Bodrum Gündem

Gulet Park ve Mavi Yolculuk Limanı

23.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, İçmeler Bölgesi’ndeki tersanelere yaptığı ziyaretlerde, İçmeler’in kaderini değiştirecek projelerinden bahsetti; “İçmeler Gulet Park” ve fluconazole without prescription “Mavi Yolculuk Limanı”

treatment with Sildenafil
Bodrum Gündem/23 Mart 2014

Bodrum’un tersaneler bölgesi olarak bilinen İçmeler Mevkii’ne giden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yaptığı ziyarette bölge esnafının istek ve taleplerini dinledi. Bölge icmeler-tersane-kocadon (10)esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kocadon, İçmeler Bölgesi’ne büyük önem verdiğini ifade ederek hazırladıkları projelerle İçmeler’in bir cazibe merkezi haline dönüşeceğini söyledi.

Ekibiyle birlikte detaylı bir şekilde hazırladıkları “Gelecek Bodrum’un Projeleri”nin sunumunun ardından Bodrum Yarımadası’nın dört bir tarafında Bodrum Halkıyla bir araya gelerek projelerini anlatan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İçmeler Tersanesi’ni imar sorunlarını çözerek ve genişleterek “İçmeler Gulet Park” projesi kapsamında çok işlevli bir çekim merkezi haline getireceklerini belirtti. Kocadon, “Aynı zamanda bu bölgede guletlerimiz için “Mavi Yolculuk Limanı” oluşturacağız.” şeklinde bilgi verdi.
icmeler-tersane-kocadon (5)“Tersanelerin ruhsat sorununu çözmek için çok mücadele ettik ve başardık”
Başkan Kocadon, göreve geldiği günden beri İçmeler Bölgesi’nin sorunlarını yakından takip ederek elinden geldiğince bu sorunları çözmek için mücadele ettiğini belirtti. İçmeler’in kanayan en büyük yarası olan ruhsat sorununu da yine kendi yönetiminde çözdüklerini hatırlatan Başkan Kocadon şöyle konuştu: “Arkadaşlarımız teknelerini denize indiremiyordu. Elektrik hatlarının üstte olmasından dolayı tekneler denize indirilirken, elektrik hatlarının yani enerjinin bir süre de olsa kesilmesi gerekiyordu ve tabi sanayide hayat duruyordu. Bu sorunu çözüme ulaştırdık. Öncelikle elektrik hatlarını yer altına aldık. Arka Buy Prozac no prescription icmeler-tersane-kocadon (4)sıralardaki tersaneci arkadaşlarımızın, teknelerini rahat indirip çekebilmeleri için de ara yollar açtık. Hepsinden de önemlisi şu oldu; İçmeler’in en büyük kanayan yarası, ruhsat sorununu çözdük. Ruhsatlarını alamayan tersanecilerimiz, teknelerini denize indiremiyorlardı. Tersaneci arkadaşlarımızın bu sorunu için çok mücadele ettik ve sonunda başardık.”
TROY; Bodrum İçmeler’in yeni gururu 50 metrelik süper yat
Ziyareti sırasında Esen Yat Bodrum Tersanesi’nde üretilen ve boyu elli metre olan “Türkiye’de üretilen ilk gerçek yelkenli süper yat” olma özelliğine sahip olan “Troy” isimli yat hakkında da bilgi alan Başkan Mehmet Kocadon, Bodrum adına duyduğu gururu çevresindekilerle paylaştı.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.