Bodrum Gündem

CHP’den Muhteşem Final

29.03.2014
0
A+
A-

buy Propranolol online CHP 30 Mart Yerel Seçimleri seçim çalışmalarının son mitingini İskele Meydanında Kuzey’in oğlu Volkan Konak konseri ile tamamladı. İskele Meydanından Bodrum Belediye Meydanına kadar ve Bodrum Kalesinin önüne kadar hınca hınç dolu olan mitingde konuşan CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon projelerinin tanıtımları yanında geçmiş dönem Belediye Başkanlığı yapan Cevaty Bilgiç, Tuğrul Acar ve Mazlum Ağan’ı da sahneye davet ederek “CHP Türkiye’nin birleştirici gücü, Mehmet Kocadon’da Bodrum’un birleştirici Gücü” dedi.

Çiçek Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-29 Mart 2014/17:30

CHP 30 Mart Yerel Seçimleri seçim çalışmalarının son mitingini İskele Meydanında Kuzey’in oğlu Volkan Konak konseri ile tamamladı. Yoğun bir katılımın olduğu CHP mitingine mehmetkocadon-bodrum (3)geçmiş dönem belediye başkanlarının Mehmet Kocadon’a destek vermeleri dikkat çekti. Mehmet Kocadon’un “Türkiyenin birleştirici gücü CHP, Bodrum’un birleştirici gücü Mehmet Kocadon” sloganı yoğun bir alkış ve tezahürat ile karşılandı. CHP Meclis üyesi adaylarının tek tek sahneye davet edilmesinden önce Mustafa Kemal Atatürk, devrim şehitleri ve gezi direnişinde yaşamını kaybedenler için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Başkanı Recai Seymen Bodrum İskele meydanında yaptığı konuşmada Pazar günü yapılacak olan seçimin yerel seçimden çok genel seçim ve referandum olduğunun altını çizdi. Seymen konuşmasına şöyle devam etti “Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde yaşamak için adres Cumhuriyet Halk Partisi, adres Mehmet Kocadon.  İktidar olduğumuzda tüm belde belediyelerini yeniden açmaya söz veriyorum. Muğla ve Bodrum’da açık ara öndeyiz.  Barışın, huzurun temsilcisi içinizden biri Mehmet Kocadon.  Bodrum’dan Türkiye’ye ışık olalım. Bu bir genel seçimdir, referandumdur.”

mehmetkocadon-bodrum (2)Bodrum’un Tarihi Şanla Şerefle Dolu. Sen Hangi Tarihi Değiştireceksin?…

Bodrum İskele Meydanında yapılan mitingde kendisini dinlemeye gelen vatandaşlara yakasında mandalina çiçeği ile Bodrumlulara seslenen  Mehmet Kocadon “Medeni, cesur ve dik duran halkım. Tek çatı altında toplanıyoruz bunun da adresi Mehmet Kocadon” cheap Paxil şeklinde  seslenerek başlayan Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon  konuşmasından bazı başlıklar şöyle “Zor süreçler yaşadık ve yıkılmak yok. Her güçlük bizi kuvvetlendiriyor.  Bodrum’a daha önce verdiğimiz her sözümüzü yerine getirdik. Meydan dedik meydanlar yaptık, kamunun malları kamuya dönecek dedik öyle yaptık. Gümbet’i şu anki durumuna getirdik. Her sözümüzün arkasındayız. Bodrum’u Dubai yapmak gibi bir hedefimiz yok. Afaki resimlerle, üç boyutlu resimlerle sen bu insanları kandıramazsın. Heyecanlandılar, göle maya atmaya kalktılar. Bu bir medeni cesarettir. Bu yola çıkan her arkadaşımı kutluyorum sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  Ama herkes doğruyu söyleyecek. Bodrum’un tarihini değiştireceğiz diyorlar. Bodrum’un tarihi şanla, şerefle, güzelliklerle doludur. Sen hangi tarihi değiştireceksin.  Bodrum’da güzellik, birlik, beraberlik var.” dedi.

chp bodrum son miting (30)Bodrum’un geleceğini Kimselere Emanet Etrmeyeceğiz… order Aciclovir online

Bodrum belediye Başkanı ve adayı Mehmet Kocadon, konuşmasının ilerleyen bölümlerinde göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını ve daha sonra yapacağı projeleri halkla paylaştı. Mehmet Kocadon’un konuşmadan bazı detaylar “Görüyorsunuz yakamda mandalin çiçeği ile çıktım. Biz mandalina bahçelerini satıp bina yapmadık, doğaya saygılı davrandık.  Sen orada doğayı korudun mu, işsize iş sağladın mı, onların arasında benim gibi dolaştın mı? Kamunun mallarını kamuya mı döndürdün, yandaşlarına mı sattın?  Halkım konserden önce meydanları doldurmuş. Biz birlik ve beraberlik için geliyoruz.”

Basına yasak konulduğu dönemi dikkat çeken Başkan Kocadon “Köşe yazarları yazmaya başlayınca da yasak getirdiler. Bunların zihniyeti bu ‘yasaklamak’. Daha önce beninle olan ve sonrasında işbirlikçilerin yanına geçenlerle  karşılaştığımızda “Beni hapse attıran attıranlarla kol kola yürüyebiliyorsan hayırlı olsun” diyorum.  Onların ağızlarına bir parmak bal çalınca bunu yapıyorsa sonrasında bu halkı da satar. 30 Mart’ta vefa borcunu ödesin ve ona bu zulmü çektirenlerin bir daha yüzünü görmeyelim diyorsanız oyunuzu Mehmet Kocadon’a verin. 1976 yılında çırak olarak geldim ben bu meydanda hediyelik eşya sattım.  Ben ilk chp bodrum son miting (28)sınavımı 1976 da bu meydanda verdim ve yine bu meydanda veriyorum.  Aday olan arkadaşım turizmi bilmiyorsun. Tanıtım Vakfına yardımın oldu mu? Yok. Orada otel var mı? Yok. E nereden biliyorsun turizmi? Kitaplarda yazıyormuş.  İyi de bunun bir de uygulaması var. Bu çıkış ivmesini durdurmayın. Bodrum’da bütün sivil toplum kuruluşları ile birlikte yol alıyoruz.  Burası renklerin değil gönüllerin kalabalığı. Bodrum’un geleceğini kimseye teslim etmeyeceğiz. Şiddet ve tehditten geçinen bir gurup kaçak seçim çadırı ve totem kurdular. Zabıtalarımızı gönderince de “Siz karışmayın. Üstümüze gelirseniz buraya beş bin kişiyi yıkarız” dediler.  Yaptığımız işlere laf atmışlar. Burada gümrük kapısını kapatacaklarmış. Burası örnek bir gümrük kapısıdır. Senin kapattırmak istediğin bu güzel limanı ben mücadele ederek açtırdım.  Bir de Kumbahçe’de Halikarnas’ın önündeki kazıklara ilgili konuşup duruyorlar. Orada yargı süreci yaşanıyor. Durumu Halikarnas’ın sahibi Süleyman beye aktardım “Başkanım direkten oy ummuşlarsa kes gitsin” dedi.  Mavi Yolculuk’u yarattıkları için tüm denizci kardeşlerime teşekkür ediyorum.  Beni deveci diye eleştiriyorlar sonra kendileri deve güreşleri düzenliyorlar. Bu bizim kültürümüz.  Bayrağımı, resmini aracına, evine, dükkanına asan herkese baskı yaptılar. Ama onlar eğilmediler. Ben şimdi sizlerin önünüzde saygıyla eğiliyorum. Herkes Pazartesi günü ne olacak diye soruyor. Biz bunun tedbirini aldık. Yarımadada deneyimli, bilgili personelim sizlere hizmet vermeye devam edecekler.  275 kişi hizmet alımı ile işlerinin başındadır”.

Binlerce kişinin katıldığı İskele Meydanı’ndaki Gelecek Bodrum’un mitingi Kuzeyin Oğlu Volkan Konak’ın muhteşem konseriyle sona erdi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.