Bodrum Gündem

Göltürkbükü’ne Ve Gündoğan’a Özel Projeler

27.03.2014
0
A+
A-

Başkan Mehmet Tosun, miting programını Yarımada’nın kuzeyinde sürdürdü. Aynı gün içerisinden Göltürkbükü ve Gündoğan’da, geniş katılımlı toplantılarda halkla buluşurken, konuşmalarının tamamını Bodrum Yarımadası’na ve bu beldelere yapacakları projelere ayırdı.

Bodrum Gündem/27 Mart 2014

Göltürkbükü ve Gündoğan’da, geniş katılımlı toplantılarda konuşan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran ise, Milas’ın Çomakdağ Köyü’nden, 40 lira 50 lira yevmiyelerle Bodrum’a göltürkbükü gündoğan tosun (16)taşınan kalabalıklara seslenenlerin artık sonlarının geldiğini belirterek, “Bu gofretten kibir imparatorluğu yıkılıyor.” dedi.

MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, ekibiyle birlikte Yarımada’nın kuzeyine yöneldi. Burada Göltürkbükü ve Gündoğan beldelerinde miting gerçekleştiren Başkan Mehmet Tosun’u, bölgeden çok sayıda kişi dinlemeye geldi, meydanları doldurdu.

“Bunları Mahfel Kafe Kadar Geliri Olmadan Gerçekleştirmiş”

İlk konuşmayı yapan MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, “Mehmet Tosun ve ekibiyle yarışmaya koyulan ekibin, içinde bulunduğu durum; yönetememişler, ellerine yüzlerine bulaştırmışlar, belediyenin her tarafını haczettirmişler, personele maaş ödeyemeyecek duruma getirilmiş, Yarımada’nın birçok tarafı gayrikanuni usullerle yağmalanmış, kimi gelmiş otel yapmış, kimi gelmiş inşaat yapmış, bir kontrol yok. Ana haber bültenlerinde, Başbakan geldiği zaman ‘bu ne yağmadır’ diye ortalığı kasıp kavurmuş ve ortalıkta Bodrum’un sahibi görülememiş. Ne acı değil mi? Bu ekip bir de kalkmış, bütün sorunlarını çözmüş, Ege Bölgesi’nin en muhteşem arıtma tesisini yapmış, Ege Bölgesi’nin en modern kapalı pazar yerini yapmış, bütün çevre düzenlemesini yapmış, peyzajını yapmış, sanayi çarşısını yapmış, üstelik deniz kenarı olmadan, üstelik bir Mahfel Kafe kadar geliri olmadan bütün bunları gerçekleştirmiş bir Mehmet Tosun ve ekibiyle yarışa kalkışmış.” dedi.

göltürkbükü gündoğan tosun (6)Göltürkbükü’ne Özel Projeler…

“Kar bora fırtına bizi bozamaz, Mehmet Tosun’u başkan yapmamıza iftiralar engel olamaz.” yazılı dövizle karşılanan Başkan Mehmet Tosun ise, konuşmasının tamamını projelere ayırdı. Başkan Mehmet Tosun, Gölköy’e adını veren gölü düzenleyeceklerini, etrafından bisiklet ve yürüyüş parkurları yapacaklarını, burayı koruyarak turizme kazandıracaklarını söyledi. Başkan Mehmet Tosun imar ve tapu problemini çözeceklerini, vatandaşların talebi üzerine bir düğün salonu yapacaklarını, bölgenin dokusuna uygun bir semt pazarı, spor kompleksi, çocuk parkları ve çay bahçeleri, sahil düzenlemeleri yaparak, vatandaşı denizle buluşturacaklarını, narenciye bahçelerinden elde edilen ürünleri işleyerek, markalaştırıp turizmde satıp, vatandaşa para kazandıracaklarını, Göltürkbükü ve Gündoğan’a yayılmış sanayi dükkanlarını tek bir merkezde toplayıp, modern dükkanlarda hizmet verir hâle getireceklerini anlattı.

Yeni bir imar planı hazırlanacağını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, buy albuterol online “Kapalı kapılar arkasında değil, sizlerin görüşünü almak suretiyle, Göltürkbükü’nün menfaatlerini koruyacak, denizini de, doğasını da koruyacak bir planlama yapacağız.” dedi.

göltürkbükü gündoğan tosun (1)Halkla Birlikte Düğün Yapacak…

Ardından gerçekleştirilen Gündoğan mitinginde ise ilk söz, Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi’nindi. Gündoğan’ı 27 yaşında Türkiye’nin en genç belediye başkanı olarak aldığını, Göltürkbükü ile Yalıkavak arasında bir yer olarak tarif edilen beldeyi, bugüne taşıdıklarını anlatan Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Hacettepe Üniversitesi’ni Gündoğan’a getirmek için girişimler başlattıklarını, bu projeyi tamamlamanın ise Başkan Mehmet Tosun’a nasip olacağını söyledi. Başkan İbrahim Bilgi, 15 yıl hizmet verdiği vatandaşlarına, 27 Mart Perşembe günü Gündoğan Belediyesi’nde nikahının kıyılacağını, 31 Mayıs’ta ise, Atatürk Meydanı’nda, halkla birlikte düğün yapacaklarını duyurup, herkesi davet etti.

“Çılgın Proje” Venedik!

Başaran ise, “O Bodrum Belediyesi’nin sınırları içerisinde 15 dakika yağmur yağdığı zaman Bodrum’un sokakları nehre dönüşüyor. İşte, eğer ‘bir proje yaptık’ diyorlarsa, ‘çılgın proje’ olarak onların Bodrum sokaklarını 15 dakikada Venedik’e çevirdiklerini görüyoruz.” dedi.

Aynı anda CHP’nin de Göltürkbükü’nde miting yaptığını hatırlatan Başaran, “Az evvel Göltürkbükü’ne 20 minibüs Çomakdağlı geldi, duymuşunuzdur. Yarın akşam da buraya gelecekler. Onların arkasında artık halk yok, onlar Çomakdağ’dan 40 lira 50 lira yevmiye vererek topladıkları kalabalıklara sesleniyorlar. Bu iş Allah’ın izniyle bitmiştir!” diye konuştu.

göltürkbükü gündoğan tosun (11) Online Xenical buy “Gofretten Kibir İmparatorluğu”

Başaran, “Ben bir konuşmamda, ‘Bodrum Belediyesi’nin (resmi rakamlar söylüyorum) 160 milyon lira borcu var, haczedilmiş durumda.’ demiştim ve demiştim ki, ‘Saat 11:00’de belediyeye gidip, 14:00’de belediyeden ayrılmakla Bodrum’un sorunları aşılmaz.’ Şimdi, az evvelki konuşmasında cevap vermiş; ‘Ben memur değilim ki, sabahın köründe belediyeye gideyim. Memurlar erken gitsin işe.’ demiş. E, tabii ki böyle olursa, 160 milyon lira borç da olur! Nasıl olsa onlara holdinglerden kampanyaları için paralar geliyor ama belediyenin içinde memur maaş alamamış, umurunda değil, belediye batmış umurunda değil. Yeter ki onların saltanatları sürsün. Az kaldı; bu gofretten kibir imparatorluğu yıkılıyor, gidin Pazar günü mührü vurun, bu gofretten kibir imparatorluğunu tarihin çöplüğüne gönderin.” şeklinde konuştu.

göltürkbükü gündoğan tosun (15)Gündoğan’a Özel Projeler…

Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi’nin Gündoğan’ı bir belde haline getirdiğini, çok emek sarf ettiğini belirten Başkan Mehmet Tosun, Bilgi’ye ve çalışma arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ettikten sonra, Gündoğan için yapacakları projeleri anlattı. Atatürk Meydanı’nı yeniden düzenleyeceklerini, bir Atatürk heykeli koyacaklarını söyleyen Başkan Mehmet Tosun, aile çay bahçesi, evde sağlık ve bakım hizmeti, sahil düzenlemesi ve yürüyüş yolları yapacaklarını anlattı, “Artık Bodrum Yarımadası sosyal belediyecilikle tanışacak.” dedi.

purchase Disulfiram Kına Gecesi Provası

Mitingin sonunda, yakında evlenecek olan Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi “Sepetçioğlu” türküsü eşliğinde oynatıldı. Başkan Mehmet Tosun, “Erkek tarafı olarak kına gecesin provasını yapıyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun!” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.