Bodrum Gündem

TOSYÖV Kurumsallaşma Ve Markalaşmayı Destekliyor

03.02.2014
0
A+
A-

TOSYÖV Bodrum Destekleme Derneği’nin olağanüstü genel kurulu ve 2012 – 2013 faaliyet yılı sunumu yapıldı. Sunumun ardından desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür plaketi verildi. Plaketi Başkan Kocadon adına eşi Hülya Kocadon aldı. 

Bodrum Gündem/3 Şubat 2014

TOSYÖV Bodrum Destekleme Derneğinin 2014 tanıtım sunumu öncesi yapılan genel kurulda yeni yönetim de belirlendi. Yeni yönetim kurulunda; Alper Erdoğan, Sefer Işık, Kamil Sezgün, Mehmet Ali Demirci ve Gürkan Özülkü yer aldı.

tosyov bodrumdan baskan kocadona tesekkur plaketi (6)Başkan Alper Erdoğan konuşmasında 2014’te dernek olarak çok farklı ve Bodrum’daki KOBİ’lerin gelişiminde daha etkin rol oynanacağını, bu anlamda 2014 yılının atlama yılı olacağını ifade etti. Alper Erdoğan 2014 yılında TOSYÖV’ün faaliyet temasının KOBİ’ler için kurumsallaşma ve markalaşma olduğunu belirterek bu konunun tüm kobi ve girişimcilere düzenlenecek faaliyetler ile anlatılacağını belirtti. TOSYÖV’ün faaliyetlerinin gönüllülük esasına dayalı olarak yürütüldüğünü belirten Erdoğan, “Gönüllü faaliyetlerde maalesef ülkemiz Avrupa standartlarının çok çok altında yer almaktadır. Bu bağlamda gerek gönüllü destekçilerimize, gerekse işbirliği geliştirdiğimiz kamu kurumlarına, yerel yönetimlere, üniversitelere, meslek ve ticaret odalarına geçmiş faaliyet yılı ile ilgili teşekkür ederiz. Yeni dönemde işbirliğine açığınız.” isotretinoin online diye konuştu. TOSYÖV (Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı) Bodrum Destekleme Derneği’nin Bodrum Maya Otel’de düzenlenen olağanüstü genel kuruluna Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u temsilen eşi Hülya Kocadon, Kredi Garanti Fonu Muğla Sube Müdürü İbrahim Turhan, Bodrum Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Erdoğan Baseğmez, Muğla Üniversitesi’nden Yardımcı Doçent Doktor Emin Uzun, dernek üyeleri ile diğer davetliler katıldı.
tosyov bodrumdan baskan kocadona tesekkur plaketi (7) buy Valtrex Hülya Kocadon: “Eğitim ile her türlü sorun aşılır.”
Sunumda TOSYÖV’e desteklerinden dolayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon adına eşi Hülya Kocadon’a teşekkür plaketi verildi. Plaketi alan Hülya Kocadon teşekkür ederek, “Bu oluşumu biliyordum daha önce de konuşmuştuk ama kısa sürede toplanıp bu kadar güzel çalışmalarınızın olduğundan haberim yoktu. Ta ki düne kadar, beni ziyaret ettiklerinde öğrendim. Neler yaptığınızı biliyorum. Bu konuda her türlü desteği vermek isteriz. Çünkü ben de bir eğitimciyim. Eğitimle her türlü sorunun aşılabileceğine, eğitimle çok daha güzel başarılara imza atılabileceğine inanan bir insanım.” purchase Lamisil online şeklinde konuştu.
TOSYÖV toplantısında üye ve katılımcılara TOSYÖV’ün faaliyetlerinin yer aldığı bir sunum izletildi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.