Bodrum Gündem

Şimdi Söz Sırası Seçmende

30.03.2014
0
A+
A-

Türkiye’nin tamamında olduğu gibi Bodrum’da da Yerel Seçim heyecanı bu gün sona eriyor. Bodrum’da 2013 yılının ilk aylarında başlayan seçim süreci boyunca başkan ve meclis adayları kendilerini ve projelerini tanıttılar ve seçmenleri kendileri ve partileri için oy talep ettiler. Şimdi söz sırası seçmende. 

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-30 Mart 2014

Sabah 08:00 itibarı ile oy kullanma işlemleri başladı. MHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, eşi Nadire Tosun ile birlikte mehmet tosun sabah 9 buçukta oyunu kullandı (3)09:30’da Konacık Cahit Özvezneci İlköğretim okulunda bulunan sandıkta oyunu kullandı. Başkan Tosun oy kullanmak için sıraya girerken, oy kullanmak için sırada bulunan yurttaşlar ile sohbet etti. Başkan Tosun seçimin hayırlara vesile olmasını dileyerek “Seçim Kampanyamız sürecinde Meclis Üye Adaylarımızdan, partililerimize, gönüllülerimize kadar herkesin huzurlu, neşeli, başarı odaklı çalışmalarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunar, 2014 yerel seçimlerinin Bodrum’a hayırlı olmasını dilerim” dedi.

mehmet kocadon ailesi ile oyunu kullandı (10)CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon oyunu kullanmak için 12:30’da Gümbet Ayşegül Sevim Ali Rüştü Kaynak Anadolu Lisesine eşi Hülya Kocadon, kızları Zeynep ve İpek Kocadon ile birlikte geldi. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Mehmet Kocadon oyunu kullandıktan sonra gazetecilerin yaptığı açıklamada “30 Mart seçimleri yeni bir Türkiye için milat olacak diye düşünüyorum. İnsanların ötekileştirilmeden, birlik beraberlik içinde kucaklaşacakları bir seçim olarak düşünüyorum. Seçim dönemide de medeni ve düzeyli bir şekilde geçti. Arada ufak tefek atışmalar olmuştur, buda seçim sürecinin tadı, tuzudur.” dedi. Başkan Kocadon diğer adaylara da başarılar diledi.

AK Partinin Bodrum Belediye Başkan Adayı Ali Server Yazgan’da oyunu Turgutreis’te kullandı. Ali Server Yazgan, oyunu  Turgutreis Vedat Türkmen İlkokulun’da kullanmasının ardından yaptığı açıklamada “Güzel ve barış içinde bir seçim süreci geçirdik. Şimdi söz milletimizde. Hayırlısı olsun, Bodrum kazansın” Where to buy Xenical dedi.

CHP İlçe Başkanı Recai Seymen ise oyunu Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinde kullandı. Başkan Seymen oyunu kullanmasının ardından yaptığı açıklamada “Her beş yılda bir vatandaşlarımız demokratik haklarını kullanıyorlar. Huzur içinde bir seçim gerçekleştiriliyor. Bodrum’da her seçime katılım yüksek olur, bu seçimde de katılım oldukça yüksek. Bodrum’a hayırlı olsun.” order Premarin dedi.

MHP İlçe Başkanı Asım Başaran’da 10:30’da Merkez Turgutreis İlköğretim okulunda oyunu kullanırken, Yerel Seçimlerin ülkeye ve Bodrum’a hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti İlçe Başkanı Akif Demiröz’de oyunu Merkez Turgutreis İlköğretim okulunda kullandı. Yerel Seçimlerin Türkiye ve Bodrum için hayırlı olmasını dileyen Başkan Demiröz “Bodrum’da huzur içinde gerçekleşen bir seçim daha yaşanıyor. Türkiye ve Bodrum için hayırlısı olsun” purchase Zithromax dedi.

Geçtiğimiz haftalarda bir araya gelen CHP, MHP ve Ak Parti İlçe Başkanları Bodrum Yerel Seçimlerinde sandık başında görev alanların yemek ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için anlaşma yaparak Milli ekonomide kayıp olmasın diye sandık başında görev alacakların ihtiyaçlarını ortakça karşılama karar almışlardı. Bu anlaşma gereği tüm görevlilerin ihtiyaçları düzenli bir şekilde giderildi.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.