Bodrum Gündem

“Gönül Elçileri” Projesi Kadınları Meslek Sahibi Yapıyor

19.02.2014
0
A+
A-

treat impotence Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen Gönül Elçileri Projesinde ikinci aşama “Kadın ve Güçlenme” yani Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi kapsamında mesleki liseye kayıt olan öğrencilerin eğitim öğretim açılış programı Bodrum Kız Teknik ve Meslek Lisesinde yapılan törenle gerçekleştirildi.

Bodrum Gündem/20Şubat 2014  Proscar buy

Bodrum Kız Teknik ve Meslek Lisesinde yapılan törenle Gönül Elçileri Projesi ikinci aşamasında yer alan Kadınlar İçin Mesleki Eğitim “Gönül Elçileri” Projesi Kadınları Meslek Sahibi Yapıyor (2) Ventolin price Projesi kapsamında öğrenimlerini sürdürmek isteyen bayanların eğitim öğretim yılı başladı. Törene Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan okul yöneticileri ve mesleki eğitime başlayacak olan öğrenciler katıldılar.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan törende yaptığı konuşmada katılımcılara Gönül Elçileri Projesini anlattı ve eğitim öğretim döneminde katılımcılara başarılar diledi. Kaymakam Dr. Gödekmerdan; “Çeşitli sebeplerle eğitimine ara veren genç kızlarımızın, kadınlarımızın yeniden eğitime kazandırılması, bir meslek, sanat sahibi yapılması ve belge sahibi yapılmasını amaçlamaktadır. Burada eğitim alan bayanlarımız çeşitli branşlarda eğitim almak suretiyle meslek sahibi olacaklar. Bunlar çok güzel imkânlar. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Umarım herkesin eğitimi başarı ile sonuçlanır” dedi.

Kaymakam Dr. Gödekmerdan törenin ardından eğitime katılacak olan bayanlar ile tek tek görüşerek proje ile ilgili bilgiler verdi.

Kursiyerler adına söz alan Hatice Mazı isimli kursiyer; “Sayın Kaymakamımız Gönül Elçileri ve Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesine verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederiz” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.