattığı değerden bahsederek şunları söyledi: “Bodrum Ticaret Odası’nın Bodrum ekonomisine katkısı kadar Bodrum’un değerlerine de vermiş olduğu katkıyı unutmamak lazım. Özellikle narenciyemizde, turizmimizde, hatta Bodrum halkının vize başvurularına yardımcı olmaktan tutun da, tüccarımızın kredi bodto gurur gecesi (17)başvurularına kadar her konuda ticaret odasının bire bir çalışmalarını yakından izliyoruz. Tabi bizler perdenin önünde olduğumuz için alkışlar bize geliyor ama esas kahramanlar perdenin arka yüzünde olan meclis üyelerimiz, personelimiz ve Bodrum halkı. Çünkü Bodrum halkı doğru tercih yaptığı zaman işte bu birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi ve başarı geliyor.  Onun için ben alkışı meclis üyelerine, personele ve Bodrum halkına istiyorum.” dedi
Konuşmaların ardından Ticaret Odası yönetimi ve personeli, alınan A Sınıfı Akreditasyon Belgesi anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. uğur caner dedi ki:

    Bodrum sizinle gurur duyuyor…