Bodrum Gündem

Turizme Dayalı İnşaat Sektörü

16.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Otelciler Derneği’i (BODER) ziyaret eden Başkan Mehmet Tosun, otelcilere kış turizmi için nitelikli yatak sayısını sordu. Halihazırda 10 bin yatağın olduğunu öğrenen Başkan Mehmet Tosun, bu kapasitenin yapacakları kongre merkezi sayesinde yüzde yüz doluluklara ulaşacağını söyledi.

Bodrum Gündem/14 Mart 2014

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, BODER’i ziyaret ederek, kış turizmi için konaklama sektörü açısından Bodrum’un ne kadar hazır buy Retin-A purchase Lasix tosun boderi ziyaret etti (2)olduğunu sordu. Ziyarette Başkan Mehmet Tosun’a ekibi de eşlik ederken, BODER Başkanı Halil Özyurt ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ziyarette hazır bulundular.

Özyurt, misoprostol buy “Zaten belediye başkanı olarak üstün hizmetlerinizin olduğunu biliyoruz. Konacık’ta çok güzel şeyler yaptınız, teşekkür ederiz size.” derken, kış turizmi için Bodrum’daki yatak sayısının başlangıç için yeterli olduğunu belirterek, “Kış turizmi için 10 bin yatağımız zaten var.” dedi. Başkan Mehmet Tosun ise, yapmayı planladıkları kongre ve kültür merkezi sayesinde bu kapasitenin yüzde yüz doluluk oranlarına ulaşacağını söyledi.

Bodrum’un birincil sektörünün turizm olduğunu belirten Başkan Mehmet Tosun, inşaat dahil diğer sektörlerin buna bağlı olarak gelişmesi gerektiğine dikkat çekti. Başkan Mehmet Tosun şöyle konuştu: “Konacık’ta 2004 yılında 500 metrekare arsa 12 bin liraydı, bugün 450 bin lira. Bugün şuanda Konacık’ın yamaçlarında yapılaşma var diye zaman zaman eleştiriler geliyor, koruma amaçlı planlar çerçevesinde bin metrekareye tek katlı bir bina yaptırıyoruz. O binaları da insanlar şu anda 600 bin Euro’ya satıyorlar. Yüzde 15 imar hakkı tanıyoruz. İmarı arttırıp çok bina yaptırmak yerine, hizmet ederek değerlerini arttırıyoruz. Böylece hem her yer betonlaşmıyor hem de vatandaş kazanıyor.” 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.