Bodrum Gündem

Seçimden Önceye Yetişecek

15.02.2014
0
A+
A-

Konacık Belediyesi tarafından yaptırılan “Modern Pazar Yeri ve Kapalı Otopark” projesinde, yapının ana iskeleti tamamlandı.

Asacol online Bodrum Gündem/14 Şubat 2014

Çelik konstrüksiyon olan yapının inşaatındaki son durumu inceleyen Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, “Çalışmalar planladığımız gibi gidiyor. Tabii seçim konacık_pazaryeri3çalışmalarımız yoğun bir tempoda sürerken, proje çalışmalarımızı ve belediye hizmetlerimizi de aksatmıyoruz. Söz verdiğimiz gibi inşallah 30 Mart’tan önce pazar yerimizi açacağız” dedi.

Muğla’nın ilk “Modern Pazar Yeri ve Kapalı Otopark” projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Konacık Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projede, inşaat alanını ziyaret eden Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi aldı.

Çelik konstrüksiyon olan yapıda, otopark alanı ve taşıyıcı kolonlar tamamlanırken, çelik elemanlar ile kubbe mimarisindeki çelik çatı yerleştirildi. Kaplama ve iç mimari çalışmaları sürdürülen projede, son aşamada çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları yapılacak. Başkan Mehmet Tosun incelemenin ardından, “Çalışmalar planladığımız gibi gidiyor. Tabii seçim çalışmalarımız yoğun bir tempoda sürerken, proje çalışmalarımızı ve belediye hizmetlerimizi de aksatmıyoruz. Söz verdiğimiz gibi inşallah 30 Mart’tan önce pazar yerimizi açacağız. Böylece vatandaşlarımıza vaat ettiğimiz tüm sözleri yerine getirmenin vicdani rahatlığı içerisinde sandığa gideceğiz” dedi.

konacık_pazaryeri1Muğla’nın İlk ve Tek Projesi… order Colchicine online

Konacık Mimar Sinan Caddesi üzerinde, 3 bin 800 metrekaresi otopark, 3 bin 800 metrekaresi ise pazar yeri olmak üzere toplam 7 bin 700 metrekare kapalı alana inşa edilen order colchicine “Konacık Belediyesi Modern Pazar Yeri ve Kapalı Otopark” projesinde, otopark olarak kullanılacak bodrum katı 5.50 metre, pazar yeri ise 5 metre tavan yüksekliğine sahip. Pazar yeri alanında taşıyıcı kolonlar yapı çevresine yerleştirilerek, 3 bin 800 metrekare alanın tamamının kullanılması amaçlanıyor. İçerisinde, 2 adet yürüyen rampa, asansör, iklimlendirme sisteminin de yer aldığı “Konacık Belediyesi Modern Pazar Yeri ve Kapalı Otopark” projesi yaklaşık olarak 8 milyon liraya mal olacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.