Bodrum Gündem

Üç Oyum Var, Üçü de Sana Helal Olsun

26.02.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun, görev süresince de sık sık ziyaret ettiği, toplantılarda bir araya geldiği Konacık esnafını, seçim sürecinde de ihmal etmiyor. Yoğun programında Konacık’taki esnafı da ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun’u esnaftan tam destek gelirken Başkan Mehmet Tosun bu desteğe, “Biz de sizleri mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

Premarin Fast shipping Bodrum Gündem/256 Şubat 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Konacık’taydı. Ekibini esnafa tanıtan tosun başkan konacıktan tam destek (33)Başkan Mehmet Tosun, hastane ve banka şubelerini de ziyaret etti. Ziyaretlerine Universal Hospital Bodrum’dan başlayan Başkan Mehmet Tosun, hastalarla, hasta yakınlarıyla, sağlık çalışanları ve doktorlarla sohbet etti.

Ardından gün boyunca belde esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun’a bir esnaf, “Ben doğdum doğalı MHP’liyim, rahmetli eşim de sizin için mücadele vermişti.” dedi. Bir başka  esnaf ise, “İnşallah seçim sabahından mutlu sonla çıkarsınız.” temennisinde bulundu.

Girdiği her iş yerinde, “Var mı bir isteğiniz?” diye soran Başkan Mehmet Tosun’a esnaf, “Sağlığınız sıhhatiniz… Her şey çok güzel.” karşılığını verdi.

Bodrum Mutfak’ta atölyeyi gezen, imalat yapan işçilere yardım eden Başkan Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte burada öğle yemeğine misafir oldu.

levonorgestrel online tosun başkan konacıktan tam destek (9)“Sana Helal Olsun!”

Ziyaretleri boyunca bölge esnafının destek ve teveccühleriyle karşılaşan Başkan Mehmet Tosun’a bir esnaf, “Bitez’de oturuyorum, üç oyum var, üçü de sana helal olsun!” dedi. Başkan Mehmet Tosun ise bu candan yaklaşan esnafa, “Biz de sizleri mahcup etmeyeceğiz.” buy Disulfiram online diye karşılık verdi.

Atatürk Bulvarı boyunca yaptığı ziyaretler sırasında çevreyi de teftiş eden Başkan Mehmet Tosun, kalan yerlerde de elektrik tellerini yer altına alarak, Konacık’ı görüntü kirliliğinden kurtaracaklarını söyledi.

NOT: Haber içinde geçen bir vatandaşın Başkan Tosun’a hitaben söylediği “3 Oyum Var, Üçü de Sana Helal Olsun” söylemi tarafımızca haber başlığı olarak kullanılmıştı. Haberde Mehmet Tosun’un esnaf ziyareti sırasında  Ahmet Karataş’la aynı karade oldukları fotoğraf yer almaktaydı.  Ancak bir vatandaş tarafından dile getirilen bu söylemin Sayın Ahmet Karataş tarafından söylendiği algısı dile getirildiği için  haberdeki ilk  fotoğrafı değiştirmek durumunda kaldık.  Bu fotoğrafı kullanmamızın nedeni  AKP İlçe Yöneticisi Ahmet Karataş’ın  gazeteci olmasının yanı sıra kamu oyunda bilinen ve popüler bir isim olmasından kaynaklıdır.  Lakin Ahmet Karataş’ın siyasi kimliği nedeni ile farklı bir algı oluştuğu anlaşılmaktadır. Bu nedenle Sayın Ahmet Karataş’tan özür dileriz.

Saygılarımızla

Fatih Bozoğlu

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.