Bodrum Gündem

Efsane Başkanlar, Mehmet Kocadon’un Yanında

25.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Belediyesi’nin efsane başkanları Tuğrul Acar ve Mazlum Ağan’la Kumbahçe’de gövde gösterisi yaptı. Başkan Kocadon, çok mutlu olduğunu belirterek, “Çocukluk yıllarımda Tuğrul Acar beni büyüttü, gençlik yıllarımdaysa yanımda Mazlum Abim vardı” diye konuştu.

Bodrum Gündem/25 Mart 2014

Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Kumbahçe sahilinde bulunan bir işletmede vatandaşlarla bir araya geldi. Bodrum Belediyesi eski Başkanlarından Mazlum Ağan’ın da katıldığı toplantıya Kumbahçeli vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Başkan Kocadon alkışlar ve sevgi gösterileri ile karşılandı.

chp-kumbahce-miting (12)MAZLUM AĞAN: ‘’Herkesi kucaklayan bir çalışmayla 5 yıl daha…’’

Bodrum Belediyesi eski başkanlarından Mazlum Ağan toplantıya Başkan Kocadon’a hoş geldin demek için katıldığını belirterek, yaptığı konuşmanın da kendisi için sürpriz olduğunu söyledi. Ağan, “Ben aslında başkanım mahallemize gelmişken kendisine bir hoş geldin demek istedim. O nedenle buradaydım. Ben Cumhuriyet Halk Partimizin ve başkanımızın Bodrum için yapmış olduğu çalışmalar ve bundan sonraki yapacağı çalışmalarla ilgili bilgi sahibiyim. Kendisine bu seçimde de başarılar diliyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkeleri doğrultusunda Bodrum’a yapacağı yatırımlarla ilgili ve sevgili vatandaşlarımıza parti kimliğini de bırakarak, herkesi kucaklayan bir çalışma içerisinde, yine bir 5 yıllık dönem başkanlık hizmeti yapacağına inanıyorum. Kendisine yine burada merhaba diyorum, hoş geldin diyorum ve başarılar diliyorum” treatment with Sildenafil diye konuştu.

chp-kumbahce-miting (14)TUĞRUL ACAR: “Mücadelemiz; kamusal alanların halkımıza açılması”

Mazlum Ağan’ın ardından mikrofonu yine Bodrum Belediyesi’nin eski başkanlarından olan, Efsane Başkan olarak tanınan ve Mehmet Kocadon’un ekibinde yer alan CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayı Tuğrul Acar aldı. Acar konuşmasında; “Mazlum gibi benim için de, sürpriz oldu. Sizleri görünce bir şeyler söylemek istedim; hatırlarsınız 1994 yılından itibaren bu mahalle için yaptıklarımı. Devamını da getireceğiz. Mazlum arkadaşım benden sonra devam etti, ondan sonra da Mehmet Başkanım… Biz kamusal alanların halkımıza, kamuya kavuşturulması, onlara kazandırılması için tüm yarımadamız için el ele verdik. Meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte, başkanımla birlikte, Muğla Büyükşehir Başkanımızla birlikte Bodrum’da bu güzelliği her tarafa yaymak istiyoruz.” dedi.

Albendazole online chp-kumbahce-miting (17)MEHMET KOCADON: “O koltukta ha sen oturmuşsun, ha ben oturmuşum”
Kendisinden önce başkanlık yapmış Mazlum Ağan ve Tuğrul Acar’dan sonra konuşan Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon ise kendisinin çok şanslı biri olduğunu, Eskiçeşme Mahallesi’nde büyüdüğünü ve orada kendisini Tuğrul Acar’ın büyüttüğünü anlattı. Başkan Kocadon, “Gençlik yıllarımda bütün kötü alışkanlıklara spor sayesinde hiç bulaşmadım. İşte o zaman da Mazlum ağabeyim vardı yanımda.” diyerek Bodrum’un efsane başkanlarıyla yaşadığı çocukluk ve gençlik anılarını şöyle aktardı:
“Bu kadar şanslı bir insanım ben. Bunun için her ikisine de teşekkür ediyorum. Tabi 2009 yılında bir seçim atmosferi yaşadık. Fakat bütün Türkiye’ye örnek olacak bir davranış sergiledik. Ben mazbatamı almama rağmen Bodrum Belediye Başkanlığına gitmedim. Ta ki Mazlum Ağabeyim beni davet edinceye kadar. Bakın bu çok önemli arkadaşlar. Telefon açtı ve dedi ki; ne zaman geleceksin? Aynı şu ifadeyi kullandım kendisine; o koltukta ha sen oturmuşsun ha ben oturmuşum Mazlum ağabey. Ne zaman uygunsa, o zaman gelirim, dedim. Eğer bugün Kumbahçe Halkı böyle kenetlenebiliyorsa, birlik beraberlik içinde olabiliyorsa, geçmiş dönem ve yeni dönem bütün başkanlarımız el ele tutuşup karşınıza çıkabiliyorsa, işte güzellik budur arkadaşlar.”

chp-kumbahce-miting (25)“Sahilleri Milli Emlak’tan kiralayabilirsek; esnafım da kullanacak, halkım da…”

Konuşmasının devamında; mutluluğa giden yolun önce sağlık, sonra ekonomiden geçtiğini vurgulayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, cheap Aciclovir “Eğer bir yörenin belediye başkanı gerçekten iyiyse arkadaşlar, o yörenin insanı da mutludur. Mutluluğa giden yol da önce sağlıktan sonra ekonomiden geçer. Yaptığımız altyapı çalışmalarında boruların hepsini değiştirebildiğimiz kadar değiştirdik ve üst yapısını da tamamladık. Sonra şuradaki esnafımızla birlikte ekonomisine de katkı sağlayabilmek için hep beraber ortak projeler ürettik. Sadece sıkıntıyı sahil bandında yaşıyoruz, arada sırada. Sahil bandını bir ara esnaf arkadaşlarımıza kullandırdık ama bu sefer halktan ‘başkanım denize giremiyoruz’ diye şikayet aldık. Sonra esnaf arkadaşları geri çektik ve bir düzene soktuk. Bu sefer de sahil bandına başkaları yerleşti. ‘Başkanım, şarapçı kardeşlerimizden de denize giremiyoruz’ dediler. O zaman demek ki sahil bandını Milli Emlak’tan kiralayabilirsek, biliyorsunuz onlar çok tatlı para alıyorlar ecri misil dediğimiz olaydan… Bodrum Belediyesi olarak eğer şu kıyı bandını kiralayabilirsek arkadaşlar, esnafımız da, halkımız da rahat edecek. Çünkü biz gerekli her türlü düzenlemeyi yapacağız. Esnafım da kullanacak, halkım da kullanacak.” Dedi.

chp-kumbahce-miting (26)“Havada kalan laflarla kimse Kumbahçe Halkını kandıramaz”

Başkan Mehmet Kocadon “Biz esnafımızın ve halkımızın fikrini almadan hiçbir şey yapmayız” diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti; “Bunun da en güzel örneği Gümbet’tir. Gidin Gümbet’e bakın, orada ne güzel düzenlemeler yaptık. Esnafın ve halkın desteklemediği projeler zaten bayattır. Ayakta, havada kalır, asla bitmez. Hepimizin merak ettiği bir konu var; Halikarnas Diskomuzun kazıkları, değil mi? Sanki bizim görmediğimizi zannediyorlar, her türlü burada gelip anlatıyorlar. Bakın arkadaşlar, yetki karmaşası denen bir olay var. Şu anda bizim oralara müdahale etme şansımız yok. Millet gelip burada ahkâm kesmesin! Maalesef Çevre ve Şehircilik Bakanlığı elimizdeki bütün yetkileri aldı. Bize şikâyet geldi, biz durdurduk. Gerisi mahkemede, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda uğraşılıyor. Bunun için kimse gelip de ben bunu hallederim, bu direği sökerim, demesin. Belediyelerin denize karışma yetkisi yok arkadaşlar. Bunlar sadece havada kalan laflar. Havada kalan laflarla kimse Kumbahçe Halkını kandıramaz.” dedi.

Toplantının ardından bölge esnafına da selam veren Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Ali Cengiz Kafe’de Kumbahçe Sakinleriyle çay içip sohbet ederken, kendisine Kumbahçe ziyaretinde CHP Bodrum Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve eşi Hülya Kocadon da eşlik etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. fikret karataş dedi ki:

    Mazlum Başkanı çok seyrek görüyorum. Geçenlerde Ömer Karabak’ın orada karşılaşıp söyleştik.(siyaset değil, Bodrum tarzında) Dikkat etmemişim demek. Kocadon’a destek için profilden alınan resmini görünce farkına vardım. Mazlum Başkanın kafası değişmiş. Bu şekil kendine yakışmış görünüyor doğrusu. Hele gözlüklü olanı daha da yakışmış. Hayırlı olsun!…