Bodrum Gündem

Denizcilere Kredi İmkanı Yaratıldı

21.02.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Bodrum Denizciler Derneği Yardımlaşma Sandığı’nın daveti üzerine düzenlenen yemekte denizcilerle bir araya geldi.

Bodrum Gündem/21 Şubat 2014
Bodrum Merkez’de düzenlenen yemeğe, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Denizciler Derneği Yardımlaşma Sandığı Başkanı Selçuk Mutlucan, Bodrum Denizciler denizciler ve baskan kocadon (4)Derneği Başkanı Mustafa Demiröz ve dernek üyeleri katıldı.
Üyelere Kredi İmkanı Yaratıldı misoprostol tablets
Sandık Başkanı Mutlucan, yemek öncesi yaptığı konuşmada Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un, Bodrum’un denizcilerine her zaman destek olduğunu belirterek, “Başkanımızdan yadsınamayacak derecede büyük destek gördük. Kendisi halen bizleri desteklemeye devam ediyor. Bizler de yardımlaşma sandığı olarak başkanımızın bu desteğiyle çalışarak, 205 bin liraya yakın krediyi üyelerimize dağıttık. Böylece başkanın bu desteğinden üyelerimiz de istifade etti.” diye konuştu.

Order Retin-A order Brand Viagra denizciler ve baskan kocadon (3)Zor günlerinizde yanınızda olabildiysek…
Başkan Mehmet Kocadon ise kendisini davet ettikleri için dernek üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları aktardı: “Ben 1975 – 76 yıllarında iş hayatıma, Bodrum İskele Meydanı’nda yer alan hediyelik eşya dükkanında işe girerek başlamıştım. Ondan dolayı da oradaki denizci arkadaşlarımızla hep iç içeydik. Hatta zaman zaman gemici sıkıntısı yaşandığı yıllarda, o zaman, 9’luk pancar motorları değerliydi, bunlarla Karaada’ya, Bardakçı Koyu’na yolcu getirip götürürdük. O nedenle bizler daima iç içeydik ama bu öyle bir sevgiydi ki, hep birbirimizi kucakladık. Denizci camiasının, taşımacılık sektörünün Mehmet Kocadon’a karşı müthiş bir bağı ve sevgisi vardır. Bu hep böyleydi, böyle olmaya da devam etti. Onun için, özellikle şurada size vermiş olduğum desteklerin karşılığı olarak üyelere dağıtmış olduğunuz krediyi duyunca inanın çok mutlu oldum. İnsanlara bir ekonomik kaynak sağlayabildiysek ve bundan denizci arkadaşlarımız da gelirlerini arttırabildiyse, zor günlerinde onların yanlarında olabildiysek eğer demek ki bu, doğru işler yaptığımızın, doğru insanlarla çalıştığımızın bir göstergesi. Özellikle bugün akşam sizlerle hep beraber burada buluşmak, benim için büyük keyifti.”
Başkan Kocadon, gece boyunca denizci arkadaşları ve ağabeyleriyle sohbet etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.