Bodrum Gündem

Bayramoğlu Hasan Kablı ve Ekibi Yönetimi Devir Aldı

18.02.2014
0
A+
A-

order Professional Viagra 9 Şubat Pazar günü yapılan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde başkan seçilen Bayramoğlu Hasan Kablı, Aytekin Çanakcı’dan mazbatasını alarak odayı devir aldı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-17 Şubat 2014

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası binasında yeni başkana görevi devir eden eski başkan Aytekin Çanakçı, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Hasan Kablı ise odayı hasan kablı ve yönetimi göreve başladı (24)bütün yönetim kurulu üyeleri ve şoför esnafı ile birlikte yöneteceklerini ifade etti.

Aytekin Çanakçı ve yönetim kurulu üyeleri ile oda binasında bir araya geldiler. Karşılıklı iyi dileklerde bulunulurken geçmiş dönem başkanı Çanakçı “Esnafımız Hasan kardeşimizi tercih etti. Hasan kardeşim yarışı kazandı tebrik ederim. İnşallah çalışmalarında başarılar dilerim. Kendisi de bizim bu saatten sonra netice de şoförler odası başkanımızdır. Bizim de yardımcı olabileceğimiz bir şey olursa bize sorarsa biz de elimizden geldiği kadar bu esnafa hizmet veremeye devam edeceğiz. Yarışlardan bir galip çıkacaktı o biraz daha iyi çalıştığı için o galip çıktı tebrik ediyorum kendisini ve çalışma hayatında da başarılar diliyorum” dedi.

Bodrum Kazandı, Hep Birlikte Yöneteceğiz…
Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkan Bayramoğlu Hasan Kablı’da odayı hep birlikte yöneteceklerine vurgu yaparak, yönetimdeki herkesin başkan yetkisinde olacağını söyledi. Başkan Kablı generic Retin-A “Tek bir Bodrum var. Bodrum kazandı, şoför esnafı kazandı. Birlik beraberlik dostluk içinde bir araya gelmek istiyoruz. Başka Bodrum yok” dedi.
hasan kablı ve yönetimi göreve başladı (21)Muhasebe ve Demirbaşlar Devir Alındı… buy Cytotec cheap

Prosedür gereği muhasebe ve demirbaşların devirleri yapılırken 7 personelin istifa ettiği haberi geldi. Aynı şekilde ve gerekçeler ile yazılmış istifa dilekçelerini gören Hasan Kablı ve yönetim Kurulu üyeleri kısa bir süre şaşkınlık yaşarken, başkan Kanlı ilk açıklamayı şöyle yaptı; “Çalışmak isteyen çalışsın. Çünkü herkesin çoluk çocuğu var. Biz kimsenin rızkı ile oynayamayız. Yönetim kurulu ile durumu değerlendireceğiz. Biz herkes ile çalışmak isteriz. Bu sadece şovdur. Biz korkmayız, ama ben bu personel ile çalışmak isterim takdir kendilerinin. Şimdi çiçeği burnunda başkanız 10 dakika olmuş odayı devir almışız, vallahi bende şaşırdım. Bu bir komplodur. Allah’a havale ediyorum.” dedi.
hasan kablı ve yönetimi göreve başladı (22)Tek Tip Dilekçe…

Tek tip ve aynı gerekçelerin yer aldığı istifa dilekçelerini personel ile görüşmenin ardından işleme koyacaklarını ifade eden yönetim kurulu üyesi Derya Tosunoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, istifa dilekçelerinin tek tip olduğuna dikkat çekerek şoför esnafına saygısızlık olduğunu söyledi. Derya Tosunoğlu; “Arkadaşlar odayı teslim alalı bir saat bile olmamıştır. Oda personelinin bazıları şöyle bir dilekçe yazmıştır. Bu şoför esnafına ve seçilmiş olan başkanına komplodur. Aynen okuyorum; ‘2014 yılında yapılan Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulu ardından yönetime gelen Hasan Kablı ve ekibinin oda personelinin güvenini kazanmadıkları, bir oda personeli olarak uyumsuz, güvensiz oda şartların da çalışamayacağımdan tüm yasal haklarım saklı kalmak kaydı ile 17.02.2014 tarihinde halan çalışmakta olan görevimden istifa ediyorum.’ Arkadaşlar biz göreve geleli daha bir saat olmadı. Bizim güvensiz olduğumuza nasıl karar veriyorlar. Üstelik dilekçelerin hepsi aynıdır. Şu anda personel ile tekrar konuşacağız. Personele herhalde bir baskı ile yazdırılmış olabilir. Çünkü dilekçelerin hepsi aynıdır ve şoför esnafının seçmiş olduğu başkana bu bir hakarettir. Biz bu işin peşini bırakmayacağız, bu yanlış bir harekettir. Şoför esnafına yapılmış bir harekettir. 4 yıldır burada başkanlık yapmış arkadaşın şoför esnafına çile çektirmek için yaptığı bir komplodur” dedi.
hasan kablı ve yönetimi göreve başladı (14)KRİZ KISA SÜREDE AŞILDI…

Başkan Kablı ve Yönetim Kurulu Üyeleri istifa dilekçesi veren personel ile tek tek görüşmesi sonucu, istifa dilekçesi veren 7 kişiden dördü dilekçelerini geri çektiklerini belirttiler. Üç kişi ise istifalarının işleme konması talebinde bulundular. İstifalarının işleme konulmasını isteyen üç kişinin dilekçelerinin işleme konulacağını söyleyen Başkan Kablı; “Avukatımız ile görüştük. Odamız yarı kamusal bir kurumdur. Toplu halde yapılan bu istifaların kurumu zarara sokabilecek bir eylem olduğunu ifade etti. Personelimiz bu konuda sağduyulu davranması gerekiyordu. Biz gereken tüm önlemleri aldık. Sorun kısa sürede çözüldü. 3 personel ayrılırken 4 personelimizle çalışamaya devam ediyoruz.” dedi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.