Bodrum Gündem

Arkamızda Sadece Bodrum Halkı Var

12.02.2014
0
A+
A-

Bodrum merkezde seçim çalışmalarını yürüten Başkan Tosun; “Gerek partimizle ilgili, gerekse zaman zaman şahsımla ilgili dedikodular üretiyorlar, bunların hiçbirisine itibar etmeyin, bizim arkamızda bodrum halkı haricinde kimse yok,…” dedi.

Bodrum Gündem/11 Şubat 2014

Başkan Mehmet Tosun, Bodrum Mezkez’deki ziyaretlerini kaldığı yerden sürdürüyor. Yoğun seçim çalışmaları kapsamında rotasını tosun bodrum merkez (12) purchase Prozac geçtiğimiz hafta köy ve beldelere çeviren Tosun bu kez yanında MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Erdoğan olduğu halde Bodrum merkezinde vatandaşlarla buluştu. Başkan Mehmet Tosun, “Bizim arkamızda kimse yok, Bodrum Halkı haricinde… Kendi imkânlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte mücadele ediyoruz.” dedi, kendilerine olan ilgi ve alakanın her geçen gün arttığını söyledi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, MHP Muğla Milletvekili ve Büyükşehir Başkan Adayı Mehmet Erdoğan ile birlikte, Bodrum Merkez’de ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerinde Başkan Mehmet Tosun ve milletvekili Erdoğan’a, Mazlum Ağan, Remzi Güngör, Hülya Aşkın, Ahmet Özkeskin, Mehmet Kızılağaç, Ecz. Burak Söğütlü, Nevzat Kanber, Mustafa Dağdelen, Süleyman Mazı ve MHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz da eşlik etti.

Bodrum Merkez’de Cevat Şakir Caddesi, Atatürk Caddesi ve Kumbahçe Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunan Başkan Mehmet Tosun, döner kesip ikramda bulundu, taksi durağında oturup sohbet etti ve Bodrum Deniz Müzesi’ni gezdi.

tosun bodrum merkez (15)ALEVİ VATANDAŞTAN CEMEVİ TEŞEKKÜRÜ

Kapatılmak üzere olan bir belediye olarak hâlâ çalıştıklarının altını çizen Başkan Mehmet Tosun’a, yolda karşılaştığı Alevi bir vatandaş, Konacık’ta yapımı devam eden cemevi için teşekkür etti. Hiçbir zaman oy avcılığı yapmadıklarını anlatan Başkan Mehmet Tosun, sık sık bir araya geldikleri Alevi vatandaşlarla yaptıkları sohbetler sonucunda cemevi için kolları sıvadıklarını ve inşaata başladıklarını söyledi.

tosun bodrum merkez (12)İLGİ VE ALAKANIN ARTTIĞINI SÖYLEDİ

Kumbahçe Mahallesi’nde MHP Bodrum Kadın Kolları tarafından düzenlenen mahalle toplantısına da katılan Başkan Mehmet Tosun’a hanımlardan biri, “Kem gözlerden korunmanız için dua ediyoruz.” dedi. Başkan Mehmet Tosun, “Özellikle son dönemde artan bir tempo ile çalışmalarımız devam ediyor. Gittiğimiz yerlerde de vatandaşımızın teveccühü, ilgisi, alakası her geçen gün yükseliyor, özellikle bunun müjdesini vermek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Kumbahçe’yi eski nostaljik havasına kavuşturmak istediklerini söyleyen Başkan Mehmet Tosun, buy Indocin isotretinoin online “Bunu sizlerle birlikte başaracağız.” dedi.

İlkeli ve düzeyli siyaset yaptıklarını belirten Başkan Mehmet Tosun, “Ama bizim ile ilgili kafa karışıklığı yaratacak söylemler geliştiriyorlar sahada, bilgim var. Gerek partimizle ilgili, gerekse zaman zaman şahsımla ilgili dedikodular üretiyorlar. Bunların hiçbirisine itibar etmeyin.” şeklinde konuştu.

tosun bodrum merkez (8)“BİZİM ARKAMIZDA KİMSE YOK”

“Bizim arkamızda kimse yok, Bodrum Halkı haricinde…” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Kendi imkânlarımızla, meclis üyelerimizle birlikte mücadele ediyoruz.” diye konuştu. Sohbet ettiği vatandaşlara, diğer belediye başkanları ve başkan adayları için, “Hepsi bizim arkadaşımız ama biz daha iyi hizmet yaptığımıza inanıyoruz. Demokrasi yarışı bu” diyen Başkan Mehmet Tosun, Bodrum’un geleceği için destek beklediklerini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.