Bodrum Gündem

129 Kadın MHP’de (VİDEO HABER)

09.03.2014
0
A+
A-

Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’nde Coşkuyla Kutlandı. 129 Kadını Temsilen 129 Kadın MHP’ye Üye Oldu.

Bodrum Gündem/8 Mart 2014

MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi’nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine, Yarımada’nın dört bir yanından binlerce kadın katıldı. “Tosun Başkan” mhp kadınlar günü (5)tezahüratlarıyla çadırı inleten kadınlara seslenen Başkan Mehmet Tosun, “Bir harekete, bir projeye kadın eli değmediyse, o proje başarıyla sonuçlanamıyor. Artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin Mehmet Tosun ve ekibinin seçim çalışmalarına kadın elinin değdiğini görüyorum.” dedi. 8 Mart 1857’de yanarak feci şekilde hayatlarını kaybeden 129 emekçi kadını temsilen farklı kesimlerden 129 kadın MHP’ye üye oldu.

MHP Bodrum İlçe Kadın Kolları tarafından çadırda düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğine, Yarımada’nın dört bir yanından yaklaşık 4 bin kadın katıldı. Çadıra sığmayan kadınlar, eşi Nadire Tosun ile gelen Başkan Mehmet Tosun’u “Tosun Başkan” tezahüratlarla karşıladılar.

mhp kadınlar günü (4)MHP’de Siyasete Davet Etti

MHP Bodrum İlçe Kadın Kolları Başkanı Melek Topçu Yılmaz, güçlü devlet ve güçlü toplum için, kadınları MHP’de aktif siyaset yapmaya davet etti.

Özgürlükleri ve Avrupa’dan önce kadına tanınan seçme ve seçilme hakkını hatırlatan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ise, “Huzurlarınızda, bu ülkenin Kurtuluş Savaşı’nı vermiş, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına, Nene Hatunlara, Halide Edip Adıvarlara ve Anadolu’da cepheye su taşımış, hemşire olmuş, yara sarmış bütün annelerimize, Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Onların aziz hatıraları önünde minnet ve şükran duygularımla eğiliyorum.” diyerek, kadınların önünde eğildi.

MHP Yalıkavak Kadın Kolları Başkanı Sema Özerman’ın kaleme aldığı “Mehmet Tosun Marşı” adlı şiiri Ayliz Erkaya okudu.

mhp kadınlar günü (2) buy xenical Kadın Eli Değdi

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ise, purchase Clonidine “İşte bizler aday olduğumuzda, 2004 yılında bana inanan bir avuç kadınımızla bizler 3 ay içerisinde seçimleri aldık, bugün de sizlerle Bodrum Belediyesi’ni alacağız.” dedi.

Başkan Mehmet Tosun, “Çok değerli hanımefendiler! Eğer bir harekete, bir projeye kadın eli değmediyse, o proje başarıyla sonuçlanamıyor. Ben bugün bu salondan ve bu alandan, şundan eminim: Artık Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Mehmet Tosun ve ekibinin seçim çalışmalarına kadın elinin değdiğini görüyorum. İşte bizler de yaşadığımız sürece, seçimden önce de, seçimden sonra da bu tabloyu asla unutmayacağız. Bu fotoğraf her zaman gözümüzün önüne gelecek. Çünkü sizler bu çalışmaların gizli kahramanlarısınız.” şeklinde konuştu.

Kadınlara ve Çocuklara Proje Önceliği

“30 Mart’tan itibaren sizlerle ilgili pozitif ayrımcılık yapacağız.” diyen Başkan Mehmet Tosun şöyle konuştu: “Erkeklerimiz yanlış anlamasın, önceliği kadınlarla ilgili projelerimize vereceğiz. Bugüne kadar Konacık Belediye Başkanı olarak her zaman kadınlarımıza yönelik, çocuklarımıza yönelik projelerimize önem verdik, aynen devam edeceğiz. Çünkü Bodrumlu hanımefendilerimiz bunu hak ediyor, Bodrumlu hanımefendilerimiz artık sosyal ve kültürel projelerle tanışmak istiyor, sosyalleşmek istiyor, hayatın her alanında olmak istiyor.”

Kadın kollarına ve katılan kadınlara teşekkür eden Başkan Mehmet Tosun, bir teşekkürü de, her zaman olduğu gibi, rahatsızlığına rağmen Kadınlar Günü’nde de yanında olan eşi Nadire Tosun’a yaptı.

mhp kadınlar günü (3)129 Kadını Temsilen… cheap Phenergan

8 Mart 1857 tarihinde ABD’nin New York Kenti’nde 40 bin dokuma işçisinin daha iyi çalışma koşulları istemiyle bir tekstil fabrikasında greve başlamasından sonra polisin işçilere saldırması ve işçilerin fabrikaya kilitlenmesi, arkasından da çıkan yangında işçilerin fabrika önünde kurulan barikatlardan kaçamaması sonucunda 129 kadın işçinin can verdiği olayı hatırlatan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, “O günkü 129 kadının yerine, bugün siyaset sahnesinde kadınların haklarını aramak, yerine getirmek, teslim ve temin etmek üzere 129 hanımefendi Milliyetçi Hareket Partisi’nin saflarına katılarak, bu günün anlam ve önemini bu şekilde yerine getirmek istiyorlar.” dedi.

Kadınlara rozetlerini Başran, Yılmaz ve Başkan Mehmet Tosun taktı. Konuşmalardan ve rozet takma töreninden sonra kadınlara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Binlerce kadın canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.