Bodrum Gündem

Kocadon Çok Şaşırdı

23.02.2014
0
A+
A-

buy Accutane online Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Ortakent Yahşi Beldesi’ne giderek çeşitli kurumlara yaptığı ziyaretlerin ardından, beldenin sahil bölgesi olan Yalı’ya giderek esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Başkan, ziyaretlerinde karşılaştığı sürprizlerle duygu dolu anlar yaşadı. TÜRSAB’ta fotoğrafını gören Kocadon çok şaşırdı.

Bodrum Gündem/23 Şubat 2014

CHP Ortakent Seçim Ofisi’ne giden Başkan Kocadon, buradan partililerle birlikte Ortakent Dr. Hüseyin Mümtaz Ataman İlkokulu’na giderek okul öğretmenleriyle bir araya geldi. Başkan ortakent yali tursab (23) Retin-A cream Kocadon eğitimcilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini belirterek, “Eğitim için yapacağımız projeler hazırlanıyor. Onları da yakında sizlere duyuracağız. Eşim de bir eğitimci olduğu için sıkıntılarınızı çok iyi biliyorum” purchase orlistat dedi.

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’a ziyaretlerinde, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ, CHP Ortakent Belde Başkanı Süleyman Karaca, CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Ortakent Belde Kadın Kolları Üyeleri ve partililer eşlik etti.

TÜRSAB Bodrum Ofisinin Duvarında Başkan Kocadon’un Resmi
Öğretmenlerle yaptığı toplantının ardından Ortakent köy içindeki esnaf ziyaretlerini tamamlayan Kocadon, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu’na giderek TÜRSAB Bodrum yönetimiyle bir toplantı yaptı. Başkan Kocadon, TÜRSAB Kültür Merkezi’ne yapmış olduğu katkılardan dolayı duvara asılan kendisine ait fotoğrafını görünce şaşırdı. TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ise “Başkanım vermiş olduğunuz desteklerden dolayı fotoğrafınız orada duruyor ve durmaya devam edecek” dedi. Başkan Mehmet Kocadon, TÜRSAB Bodrum Başkanı Sevinç Gökbel, TÜRSAB Bodrum 2. Başkanı Süleyman Uysal ve TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Üyeleriyle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

ortakent yali tursab (4)Sarso’dan Başkan Kocadon’a Sürpriz…
Kocadon ve beraberindekiler, Ortakent Sahili’nde bulunan işletmelere de uğradı. Kocadon, Yalı’daki Kefi Beach Otel Restaurant’ta Mustafa Sarsılmaz’ın sürpriziyle karşılaştı. Bodrumlu müzisyen Mustafa Sarsılmaz’ın (Sarso), Başkan Kocadon için yaptığı müziği dinleyen partililer de şarkıyı çok beğenerek, uzun süre tempo tuttular. Ortakent Köy ve Yalı ziyaretleri boyunca Başkan Kocadon’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.