Bodrum Gündem

Yakaköy’de Engelleri Aştılar

25.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (KADEM) tarafından projelendirilen “Yakaköy’de Engelleri Aştılar” adlı sergide, kursa katılan Yakaköylü engelli vatandaşlara ait el emeği, göz nuru ürünler sergilendi. Serginin açılışını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yaptı.

doxycycline price Bodrum Gündem/24 Mart 2014

Bodrum Yakaköy’de yaşayan engelli vatandaşlar yararına Bodrum Belediyesi KADEM tarafından hayata geçirilen “Yakaköy’de Engelleri Aştılar” adlı proje, 8 haftalık yakakoy8hızlandırılmış kursun ardından tamamlandı. Kursa katılan 16 engelli vatandaş, ahşap ve kumaş boyamanın yanı sıra keçe üzerine çalışmalar yaparak el emeği göz nuru ürünlerini ortaya koydular. Projenin son aşamasındaysa ortaya çıkan ürünler, Bodrum Trafo Hakan Aykan Kültür Sanat Merkezi’nde sergilendi. Sergiden elde edilecek gelirlerse, ürünleri icra eden engelli kursiyer vatandaşlara teslim edilecek.

Serginin açılışına katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, projede emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Her zaman söylediğim gibi; order misoprostol sevgi engel tanımıyor. Sevdikten sonra her şey mümkün… Özellikle gözlerinde gerçek sevgi olan bu güzel arkadaşlarımızla onların mutluluğunu paylaşmak her şeye değer. Engelli arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu projenin herkese örnek olmasını diliyorum.” dedi. Sosyal belediyeciliğe büyük bir önem verdiğinin de altını çizen Başkan Kocadon, bunu destekleyen projeleri arttırmak için de ellerinden gelen gayreti göstereceklerini açıkladı.
yakakoy2Sergiye eşi Hülya Kocadon’la birlikte katılan Başkan Mehmet Kocadon, daha sonra kurs eğitmeni Hilal Karakaş’la birlikte açılış kurdelesini kesti. Karakaş, projenin hayata geçmesiyle çok mutlu olduğunu belirterek, order Topamax “Başta Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon olmak üzere sevgili Hülya Kocadon ile KADEM sorumlusu Asu Kösemen’e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yakaköy’ün Sanat Köyü olduğunu biliyordum. Dibeklihan Galerisi’ni hiç bilmiyordum. Halkını da hiç tanımıyordum. Gerçekten bu kadar içten, samimi ve sıcakkanlı olan bir köy halkı olduğuna şahit olduğum için çok mutluyum.”dedi.
Kursiyer engelli vatandaşlar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon’a bir de sürpriz yaparak, üzerine ahşap boyama tekniğini kullanarak yaptıkları, üzerinde kendisinin ve eşinin fotoğrafı bulunan tepsiyi hediye ettiler. Tepsiyi gören Başkan Kocadon esprili bir dille, “Nikâh fotoğrafımız bu kadar güzel değil. Sanki nikâh defterine imza atıyoruz Hülya Hanımla.” dedi ve engelli kursiyerlere verdikleri emek için teşekkür etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.