Bodrum Gündem

Çocuklar Gibi Şendi

23.02.2014
0
A+
A-

buy misoprostol Başkan Mehmet Tosun, Gündoğan Beldesi’nde katıldığı çocuk parkı açılışlarında çocukların sevincini paylaştı.

Bodrum Gündem/23 Şubat 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı, Gündoğan Belediyesi tarafından yapılan Yalıkent Sitesi Çocuk Parkı ve Sahil Sitesi Çocuk Parkı’nın açılışlarına katıldı. mehmet tosun gündoğan çocuklarEkibiyle birlikte Gündoğan’da olan Başkan Mehmet Tosun’u, çocuklar coşkuyla karşıladılar.

Parklar için Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi ve belediye personeline teşekkür eden Başkan Mehmet Tosun, Propranolol best prices “İnşallah 30 Mart 2014’ten itibaren, bu tür çocuk parklarını ve spor komplekslerini sayılarını attırmak suretiyle, siz değerli vatandaşlarımızın ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Çünkü bu çocuklar bizim geleceğimiz, geleceğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkacağız.” dedi.

Başkan Mehmet Tosun, vatandaşın şikâyetçi olduğu öğrenci servisleri konusuna da el atacaklarını söyledi. Başkan Mehmet Tosun, Yalıkent Sitesi Çocuk Parkı’nın açılışı çocuklara ve kadınlara yaptırdı. Sahil Sitesi Çocuk Parkı’nın açılışına MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ve Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi de katıldı. Buradaki açılış ise Başkan Mehmet Tosun ile birlikte MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi ve MHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz ile beraberindekiler yaptılar.

Çocuklar yüz boyama etkinliği ile palyaço ve Pamuk Prenses kostümlü animatörlerle eğlendiler.

Açılışta bir vatandaş Başkan Mehmet Tosun’a, cheap Lithium “Benim kızım Konacık’ta Analodu Lisesi’nde okuyordu. Ben şahidim sizin yaptıklarınıza. Okula gittiğimiz zaman biz yürüyemiyorduk, sonradan gittim ben tanıyamadım. ‘Aman Allah’ım’ dedim, ‘ne olmuş burası…’ Ben gördüm Konacık’ı ne hale getirdiniz, o yüzden kesinlikle oyumuz sizin.” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.