Bodrum Gündem

KAZIKLAR SÖKÜLÜYOR!

28.03.2014
0
A+
A-

Where to buy Xenical Halikarnas Disco önünde bulunan ve tartışmalara neden olan kazıklar bu sabah 09:00 itibarı ile sökülüyor.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem cheap Fluoxetine

4 Nisan 20102 günü ’Denizde yağma var’ yazılı pankart açarak iskele yapımını protesto eden bir grup “Şehrin tam halikarnas kazıkları sökülüyor (16) cheap Viagra Gold merkezinde haftalardır, üstelik güpegündüz gözümüzün içine bakılarak bir şehir eşkıyalığı gerçekleştiriliyor. Yasalar, kanunlar hiçe sayılarak günlerdir suç işleniyor. Bu kaçak iskeleyi yapan kişinin, yani Halikarnas Disko’nun sahibi Süleyman Demir’in ayrıcalığı nedir? Daha önce de bu kaçak iskele Bodrum’un gündemini işgal etmişti. Son lodosta bu kaçak iskele yıkılmıştı. Doğa affetmedi ve kendisine yapılan bu zulme son vererek iskeleyi yıkmıştı. Ama eski kaçak iskelenin 5 katı büyüklüğünde yeni bir kaçak iskele yapılıyor” demişlerdi.

halikarnas kazıkları sökülüyor (9)Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan konu ile ilgili Bodrum Belediyesi’ne kaçak iskele inşaatının durdurulması için yazılı uyarı yaptıklarını belirtti. Gödekmerdan, “Mülki idare olarak gereğini yaptık. Durumu belediyeye bildirip derhal inşaatın durdurulmasını istedik. Şimdi top belediyede, benim Kaymakam olarak bu suç duyurusundan etkilenecek bir durumum yok, yasal prosedürleri yerine getirdik” dedi.

halikarnas kazıkları sökülüyor (2)Mehmet Kocadon ise Halikarnas Disko önüne yapılan İskele ile ilgili olarak şu değerlendirmeyi yapmıştı; “Şirket yetkilileri bize ruhsat için müracaat ettiklerinde ilgili kurumlardan ön izinleri almaları gerektiğini söyledik. Bu arada turizm sezonu hızla yaklaştığı için zaman kazanma açısından inşaata başladılar. Şu anda ruhsat vermiş değiliz, ancak zaman kazanılması açısından şirkete yardımcı olmak istedik. Yasadışılığa biz de karşıyız, ancak geçtiğimiz yıl diskonun kapalı kalmasının ardından bölge esnafı bu yıl bana sık sık ziyarete gelerek çok mağdur olduklarını söylemişlerdi. Bu nedenle diskonun açılması her açıdan çok yararlı olacaktır”

Dalgıç tarafından özel bir yönetm ile suyun altındaki bölümdenkesilerek vinçler ile kesilen kazıklar toplanacak. Cumartesi ve Pazar günü toplam 160 kazığın 50 adetinin kesileceği bilgisi alındı. Seçimin ardından da kalan kazıklar kaldırılacak.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.