Bodrum Gündem

CHE Başkanlığına Saruhan Seçildi

16.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Cumhuriyet Halk Evi Genel Kurulu yapıldı. Başkanlığa Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan seçildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-15 Şubat 2014

İki yıldan bu yana yoğun bir şekilde alt yapı çalışmaları yapılarak Ağustos 2014’de Mehmet Ömer Girgin Başkanlığında dernekleşen Bodrum Cumhuriyet halk Evleri Derneği olağan che bodrum genel kurulu yapıldı (9)Genel Kurul Toplantısını Gümbet Pazaryerinde bulunan merkez ofisinde gerçekleştirdi.

Cumhuriyet halk evlerinin amacı, Ülkemiz çocuklarının, gençlerinin ve yetişkinlerinin, ülke sorunları hakkında fikir sahibi, vatandaşlık bilincine ulaşmış, kişisel farkındalık’ları ve becerileri artmış bireyler haline gelmesidir.
levonorgestrel price UZMAN GÖNÜLLÜLER İLE HALK EĞİTİMİ…
Kurucu Başkan Mehmet Ömer Girgin genel kurulda yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Evlerinin amaçlarını ve hedeflerini şu şekilde sıraladı; buy albuterol “Cumhuriyet Halk Evleri hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese açık, eşit, ücretsiz hizmet anlayışı ile her vatandaşın bireysel ve ailelerine ilişkin sorunlarına çözüm bulabilmelerine destek olabilmek, gelişimlerine katkı sağlayarak fırsat eşitsizliğini ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yapmayı amaçlamakta. Üretilen hizmetlerle daha iyi anne-baba, daha başarılı öğrenci, daha donanımlı genç, daha farkında birey, daha sorumlu ve duyarlı yurttaş ve sonuç olarak daha mutlu insanların çoğalmasına katkı sağlanmasıdır. Cumhuriyet Halk Evleri, konusunda uzman gönüllülerden alınacak destekle yürütülecektir. Eğitim ve danışmanlık hizmetleri başta olmak üzere, bölge halkından gelen talepler doğrultusunda pek çok konu ile ilgili ücretsiz hizmetler verilecek. Meslek kursları ile ara eleman yetiştirilmesine katkıda bulunulacak eğitimler verilerek, verilen eğitimlere de uygun işler bularak kursiyerlerimizi iş sahibi yapacağız. Cumhuriyet Halk Evleri’nin bulunduğu bölge halkı, duyurulan eğitimlerden ve hizmetlerden hiç bir ücret ödemeden yararlanacaktır.”

che bodrum genel kurulu yapıldı (3)CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Kadın Kolları Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Dr.Bedriye Gürkan, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan ve Bodrum Belediye Meclis Üyesi Necip Yılmaz ile birlikte kurucu Başkan Mehmet Ömer Girgin ve 37 üyenin de hazır bulunduğu genel kurul gündemin okunması ve saygı duruşu ile başladı.

SEÇİMLER OY BİRLİĞİ İLE YAPILDI… buy Cialis soft

Divan için Mustafa Saruhan Başkanlığa, yazmanlıklara da Necip Yılmaz ve Naciye Tanrıkulu oy birliği ile seçildi.

Yönetim Kurulu, yedekleri ile Denetleme Kurulu Üyeleri ve yedekleri seçimi yapıldı. Yönetim Kuruluna aday olan Mustafa Saruhan, Mehmet Ömer Girgin, Naciye Tanrıkulu,  Zehra Akalın, İsmail H.Baydar, Zeynep Sanlı ve Fatih Bozoğlu aday oldular. Yapılan oylamada oy birliği ile yönetim kurulu üyeleri belirlendi. Ardından da Yönetim Kurulu yedek üyelerinin seçimi yapıldı. Yedek üyeliklere Taner Uslu, Mehmet Esen, Yaşar Çelikhan, Nargül Kotan, Bekir Sami Turan ve Güneri Günaydın oy birliği ile seçildiler.

Cumhuriyet Halk Evleri Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Abdil Göçebe, Mehmet Can Kavcar, Başak Yalçınkaya, yedek üyeliklere ise Naciye Bayır, Mehmet Durmaz, Koray İşbilir seçildiler.

Bodrum Cumhuriyet Halk Evleri Genel Kurulu dilek ve temennilerin sunulması ile sona erdi.

Bodrum Cumhuriyet Halk Evleri Yönetim Kuruluna seçilen üyeler tüzük gereği başkanlık seçimini kendi içlerinde yaptılar. Yapılan oylamada oy birliği ile Mustafa Saruhan Başkan seçilirken, yönetim kurulu görev dağılımının bir sonraki toplantıda yapılması kararı alındı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. ayla gürpınar dedi ki:

    CHE Bodrum Yarımadasına hayırlı olsun, başarılar temennimdir.