Bodrum Gündem

Ortakent’te Gövde Gösterisi

20.02.2014
0
A+
A-

where can i buy Plavix

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’un Ortakent Yahşi buluşması, gövde gösterisine dönüştü.

Bodrum Gündem/20 Şubat 2014

Başkan Mehmet Kocadon, CHP Ortakent Yahşi Belde Seçim Ofisi’ne sabah saatlerinde gelerek, partililer ve vatandaşlarla buluştu. Seçim ofisinin ardından esnaf ve pazaryerini de ziyaret baskan kocadon ortakent (23)eden Başkan Kocadon’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Sabah saatlerinde seçim ofisinin önünde toplanan partililer ve vatandaşlar, Mehmet Kocadon’u alkışlarla karşıladı. Başkan aracından iner inmez boynuna sarılarak sevgilerini gösteren vatandaşlar, Mehmet Kocadon’a, “yolun açık olsun”, “her zaman seninleyiz, başkanım” diyerek destek verdiler. Tek tek herkesle sarılıp kucaklaşan Başkan Kocadon, kendisine gösterilen sevgi ve ilgi karşısında zaman zaman duygulu anlar da yaşadı.

Başkan Mehmet Kocadon’a Ortakent ziyaretleri sırasında; CHP Ortakent Belde Başkanı Süleyman Karaca, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, Muhasebeciler Odası Başkanı Mustafa Uslu, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, partililer ve eşi Hülya Kocadon eşlik etti.

Seçim ofisi önünde toplanan kalabalığa seslenen CHP Ortakent Belde Başkanı Süleyman Karaca, “Böyle güzel bir günde hep beraber olmaktan, şahsen çok mutluyum. Sevgili başkanım, hoş geldiniz. Bu kadar güzelliğe karşı, benim söyleyecek hiçbir şeyim yok. O yüzden mikrofonu hemen başkanıma veriyorum.” dedi.

baskan kocadon ortakent (12)“Yeni Bir Ekiple Yarımadayı Yönetmeye Talibiz”
Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, konuşmasına, kendisine eşlik eden heyeti tanıtarak başladı. Kocadon, çok değerli başkan arkadaşları ve kardeşleriyle birlikte yola devam ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Dün meclis sıralamaları açıklandı. Tabi ki biz herkesi seviyoruz, herkesi kucaklamak istiyoruz ama belli bir rakam var. Yazabildiğimiz bu rakamlar belli. Dün Ortakent beldemizi gezerken kahveye de uğradım. Bizim Ali Ağabeyimiz, biz ‘Ali Kelle’ deriz. Ali Ağabeyim de, ‘yarın Ortakent’ten bu işi başlat ve özellikle o gün bir kuzu yollayıp, alnına kan sürmek istiyorum’ dedi. Bu Ali Ağabeyimin bana yaptığı çok güzel bir jestti. Ben de kırmadım, programımız ileriki bir saatte başlamasına rağmen, sabah 11.00’da dedim. Ali Ağabeyim, sen bereketli bir insansın. Bu ülkeye ve çevreye olan saygından dolayı, gece gündüz demeden her tarafı ağaçlarla donatmaya çalışan bir büyüğümüzsün. Seni kıramam dedim ve eşimle beraber bugün sizlere merhaba deyip, seçim çalışmalarında da arkamda gördüğünüz gibi yeni bir ekiple, Bodrum Yarımadası’nı yönetmeye talip olduğumuzu söylemek istedim. Tabi ki bizler, bir elin parmakları kadarız ama sizler bir gönül, bir sevgi, bir coşkusunuz. Onun için bizler, sizden aldığımız güçlerle başarıya ulaşıyoruz, arkadaşlar. Özellikle bugün Ortakent’te göstermiş olduğunuz birlik, beraberlik ve sevgi selinden dolayı şahsım adına ve partim adına, hepinize çok teşekkür ediyorum.”

baskan kocadon ortakent (16)“Biz Bodrum’un Rantına Değil, Güzelliklerine Aşık İnsanlarız”
Konuşmasının devamında, “Hiçbir zaman, birilerini karalayarak ya da yaptıklarını es geçerek bir siyaset politikası yapmayı da düşünmedik” diyen Başkan Kocadon, “Farkındaysanız, Bodrum Yarımadası müthiş bir uyum içinde çalışıyor arkadaşlar. Belediye başkanları olsun, sivil toplum örgütleri olsun… Hep bunun altında birlik, beraberlik ve sevgi var, art niyetli olmamak var. Biz Bodrum’un rantına değil, Tanrı’nın bize lütfetmiş olduğu, Bodrum’un güzelliğine aşık insanlarız. Bu güzelliği korumak için de elimizden geldiği kadar mücadele ediyoruz. Özellikle Ortakent-Yahşi’ye baktığımız zaman, Bodrum’un nefes alınan, yaşanılan bir bölgesi olduğunu, hala narenciye bahçelerinin beyaz binalara yenik düşmediğini görüyoruz. Biz, çevreye, doğaya, turizme saygılı bir yönetim anlayışı ile giderken, bazen bakıyoruz ki inşaat yönetimine, inşaata dayalı bir yönetim de sergilenebiliyor. İlk etapta belki güzel gibi gelebilir ama biliyoruz ki sonra bu insanların nefes alma oranını düşürür ve öyle bir hale gelirsiniz ki artık binalar üstünüze üstünüze gelmeye başlar. Zeytin ağaçları buralarda yok olmaya başlamıştır. Ancak biz hiçbir zaman, birilerini karalayarak ya da yaptıklarını es geçerek bir siyaset politikası yapmayı da düşünmedik. Biz güzel ülkesine, bu güzel Bodrum’una çivi çakan herkese saygılıyız. O kadar zordur ki bu işleri yapmak… Çoluk çocuğunuzdan uzak kalırsınız, tatilinizden uzak kalırsınız. Benim çocuklarım büyüdü gitti, arkadaşlar. Nasıl büyüdüklerinin farkına bile varamadım. Allah razı olsun ki çok iyi bir eşim ve ailem var, çocuklarımızı bugünlere kadar getirdik, yetiştirebildik. Hizmet eden muhtarından, azasına, belediye başkanından, meclis üyesine kadar herkese teşekkür ederim. İyidir veya kötüdür ama sonuçta halkın birliği, beraberliğiyle seçilmiş arkadaşlardır. Onun için artık eleştirmeyi bir kenara bırakalım, herkesi kucaklayalım. Elimizden geliyorsa da onlara yardımcı olmaya çalışalım. Ben bunu sizden böyle istiyorum, herkese yardımcı olalım.” şeklinde konuştu.

baskan kocadon ortakent (2) levonorgestrel online “Beni Genç Yaşta Seçtiniz, Bana O Yaşta İnandınız, O Yaşta Güvendiniz”
Başkan Kocadon, “Ben kendimi size, fazla anlatma gereği hissetmiyorum” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Beni hepiniz biliyorsunuz. Özellikle Ortakent Yahşi Halkı’nın çok da güzel bir özelliği vardır; inandıkları insanın arkasında dimdik dururlar. Bakın bu çok önemli, dimdik dururlar! Beni çok genç yaşlarda kendinize başkan seçtiniz, hatırlayın. Hatta zaman zaman demişlerdir; çocuktan belediye başkanı mı olur? Siz o yaşta inandınız bana, o yaşta güvendiniz. Hala bakın o sevgi seli ile bu güveni, bu güzelliği bana gösteriyorsunuz. Artık bizim sizler için çalışmaktan başka yapacak hiçbir şeyimiz kalmadı, arkadaşlar. Çünkü benim ayrıca Ortakent Yahşi halkına, bu genç yaşta bana inandıkları için de vefa borcum var. Özellikle o zor süreçte arkamda dimdik durup, akın akın Muğla’ya gelişleri, mahkeme sürecinde bütün Muğla’yı sarmalamaları, otobüs otobüs gelmeleri… Benim sizlere olan bu vefa borcum kat kat artmıştır. Ancak bu vefa borcunu size, hizmet ederek ödeyebilirim. Bu seçim, aynı zamanda Türkiye’de bir dönüm noktası, bir milat olacak. Ortakent Yahşi halkından önce Mustafa Kemal için, laik Türkiye Cumhuriyeti için, gençlik için, çocuklarınız için, torunlarınızın geleceği için, bireysel hak ve özgürlükleriniz için oy istiyorum arkadaşlar, bunun için istiyorum.”
fatma kocadon 2
Fatma Kocadon, Oğlunun Yanındaydı…

Konuşması sırasında annesi Fatma Kocadon’u da, yolun karşısında durup kendisini izlerken fark eden Mehmet Kocadon, annesine gülümseyerek, “Sayın Fatma Kocadon, uzaktan bakma, buradayız. Gördüm seni orada.” diye espri yaptı ve güldü.

Where to buy Xenical “Oyunuzu Bireysel Hak Ve Özgürlükleriniz İçin Kullanın”
Başkan Kocadon sözlerini, “Bakın biz başlattık. Bizden sonra göreve gelen arkadaşımız, bunu daha da güzel, daha da ileriye taşıdı. Ancak az önce saydığım değerler giderse, bir daha geri gelmez. Onun için bu seçimde hırslarımızı mantığımızın ve sevgimizin önüne geçirmeden, güzel ülkemiz ve güzel insanlarımız için 30 Mart’ta sizlerden sandığa gitmenizi rica ediyorum ve oyunuzu kendiniz için, bireysel hak ve özgürlükleriniz için kullanmanızı diliyorum. İyi ki varsınız.” diyerek tamamladı.

Kocadon seçim ofisinin ardından belde esnafını ziyaret etti. Kendisini karşısında gören esnaf da sevinerek, başkana başarı dileklerinde bulundu. Yürüyerek cadde boyunca tüm esnafla selamlaşan Başkan Mehmet Kocadon, daha sonra Ortakent pazaryerine giderek pazar esnafına “hayırlı işler” dileyip selamlaştı. Pazaryerine alışverişe gelen vatandaşlar da başkanın etrafını sarıp iyi dileklerini ilettiler. Pazaryerinin bitiminden itibaren ana caddedeki esnafa da uğrayan başkan, tüm ziyaretler boyunca esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılaştı.

Personelinin Doğum Gününü Kutladı… 
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Ortakent Yahşi ziyaretini, yeniden belde seçim ofisine gelerek, düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasına katılarak tamamladı. Bodrum Belediyesi çalışanlarından Yıldıray Akyurt ile Başkan’ın yakın dostlarından İlhan Keser ve Nurdan Koyuncu için düzenlenen kutlamada Kocadon, yeni yaşlarını tebrik ederek, mutlu ve sağlıklı yıllar diledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.