Bodrum Gündem

Aman Ha Yanlış Olmasın (VİDEO HABER)

02.03.2014
0
A+
A-

Geçmiş seçimlerde Turgutreis Belediye Başkanlığı’na aday olan Koca, “Doğru adres’ diyorsunuz, o adres burası. Ben Demokrat Partiliyim, hâlen demokrat partide görev yapıyorum, istifa etmedim ama bugün Sayın Mehmet Tosun için buradayım.” dedi. Başkan Başaran: “Turgutreis Yeter Dizlerinin Üzerinde Süründüğün, Artık Ayağa Kalk!”

Bodrum Gündem/1 Mart 2014

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Yarımada’nın ikinci büyük beldesi olan Turgutreis’te seçim iletişim merkezini hizmete açtı. Açılış töreninde konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım turgutreis seçim ofisi açılışı 3 Buy Cialis Professional Başaran, eleştirilerini mani şeklinde dile getirerek, “Turgutreis yeter dizlerinin üzerinde süründüğün, artık ayağa kalk! Sana yakışmıyor mahkeme kapılarında olmak.” sözleriyle Turgutreis Belediyesi’ni eleştirdi. Başkan Mehmet Tosun ise, 30 Mart’taki yerel seçimlerin genel seçim provasına dönüştürülmeye çalışıldığının altını çizdi. Başkan Mehmet Tosun’a destek veren DP’li Beyler Koca ise, “Aman ha!” diyerek seçmene uyarıda bulunarak, Cumhuriyet ve Atatürk üzerinden yapılan siyasete kanmamalarını istedi.

MHP Turgutreis Seçim İletişim Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Yağmura ve soğuk havaya rağmen çok sayıda Turgutreisli vatandaşın katılım sağladığı törende alana gelen MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, coşkuyla karşılandı. MHP’nin aday kadrosu da açılışa eksiksiz katıldı.

“Mani” ile Eleştirdi

Törende konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, “Kimseyi eleştirmek değildir niyetim, kimseye kara çalmak değildir niyetim ama ilimin, bilimin, tıbbın yolu önce teşhis koymaktır, sonra tedaviyi uygulamaktır. Onun için önce Yarımadamızın teşhisini kısaca paylaşalım, Turgutreis’ten başlayarak… Sosyal Sigortalar Kurumu’nun bugün bütün gelirlerine el koyduğu doğru mudur, size soruyorum? Yaşanan selle ilgili tedbir alınmış mıdır, size soruyorum? Dereleriniz ıslah edilmiş midir, size soruyorum? Peki hâlâ daha kanalizasyonlarınızın arıtmasız denize aktığı doğru mudur? Bu cennet yurt köşesinin yolları asfalttan mahrum mudur? Maaşlar ödenemiyor, doğru mudur? Şimdi bu sorunlar kabak gibi ortadayken, karşınıza Konacık eserini yapan bir vatanseveri, Mehmet Tosun’u getirdik.” dedi.

turgutreis seçim ofisi açılışı (8)Eleştirilerini kafiyeli cümlelerle sürdüren Başaran, şöyle konuştu: “Turgutreis yeter dizlerinin üzerinde süründüğün, artık ayağa kalk! Sana yakışmıyor mahkeme kapılarında olmak. Kaderin midir senin yağmurlarda sellerle boğuşmak? Hiç olur mu kanalizasyonlarını denize akıtmak ve Mehmet Tosun başkan olsa, konuşulur muydu hiç yolları asfaltlamak. Tosun Başkan diyor ki, ‘bir bir, tek tek, basamak basamak, bizim görev anlayışımızdır çözümlerde susamak’. Hepiniz, hepimiz bir olalım, diri olalım, memleket için ayağa kalkalım. Ne diyoruz; ancak böyle olur Amiral Turgut Reis’e rahmet yollamak.”       

A’dan Z’ye 7’den 70’e

Özellikle, soğuğa rağmen, yağmura rağmen açılışa katılan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Mehmet Tosun ise yaklaşık 2 aya kadar düşen turizm süresini ilk etapta 6 aya çıkartacaklarını vurgulayarak, “Turizmin geleceğini de, ticaretin geleceğini de birlikte planlayacağız; çünkü turizm Bodrum’un da Turgutreis’in de geleceği. A’dan Z’ye Bodrum Yarımadası’nı yeniden yapılandıracağız, 7’den 70’e insanımızı kucaklamak suretiyle Bodrum’un bugüne kadar biriktirdiği sorunları birer birer çözeceğiz, geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz arkadaşlar. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.” dedi.

Başkan Mehmet Tosun, “Sahillerin bugün düzensiz bir şekilde, plansız bir şekilde kullanıldığını, hatta Turgutreis başta olmak üzere yağmalandığını, vatandaşa kapalı olduğunu ve Amiral Turgut Reis’in memleketindeki, Kaptan-ı Derya’nın evlatlarının denizle ilişkisinin kesildiğini biliyorum. Bizim dönemimizdeki Bodrum Belediyesi, vatandaşlarımızı tekrar Turgutreis sahili ile buluşturacak.” dedi.

Diğer adayların Turgutreis’e 5 sefer bile gelmediğini söyleyen Başkan Mehmet Tosun, kendisinin son 2 ayda 29. ziyaretini gerçekleştirdiğini söyledi.

turgutreis seçim ofisi açılışı (3)“Genel Seçim Provasına Dönüştürüyorlar”

Strattera No Prescription “Bazı siyasi partilerin bunu bir genel seçim provasına dönüştürdüklerini biliyoruz arkadaşlar.” diyen Başkan Mehmet Tosun, “Sizin dünya görüşleriniz, kültürleriniz, inanç değerleriniz bizim zenginliğimiz, bizim bunlara saygımız var. Bunları korumak ve yaşatmak, bunlara saygı duymak Bodrum Belediyesi’nin birinci görevi olacak.” şeklinde konuştu.

“Kırmızı Çizgilerimiz”

Milli, kültürel ve dini değerlere bağlılıklarını bir kez daha dile getiren Başkan Mehmet Tosun, “Atatürk’ün izinde yürüyeceğiz. Cumhuriyet’e sahip çıkacağız. Ezandan ve bayraktan taviz vermiyoruz, sahip çıkacağız. Güzelim Bodrum Yarımadamızdan, Turgutreis’ten ve Bodrumlu hemşehrilerimizden taviz vermiyoruz, bunlar bizim kırmızı çizgilerimiz.” dedi.

DP’li Koca: “Aman Ha!”

MHP’nin birinci sıra belediye meclis üyesi adayı Mustafa Paşalı’yı da yanına davet ederek, 2009 seçimlerinde kendisinin DYP Bodrum İlçe Başkanı, Mustafa Paşalı’nın ise ANAP Bodrum İlçe Başkanı olduğunu, Bodrum için bir araya geldiklerini hatırlatan Beyler Koca vatandaşlara, “Şimdi de beraber buraya geldik bir söz almaya, var mıyız?” Order Furosemide diye sordu.

Geçmiş seçimlerde Turgutreis Belediye Başkanlığı’na aday olan Koca, “Doğru adres’ diyorsunuz, o adres burası. Ben Demokrat Partiliyim, hâlen demokrat partide görev yapıyorum, istifa etmedim ama bugün Sayın Mehmet Tosun için buradayım.” dedi.

“Aman ha aman!” diye seçmeni uyaran Koca, “Hamasi nutuklar atıp da gelip burada ‘Cumhuriyet elden gidiyor’, yok şu oluyor, yok bu oluyor, ‘bize oy verin, bize oy vermezseniz Cumhuriyet elden gider’ diyen kardeşlerimize karşı Sayın Mehmet Tosun çok güzel cevap verdi, ‘sahip çıkacağız’ dedi, sahip çıkacağını biliyorum ben.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MHP Turgutreis Seçim İletişim Merkezi hizmete açıldı. Açılışın ardından Başkan Mehmet Tosun ekibiyle birlikte beldede ziyaretlerde bulundu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.