Bodrum Gündem

Çukurovalı Haluk Levent Bodrum’da Zeybek Oynadı

23.03.2014
0
A+
A-

Ünlü rock sanatçısı Haluk Levent Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği gecede sahne aldı.

Bodrum Gündem/23 Mart 2014

By Jack isimli mekanda sahne alan ünlü sanatçı Haluk Levent hemşerilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Eski ve yeni albümünden birbirinden güzel şarkılarını seslendiren Levent, HALUK_LEVENT_KONSER (7) purchase Lamisil online mekanı dolduran hayranları ve Çukurovalı hemşerilerini coşturdu. Adanalı olarak Bodrum’da Çukurovalılar Derneği’nin kurulmasına çok sevindiğini belirten ünlü sanatçı, derneğe katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti.

Sahne öncesi dernek başkanı Birol Yoleri ile bir araya gelen Levent, derneğe elinden geldiğince destek olmaya çalıştığını belirterek şunları söyledi “Bana bir konser yapar mıyız? diye bir istekte bulundular. Tabi ilk üş harfi a,d,a ile başladığında gerisini ben getirdim. Elimden geldiği kadar destek olacağım, onlar bu desteğe layık insanlar. Hemşerilerimizle beraber olmak bana çok mutluluk verecek. Bodrum’da böyle bir derneğin kurulması da bana ayrı bir gurur veriyor. Burada olmaktan mutluyum. Az sonra coşacağız”dedi.

Dernek Başkanı Birol Yoleri ise çok heyecanlı olduğunu ifade ederek geceye katılan bütün hemşerilerine teşekkür etti.

Levent’e Bodrum Çukurovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği üyelik kartı dernek başkanı Yoleri tarafından sahnedeyken takıldı.

HALUK_LEVENT_KONSER (1)Rock Konserinde Zeybek…

Konserin ilerleyen saatlerinde Haluk Levent’e geceye katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Dernek Başkanı Birol Yoleri tarafından teşekkür plaketi verildi. Plaketi başkanın elinden alan Levent, Başkan Kocadon’a “Başkanım bu gece size de kafa sallatacağım, hemen kaçmayın Proscar without prescription Diflucan cheap ” diyerek esprili bir dille takıldı. Mehmet Kocadon’u tekrar sahneye çağıran ünlü sanatçı başkanla karşılıklı zeybek oynadı. Kocadon ve Levet’in zeybek oynaması seyirciden büyük alkış topladı.

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Levent’i dinlemeye gelenler unutulmaz bir gece yaşadı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.