Bodrum Gündem

MHP’de Moraller Zirvede

19.02.2014
0
A+
A-

Son dakika sürprizi yaparak Mustafa Paşalı’yı birinci sıradan meclis üyesi adayı gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı’nda tam bir bayram havası yaşanıyor.

Order Retin-A Bodrum Gündem/20 Şubat 2013

Mutabakatla belirlenen listede, CHP’den, ANAP’tan ve DP’den MHP’ye katılan isimlere de yer verildi. Mehmet Tosun başkanlığındaki mhpde moraller zirvede (26)Bodrum Belediyesi meclis üyesi adaylarının isimlerinin yer aldığı liste İlçe Seçim Kurulu’na teslim edilirken, önce MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda, ardında da MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’nde coşku yaşandı. “Birlikte yönetme” çağrısına uyan son isim olan Mustafa Paşalı ile birlikte Bodrum’un her kesiminden insanı kucaklayacak bir aday kadro oluşturduklarını vurgulayan Başkan Mehmet Tosun, “Hakikaten ben, bu Bodrum fotoğrafının oluştuğunu görüyorum.” dedi.

Bodrum İlçe Seçim Kurulu’na, 30 Mart 2014’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Bodrum Belediyesi’ne aday başkan ve meclis üyelerinin listesini teslim eden MHP’de herkesin yüzü gülüyor. MHP’ye katılmasıyla Bodrum’da yankı yaratan Mustafa Paşalı, dün akşam listelerin teslim edilmesinin hemen ardından MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda partililerle buluştu. Alkışlarla karşılanan Paşalı, Başkan Mehmet Tosun ve Asım Başaran ile kucaklaştı.

mhpde moraller zirvede (71)Fedakârlık Yapanlara Özel Teşekkür

MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran yaptığı konuşmada, “Ben ilk başta Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu’nda fedakârlık yapan arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Onların geniş yürekleri, engin hoşgörüleri ve birlikte mücadelemizin zaferle taçlanmasına sağladıkları fedakârlığı hiçbir zaman, ne siyasi hayatımda ne sivil hayatımda hiçbir zaman unutmayacağım. Bunun altını çizmek istiyorum. Bu fedakârlığı yapan belde başkanlarıma ve belde teşkilat yöneticilerime de aynı şekilde şükranlarımı sunmak istiyorum.” dedi.

Başaran, MHP’ye katılan Remzi Güngör, Hülya Aşkın, Şakir Açıkgöz, Mazlum Ağan ve Mahmut Özbelen gibi isimlere de ayrıca teşekkür eden Başaran, “Yarımada’yı hangi siyasi partinin kazanacağından ziyade hangi kadroların yöneteceği sorusuna cevap arama ilkesini benimsediğimiz için, bu söylemimizin doğruluğuna katkı veren Cumhuriyet Halk Partisi belediye meclis üyesi, aynı zamanda Bodrum İlçe Başkanlığı’na aday olmuş, Cumhuriyet Halk Partisi’nden bu kadroya inanmış Mahmut Özbelen Beyefendi’ye de çok teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

mhpde moraller zirvede (51)“Örnek Bir Davranış Sergiliyor”

MHP’ye katılan Paşalı için övgü dolu sözler söyleyen Başaran, “Son noktada büyük bir katkı koyan ve ismiyle, bugüne kadar siyasette ortaya koyduğu kimlikle, şahsiyetiyle Bodrum siyasetinde önemli bir örnek olmanın, önemli bir siyaset adamı olmanın ve fedakârlığın zirvesine çıkan ve ‘bu ekibe benim de katkım olsun’ diyen, kapıdan içeri girerken alkışladığınız Mustafa Paşalı arkadaşımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Siyasette nefislerin üzerinden atlayarak bir ekip bütünlüğünün varabileceği sonuca ulaşma anlamında gerçekten Bodrum siyasi tarihinde örnek bir davranış sergiliyor.” şeklinde konuştu.

Propranolol 80mg mhpde moraller zirvede (38)“Bodrum Fotoğrafı”

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun da Paşalı’ya ayrıca teşekkür etti ve şöyle konuştu: “Ben değil biz mantığıyla yönetmeye talibiz ve Bodrum Yarımadası’nın tek siyasi bakış açısıyla yönetilemeyeceğini düşündük, bizim öncülüğümüzde bir Bodrum fotoğrafı oluşturmaya çalıştık. Bodrum fotoğrafının oluşmasına katkı sağlayan tüm arkadaşlarımıza, siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hakikaten ben bu Bodrum fotoğrafının oluştuğunu görüyorum.”

Başkan Mehmet Tosun, “30 Mart 2014 akşamı zafer bizim olacak, zafer Bodrum’un olacak, zafer Bodrumluların olacak. Ben şahsen 30 Mart 2014 akşamını, çalışmak için sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah bu da gerçekleşecek arkadaşlar.” dedi.

mhpde moraller zirvede (22) order Aciclovir online Karşılıksız Politika…

Seçim sürecinde takip edecekleri politikadan da bahseden Başkan Mehmet Tosun, “Asla ve asla diğer partilerle uğraşmayacağız, diğer adaylarla uğraşmayacağız, kendi hedeflerimizi anlatacağız, kendi projelerimizi anlatacağız. Kısır çekişmeler içerisinde olmayacağız. Yediden yetmişe Bodrum Yarımadası’nı kucaklayacağız.” dedi.

“Gülüp Geçin”

Başkan Mehmet Tosun, “Herhalde böyle problemsiz, her kesimi kucaklayan bir liste de başka bir siyasi parti yapamamıştır. Huzurlarınızda Asım Başkanım şahsında tüm partili arkadaşlarımıza, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimize, Kadın Kolları Başkanımıza ve değerli üyelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi, olası sataşma, dedikodu ve söylemlere karşı arkadaşlarına şu uyarıda bulundu: “Gülüp geçin… Benimle ilgili birtakım söylemler olabilir, partimizle ilgili birtakım söylemler olabilir, meclis üyesi adaylarımızla ilgili söylemler olabilir. Bunlara cevap vererek kaybedecek Bodrum’un zamanı yok arkadaşlar.”

mhpde moraller zirvede (53)Ahmet Özkeskin’e Özel Teşekkür…

“Biz seçimi aldıktan sonra hepiniz benim meclis üyemsiniz. İster seçilin ister seçilmeyin, hepinizin fikirleri bizim yönetimimizde hak ettiği yeri bulacaktır.” diyen Başkan Mehmet Tosun, fedakarlık gösterenlerin nazarında daha da önemli olduğunu vurgulayarak, listeye girmekten feragat eden Ahmet Özkeskin’e ayrıca teşekkür etti, birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Mehmet Tosun konuşmasını , “Artık rotamız Bodrum Yarımadası.” diyerek sonlandırdı.

mhpde moraller zirvede (60)“Bu Ekipten Zarar Gelmez”

Mustafa Paşalı ise neden MHP’ye katıldığını bir anı anlatarak izah etti. Paşalı, “Bizim Bodrum’da eski tabirle-benim çocukluğumda da hep hoşuma giderdi-sözlerime başlamadan önce şöyle bir ‘akşam şerifleriniz hayırlı olsun’ diyeyim, ondan sonra da Cevat Şakir’in ‘merhaba’sını sizlere bir daha aktarmak isterim. ‘Merhaba’nın bir anlamı vardır, onu çoğu kimse bilmez; dedemle birlikte Bitez Yalı’da zifiri karanlıkta gidiyoruz, karşıdan gelen kimse kimseyi görmez, ‘merhaba’ der rahmetli dedem. Kimseyi görmezsiniz siz tabii. Karşıdan da birisi ‘merhaba’ der, sesten birbirlerini tanırlar. ‘Merhaba’nın anlamı şudur arkadaşlar: ‘Benden zarar gelmez!’ Benden de zarar gelmez. Bu ekipten de Bodrum’a zarar gelmeyeceğine inanıyorum. Onun için de arkadaşlarımla beraberim, hep beraberiz.” dedi.

mhpde moraller zirvede (49)Mazlum Ağan, Remzi Güngör ve Hülya Aşkın ile siyaset yaptıkları günlerde iyi işler yaptıklarının altını çizen Paşalı şunları söyledi: “Bize şöyle öğretildi Bodrum’da siyaset işi: ‘Önce Bodrum, sonra Bodrum, daha sonra gene Bodrum… Her şey Bodrum için’ denildi. Biz hep onun için bu mücadeleyi devam ettirdik. Ara vermiştik, şimdi yine böyle bir fırsat bulduk. Bodrum’un halini hep beraber görüyoruz, şu anda çok zor durumda olan bir Bodrum var. Allah hepimizi inşallah mahcup etmesin. Bodrum için hayırlı olan olsun inşallah. Hayırlıysak, hayırlısı ile gelelim Bodrum’a.”

mhpde moraller zirvede (16)Coşkuyla Karşıladılar

MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nın ardından adaylar ve partililer MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’ne geçtiler. Burada çalışan ekip ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Mehmet Tosun, Asım Başaran ve adaylar, coşkuyu paylaştılar.

Başkan Mehmet Tosun, “Bundan sonra işimiz daha da zor. Bugüne kadar, şahsım da dahil hepimiz aday adayıydık, bugünden itibaren hepimiz artık adayız. Bugün bu özel ekibi oluşturmanın mutluluğunu yaşıyorum.” dedi.

Başkan Mehmet Tosun birlikte çalışacağı adayları tanıttı.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. mehmet taşdenir dedi ki:

    işte bu.. kendi kasabamızdan ilçemizden başlayarak bu milletin mukadderatında söz sahibi olmak istiyoruz.. bodruma, 100 bin seçmenin olduğu bu ilçeye MHP nin mührü vuruldu, vurulacak.. Anadolu’da, büyükşehirlerde insanlar diyor ki, ” bu iktidarın alternatifi yok”… evet onlara hak veriyorum, zira; kepazeliğin alternatifi yoktur..