Bodrum Gündem

Mustafa İlker Gürkan Direniyor

Mustafa İlker Gürkan Direniyor
18.02.2014
0
A+
A-

purchase Fluconazole Muğla Baro Başkanı Mustafa İlker Gürkan, Denizli’nin Kale İlçesi’nde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı.

treatment of mania Bodrum Gündem/17 Şubat 2014

Gürkan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedaviye alındı.

Mustafa İlker Gürkan, dün Denizli Barosu tarafından düzenlenen Marmara Ege Baroları Başkanları toplantısına katıldıktan sonra, şoförü Abdülbaki Filipe’nin kullandığı 48 AV 979 bodrum_avukatlar_meydanda (32) Proscar buy plakalı otomobille, Muğla’ya dönmek üzere yola çıktı. Sürücü Abdülbaki Filipe, Kale İlçesi’ne bağlı Hırka Köyü yakınlarında, saat 18.00 sıralarında, önüne aniden çıkan traktöre çarpmamak için direksiyonu kırınca otomobil kontrolden çıktı ve şarampole yuvarlandı.

Kazada yaralanan Muğla Barosu Başkanı Mustafa İlker Gürkan ve şoförü Abdülbaki Filipe, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla, Kale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Gürkan, yapılan ilk tedavisinin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilerek yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Gürkan’ın akciğerine ve kafasına darbe aldığı, kalça kemiğinin de kırık olduğu öğrenildi.

Oğlu Ali Can Gürkan ile yaptığımız görüşmede “Mustafa İlker Gürkan’ın durumu ciddiyetini koruyor. Babamı henüz göremedik ama doktorlarından aldığımız bilgilere göre 2-3 gün daha beklemek zorundayız. Pamukkale Üniversite Hastanesinde doktorlar çok ilgileniyorlar. Hepsine çok teşekkür ediyorum. İyi haberler almayı diliyoruz.” dedi.

Gürkan’ın şoförü Filipe ise ilk tedavisinin ardından taburcu edildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

  1. Yavuz YILDIZ dedi ki:

    Diren Dostum.

  2. Meltem Ulusoy dedi ki:

    Sayın Mustafa İlker Gürkan’a acil şifalar diliyorum. Umarım, en kısa zamanda sağlığına yeniden kavuşur.