Bodrum Gündem

Halk Bizi Unutmamış

Halk Bizi Unutmamış
23.02.2014
0
A+
A-

AKP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum pazar yerini ziyaret etti. Pazar esnafı, çiçekler ile karşıladığı Yazgan’a “Daha önce yaptınız, yine yaparsınız gönüllerin başkanı” ifadelerini kullandılar.

Cheap Vermox Bodrum Gündem/23 Şubat 2014

AKP Bodrum İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette gösterilen yoğun ilgiyi memnuniyetle karşılayan Yazgan, “Seçim çalışmaları kapsamında Bodrum pazar yazgan pazarcılaryeri esnafını ziyaret ettik. Tüm pazarcı esnafımıza ve vatandaşımıza ulaştık. Yaptığımız görüşmelerde çok olumlu tepkiler aldık. Zaten birçoğunu belediye başkanlığım dönemimden tanıyorum, onlar da beni tanıyor. Gördüğüm kadarı ile halk bizi unutmamış ve gönüllü olarak Ak Parti’ye oy vereceklerini ifade ettiler. Bu da bizi mutlu etti” dedi.

“Süpermarketler İle Rekabet Ediyoruz”

Bodrum’un her tarafının süper marketler ile dolduğundan şikayet eden pazar esnafı, AKP Bodrum Belediye Başkan Adayı Yazgan’dan yardım istedi. Yazgan’a başkanlığı döneminde bu tür işletmelere ruhsat vermediğini hatırlatan pazar esnafı “Ama maalesef bugün Bodrum süpermarketler cenneti oldu. Bizler haftanın belli gününde satış yapıyoruz ama süpermarketler bizlerin satış fiyatlarını kontrol edip bizden ucuz satış yapıyorlar. Bizlerin ekmeği ile oynuyorlar; ne bir denetim var ne de bizi düşünen var. Bizler çoğu zaman kâr etmeden evimize ekmek götürme derdindeyiz ama onlar bizim belimizi büküyor. Buna çözüm bulun başkanım bize ancak sizler yardım edersiniz” serzenişinde bulundular.

Where to buy Viagra yazgan pazarcılar 3“Esnafımızın Destek Ve Takipçisi Olacağız”

Gördüğü izlenimler sonrası açıklama yapan Yazgan, şunları söyledi: “ Strattera without prescription Benim daha öncede bir taahhüdüm vardı; süpermarketlere denetim ağı kurup sabah 8.00 akşam 17.00 saatleri arasında satış yapacaklar ve her istediği ürünü de satmak için dışarıda stant kurma izni vermeyeceğiz. Bizler küçük esnafımızın destekçisi, sorunlarının da takipçisi olacağız. Bodrum’un özelikle yaz ayları sıcaklığını dikkate aldığınızda şimdiden kapalı ortamda insanlar nefes alamazken yazın sıcaklığında buranın halini düşünmek bile istemiyorum. Burasını Avrupa standartlarına yakışan hem pazarcı hem de halkımızın rahat alış veriş yapabileceği modern bir Pazar yerine dönüştüreceğiz.

“Stant Ücreti Alınmayacak”

Kış turizmini Bodrum’a kazandırana kadar kış aylarında pazarcı esnafımızdan stant ücreti alınmayacağını kaydeden Başkan Yazgan “Kış turizmini de halkımız bize görev verirse iki yıl içinde başarırız. Buradan pazarcı esnafımıza şu müjdeyi de vermek istiyorum; sadece yazın sizlerden 3 ay stant ücreti alınacak. Ücretler de esnafımızı zor durumda bırakmadan belirlenen makul ölçüler çerçevesinde alınacaktır. Pazar yerimiz hem Bodrum’a hem turizme hem de otantik bir şekilde dizayn edilerek yeniden inşa edilecek. Pazara gelen insanımız hem rahat alışveriş yapacak hem de aracını park edeceği otoparklar, çocukların oyun oynayabileceği çocuk parkı ve en önemlisi  yazın serin kışın sıcak bir ortam yaşatmak için klimalı sistem kurulacak.” dedi.

yazgan pazarcılar 2“Çiftçilerimiz Pazarın Dışına İtilmiş”

Özelikle köylerden gelen vatandaşların kendi ürettikleri sebze, meyve, süt, yoğurt gibi ürünlerini satarak geçimlerini sürdürebilmek için pazar yerlerinde olduklarına dikkat çeken Yazgan “Ancak görüyorum ki onlar pazarda tamamen terk edilmiş durumda ve pazarların dışına itilmişler. Hayatlarını sürdürebilmeleri için onların da satış yapmaları lazım, bizden bu konuda destek istediler; bizde onların bu isteklerini yerine getireceğiz.” dedi.

“Çiftçilerimize Ücretsiz Servis Ve Stant Verilecek”

Köylünün ve çiftçinin yanında olduğunu söyleyen Yazgan “Onlara yarımadanın merkezlerinde en güzel yerlerde modern stantlar kurarak ve hiçbir ücret alınmadan ürünlerini satmayı taahhüt ediyoruz. Eğer vatandaşlarımızın ürünlerini getirmek için araçları yoksa biz belediye araçlarını onların emrine verip, hiçbir ücret alınmadan taşıma işlemlerini gerçekleştireceğiz.” dedi.

Ali Server Yazgan Pazar ziyaret sırasında, pazarcıların talep ve isteklerini tek tek not aldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.