Bodrum Gündem

Hatırlanmak Çok Güzel

16.03.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun, Tıp Bayramı sebebiyle Bodrum’daki sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Mehmet Tosun yaptığı ziyaretlerde, can kurtaran sağlık çalışanlarını ziyaret ederek çiçek verdi.

Bodrum Gündem/14 Mart 2014 isotretinoin without prescription

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, her yıl olduğu gibi bu yıl da sağlık çalışanlarını unutmadı. Yoğun seçim çalışmalarına rağmen, methotrexate online tıp bayramında tosun (6) Valtrex online programına ara veren Başkan Mehmet Tosun, sabah erken saatlerden itibaren, ekibiyle birlikte sağlık kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Mehmet Tosun’a, MHP’nin geçmiş dönem Muğla milletvekillerinden Metin Ergun da eşlik etti. Bodrum’daki hastaneleri ve özel klinikleri ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, Bodrum Devlet Hastanesi’nde Başhekim Op. Dr. Oğuz Şahin’i de makamında ziyaret etti.

Ziyarette hastanedeki vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Mehmet Tosun, yoğun ilgiyle karşılaştı. “Tıp camiası çalışanlarıyla, doktorlarıyla önemli. Kesinlikle bu bir ekip işi.” diyen Başkan Mehmet Tosun’a, bir doktor, “Sabah çiçeklerinizle güne başladık, teşekkür ederiz. İzmir’den yeni taşındım, dedim ki ‘iyi ki küçük yere gelmişim’ çünkü biz böyle şeyler yaşamıyorduk. Hatırlanmak güzel, teşekkür ederiz.” dedi.

Son olarak Konacık Aile Sağlığı Merkezi’ndeki sağlık çalışanlarını ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, “Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz. Görev süremiz doluyor, seçilirsek inşallah yine birlikte çalışmak nasip olur.” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.