Bodrum Gündem

Turgutreis’e 28. Ziyaret

02.03.2014
0
A+
A-

purchase Disulfiram Başkan Mehmet Tosun, son 2 ayda defalarca ziyaret ettiği Turgutreis Beldesi’ne 28’inci ziyaretini gerçekleştirdi. Özellikle gençlerin yoğun olduğu vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Mehmet Tosun, “Sizlerden ricam şu; özellikle genç arkadaşlarımızdan… Kesinlikle, seçim sürecinde hiçbir taşkınlığa arkadaşlar müsaade etmiyorsunuz.” dedi, toplumun her kesiminden insanları kucaklamak için yola çıktıklarını söyledi. Ziyaret ettiği iş yerinde bir vatandaş, Başkan Mehmet Tosun’dan, bir efsane gibi övgüyle bahsedildiğini anlatarak, “Bu kadar insanın sevdiği bir insanı sevmemek, arkasından gitmemek yanlış olur.” şeklinde konuştu.

Bodrum Gündem/1 Mart 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Turgutreis Beldesi’ne, son 2 ay içerisindeki 28’nci ziyaretini gerçekleştirdi. Sık turgutreise 28 ziyaretziyaretlerinin sebebinin, Turgutreis’e verdiği önemin göstergesi olduğunu belirten Başkan Mehmet Tosun, “Sizlerden ricam şu; özellikle genç arkadaşlarımızdan… Kesinlikle, seçim sürecinde hiçbir taşkınlığa arkadaşlar müsaade etmiyorsunuz. Her dünya görüşünden insanımızdan oy istiyoruz, dünya görüşüne saygı duyuyoruz. Bizim Bodrum Yarımadası’ndaki her insanımızı kucaklamak ve onlara hizmet etmek üzere bir düşüncemiz var, bunun için yola çıkmışız. Kesinlikle ayrıştırmıyoruz. Benim yapımda hakikaten bu yok. Bakın ben 10 yıldan buyana Konacık Belediye Başkanıyım. Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçildim, milliyetçiyim, ülkücüyüm, bununla ilgili hiçbir endişe yok arkadaşlar. Okul yıllarından buyana da bu hareketin içindeyim. İnsanımızı kucaklayarak, adım adım herkesle birlikte siyaset yapmak suretiyle, hareketimize destek almak suretiyle bugünlere geldik. Yani ülkemiz insanını ben seviyorum, ülkemiz insanını ayrıştırmaktan bize yarar gelmiyor arkadaşlar. Buna dikkat edelim. Çünkü bizim ortak paydamız Bodrum, ortak paydamız Amiral Turgut Reis’in memleketi, burası. Bodrum’un sorunları, Bodrum’un belediye hizmetleri noktasındaki eksikleri, turizmin geleceği, ticaretin geleceği… Arkadaşlar bunlara kafa yoracağız. Tüm genç arkadaşlarımıza seçildikten sonra da sahip çıkacağız; gerek eğitim-öğretime devam etmeleri noktasında, gerekse iş bulmaları noktasında gençlerimize elimizden gelen desteği vereceğiz arkadaşlar.” Indocin no prescription Viagra online no prescription dedi.

“Artık ben gençlerimizi sokakta kavga eden, tartışan değil, güzel ülkemiz Türkiye’yi ve Bodrum Yarımadamızı yönetmeye hazırlanan gençler olarak görmek istiyorum.” diyen Başkan Mehmet Tosun, bu konuda gençlerden söz aldı.

turgutreise 28 ziyaret 8“Mehmet Tosun Efsanesi”

Toplantının ardından iş yerlerine ziyaretler de gerçekleştiren Başkan Mehmet Tosun’a bir vatandaş, sokaklarda “Mehmet Tosun Efsanesi”nden bahsedildiğini belirterek, “Konacık’ta on veya on beş kişi hepsi konuşuyor, hepsi diyor ki, ‘Mehmet Tosun… Bu böyle dürüst bir adam, bu böyle çalışkan bir adam, böyle bir iyi adam; biyografisi, tahsili, kültürü, bu konuya yatkınlığı… Mükemmel bir insan, biz bunu seviyoruz.” dedi.

Bir notere kime oy vereceğini sorduğunu ve karşılığında aldığı cevabı anlatan vatandaş, Başkan Mehmet Tosun’u kastederek, “Dedi ki ‘ben koyu Halk Partiliyim’. Ama dedi ki, ‘bu adam öyle dürüst, öyle çalışkan, öyle memleketini seven bir insan ki, ben bu delikanlıya reyimi vereceğim’. Ondan sonra ben, sizden oldum. Bu kadar insanın sevdiği bir insanı sevmemek, arkasından gitmemek yanlış olur.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.