Bodrum Gündem

Mazbatalarını Aldılar

03.04.2014
0
A+
A-

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kocadon ve Meclis Üyeleri Adliye Konferans Salonunda yapılan bir tören ile mazbatalarını aldılar. Birol Aydın dışında MHP’den seçilen meclis üyeleri mazbata almaya gelmedi.

Fatih – Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem-3 Nisan 2014

Mehmet Kocadon ve Meclis Üyeleri mazbatalarını alarak resmen göreve başladılar. Adliye Konferans Salonunda yapılan törene MHP’li Meclis Üyesi Birol Aydın dışındaki seçilenler 1_mazbatalarini_aldilar (15)gelmedi. Mehmet Kocadon geçmiş üç döneminde mazbata töreni yapılmadığını bu dönemde böyle bir tören yapılmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Güner mazbata töreni öncesinde seçilen adayları tebrik ederek seçim sürecinde yapılan çalışmalar ve seçim sonuçları ile ilgili bilgi verdi. Bodrum İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Güner, mazbata töreninde yaptığı konuşmada, seçimlerde kazanan Kocadon ve meclis üyelerini tebrik etti. Bodrum’da kendisine yakışan güzellikte centilmence bir seçim geçirdiğini ifade eden Güner, “Bodrum kendisini yönetecek kişileri seçmiştir. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Seçime katılan diğer adayları teşekkür ediyorum” dedi. Bodrum’da 104 bin 300 seçmenin olduğunu anlatan Güner, seçmenlerden 90 bin 299 kişinin büyükşehir belediye başkanlığında, 90 bin 269 kişinin Bodrum Belediye Başkanlığı seçimlerinde ve 90 bin 305 kişinin ise Bodrum Belediye meclisi seçimlerinde oy kullandığını kaydetti. Bodrum İlçe Seçim Kurulu Başkanı Güner İlçe Seçim Kurulunda görev yapan Yaşar Yıldız, Özcan Gümüş, Murat Yüksel, Ahmet Karataş, Ali Gündoğdu ve Mehmet Akif Türkoğlu’da çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

1980’DEN BU YANA İLK DEFA…

İlk Mazbatayı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Güner’in elinden alan Mehmet Kocadon yaptığı kısa açıklamada dördüncü kez mazbata aldığını ve ilk defa tören düzenlendiği için mutlu olduğunu ifade ederek “Yoğun bir seçim süreci yaşadık. Bodrum’da 1980’den bu yana ilk defa üst üste ikinci kez başkanlık seçimini kazandık. Burada aldığımız başarı ekibimiz ile birlikte oldu. Bu sonuç Türkiye’ye ışık olacak bir sonuçtur.” Buy Natrexone dedi.

1_mazbatalarini_aldilar (43)POYRAZ CHP’NİN GURURU OLDU…

Sırası ile Meclis üyeleri mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı ve üyelerinin elinden alırken, en büyük alkışı CHP’nin 19.sırasından Meclis Üyesi seçilen Abdülmecit Poyraz aldı. Oldukça heyecanlı olan Bodrum’un özellikle engellilerin de sesi olması beklenen Poyraz mazbatasını aldıktan sonra İlçe Başkanı Recai Seymen ve Mehmet Kocadon’un yanına giderek mutluluğunu paylaştı.

Mazbata töreninin ardından Başkan Kocadon ve Meclis Üyeleri adliye önünde toplu olarak gazetecilere poz verdiler. Başkan Kocadon seçim sürecinde kendisine destek veren başta Ethem Özyurt ve Demokrat Partili yol arkadaşları ile sonrasında da kampanyada görev alan yanına çağırarak fotoğraf çektirdi.

2 chpliler_bodrum_ilçede_buluştular (7)MAZBATA ALDIKTAN SONRA CHP ÖRGÜTÜ İLE BULUŞTU…
Başkan Kocadon ve Meclis üyeleri mazbatalarını almalarının ardından CHP İlçe Merkezine geçtiler. CHP’liler tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Mehmet Kocadon ve Meclis üyelerini parti kapısında Recai Seymen ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Turgutreis geçmiş dönem Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Bitez geçmiş dönem Belediye Başkanı İbrahim Çömez, CHP geçmiş dönem İlçe Başkanları Dr.Kerim Cangır, Hüseyin Anıl, Sedat Keten, Osman Öneş, Rezzan Karahan, İbrahim Turan ve Duran Öztürk’ünde bulunduğu toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak 22 meclis üyesi ve Başkan Mehmet Kocadon’un mazbatalarını alarak 5 yıl boyunca Bodrum’u yönetmek üzere yetkisi aldıklarını kaydederek “Bu konuda emeği geçen bütün arkadaşlara, bilhassa sandık başında olan arkadaşlara, mahalle sorumlularına,  belde sorumlularına, kadın kollarımıza,  gençlik kollarımıza, gönüllü olarak bizim seçim kampanyamızda çalışan bütün arkadaşlarıma ve bize oy veren Bodrum yarımadası halkına  Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı olarak öncelikle çok teşekkür ediyorum.  Hep seçim konuşmalarında şunu demiştim; ülkemiz kritik bir dönemden geçiyor.  Türkiye’deki durumu görüyorsunuz. Biz Bodrum ve Muğla olarak üzerimize düşen görevi yaptığımız konusundayım.  Hem siyasi parti olarak, hem de Bodrum ve Muğla halkı olarak. Bu dönemde seçimlerle ilgili hala devam eden karışıklıklar var.  Sandıklara sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğu, son dakikaya kadar onun mücadelesini vermenin ne kadar önemli olduğunu.  Önümüzdeki seçimlerde de partimiz olarak sandıklara sahip çıkmanın ne kadar önemi olduğunu bir kere daha hatırlatıyorum.  Önümüzdeki süreçte bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. Türkiye’yi nereye götürür bilemiyorum. Bu konuda da Bodrum belediye başkanımız ve meclis üyelerimizle Bodrum halkına verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz.  Son derece seviyeli bir seçim geçirdik Bodrum’da. Biz burada iki direk arasında üç partinin de seçim bayraklarını astık.” dedi.

Online Xenical buy 2 chpliler_bodrum_ilçede_buluştular (10)KEŞKE BÜTÜN TÜRKİYE BÖYLE OLABİLSEYDİ…

CHP İlçe Başkanı Recai Seymen Başkan Mehmet Kocadon’a mikrofu uzattı. Başkan Kocadon “Başkanım altı aydır konuşturuyorsun, hala mı konuşacağız” şeklinde espri yaptı. Başkan Kocadon şöyle konuştu; “Bodrum halkı ve Atatürk ilkelerine gönülden bağlı Cumhuriyet Halk Partili arkadaşlarım. Bodrum’da yaşadığımız seçim atmosferinde hiçbir kötü olay olamadan bu günlere geldik ve mazbatamızı aldık. Bu Bodrum halkının ne kadar medeni olduğunun bir kez daha göstergesidir.  Keşke bütün Türkiye’de böyle olabilseydi seçimler.  Keşke bu sonuçlar Türkiye’nin her yerine yansıyabilseydi.  Ama o gün de demiştik; Bodrum Türkiye’ye umut ve ışık olacak. Bu da çıkan oylardan da belli. Gönül isterdi ki daha fazla oy alalım ama şimdilik böyle.  Daha fazla çalışmalarımızla arttırmak bizim görevimiz. Bu bir ekip işi, inanmak işi, mücadele etmek işi.  Eğer inanmadan mücadele ederseniz sadece laf olsun diye olur bu işler. Ama inanarak mücadele ederseniz, bir takım ruhu oluşturursanız bu başarıları her zaman elde edersiniz. Ben siyasete gönül veren bütün arkadaşlarıma şunu söylüyorum; lütfen yapacağınız mücadeleyi inanarak yapın.  Liderinize inanın ve onlara güvenin.  Yoksa başarı elde edilmez. Başta kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, yönetim kurulumuza ve başkanına, bunun yanında Yağhane’de çalışan proje ekibindeki ve seçim komisyonundaki arkadaşlara, benimle beraber 24 saat arkamda koşan meclis üyesi arkadaşlarıma, gönüllülere, bunun yanında arabalarımızı kullanan, anons yapan, bildiri dağıtan, kitapçık dağıtan, miting alanlarını hazırlayan herkese huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.  Önemli olan, bu güzellikleri devam ettirebilmek. Bodrum kalemizde güzel bayrağımız dalgalanıyor, bu bayrak hiç inmesin.”dedi.

2 chpliler_bodrum_ilçede_buluştular (9)HALKI PARTİ İLE KUCAKLAŞTIRIN…

Başkan Kocadon’un “İlerleyen günlerde çok tartışılacaktır” şeklinde değerlendirmeler yapılan konuşmasının son bölümünde “Bizden sonra gelecek arkadaşlar, bir tane arkadaşını partiye getirirse ve bizim özelliklerimizi anlatırsa bu bizi mutlu eder.  Önemli olan çoğalmaktır arkadaşlar. Çoğalamazsanız yok olur gidersiniz.  Çoğalabildiğimiz kadar çoğalmak zorundayız.  Her komşumuzu, her okuma yazma bilen arkadaşımızı, herkesi partimize kaydedin arkadaşlar.  Partimizin kapılarını halka açın.  Halkla partiyi kucaklaştırın.  Artık parti birilerinin partisi olmaktan çıksın.  Önemli olan Türkiye Cumhuriyeti’nin iktidarı olmaktır.  Kendi içimizde birbirimizin üstüne çıkmak, güç sağlamak iktidar değildir. Bunun içinde partimize herkesi kaydedin.  18 yaşını doldurmuş herkesi partimize kaydedin, biz etmezsek birileri eder. Bizim dokunamadıklarımıza, başkaları dokunur.  Büyümek istiyorsak, buradan umut ve ışık olacağız Türkiye’ye diyorsak lütfen bu dediklerimi unutmayın.” dedi.

“Bodrum’da 1980 den sonra bir ilke daha imza attık. Dördüncü kez başkan seçildik.  Halkın seçtiği insana saygı göstermek gerekir.” Cytotec generic Cümlesi ile konuşmasını tamamlayan Başkan Mehmet Kocadon bir gazetecinin partinin önüne geçerek seçildiniz şeklindeki sorusuna sert bir yanıt verdi. Başkan Kocadon “Ben CHP’nin önüne geçmedim. Genel Merkez’den İl ve İlçe Yönetimine ve CHP’lilere kadar hep birlikte mücadele ettik ve kazandık. Bu bir ekip içidir, bu bir inanç işidir.” dedi.  Konuşmaların ardından partililer ile birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Kocadon daha sonra Bodrum Belediyesie geçti.

mehmet_kocadon_sevgi_seli_makamina_oturdu (47)AYNI GÖRÜNTÜ YENİDEN…

Başkan Kocadon cezaevinden çıktıktan sonra görevine iade edilerek belediye binasına gelişi, Hürriyet Gazetesinde de Yaşar Anter imzası ile çıkan haberde “100 metre 35 dakika” manşeti ile verilmişti. Aynı durum yine yaşandı. Başkan Kocadon aynı yolu yani Adliye Camii önünden belediye binasının kapısına kadar 100 metrelik yolu, insan seli arasında yine 30 dakika içinde aşabildi. Başkan Kocadon’a seçim sürecinde de her zaman yanında olan eşi Hülya Kocadon, cezaevinde birlikte kaldığı Haluk Aytı ve Onur Çevik ile birlikte yol arkadaşları da eşlik etti.

Belediye Binası önünde kısa bir konuşma yaparak seçim sürecini değerlendiren, projelerine ve hizmetlerine devam edeceklerini söyleyen Başkan Mehmet Kocadon daha sonra makamına gelerek masasına oturdu. Bodrum Belediyesi Başkan Vekili Halit Özkaplan da mühür teslim töreninde bir konuşma yaparak “Geçen dönem Sayın Başkanımla görev yaptım, çok mutluyum. Bodrum Yarımadası, Başkanıma görevi verdi ben de Bodrum Yarımadası adına Başkanlık Mührünü kendisine takdim ediyorum.” dedi ve mührü Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teslim etti.

Başkan Kocadon ve meclis üyeleri ile Konacık, Bitez ve Ortakent Belde Belediyelerine giderek belediyeleri resmen Bodrum Belediyesi adına teslim aldı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.