Bodrum Gündem

Bodrum’da Yeni Bir Dönem Başladı

07.04.2014
0
A+
A-

1999 yılından itibaren üst üste dördüncü kez belediye başkanı seçilen ve Büyükşehir Yasası gereği belde belediyelerin kapanmasıyla Bodrum Yarımadası’nın ilk belediye başkanı olan Mehmet Kocadon kapanan belde belediyeleri tek tek devir aldı. order Ventolin

Bodrum Gündem/7 Nisan 2014

Bitez, Turgutreis, Yalıkavak, Gündoğan, Göl-Türkbükü, Yalı ve Mumcular’da Belde Belediye Başkanları, Konacık, Ortakent-Yahşi ve Gümüşlük’te ise Belediye Başkan Vekilleri, kapanan Naltrexone no prescription purchase Disulfiram mehmet kocadonbelde belediyelerinin binalarını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teslim ettiler.

Devir teslim törenlerinde yaptığı konuşmalarda belde belediyelerin kapanmasına üzüldüğünü ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon şunları söyledi; “1999 yılında ben de belde belediye başkanı olarak göreve başladım. Ortakent-Yahşi Belediyesi’ni bir kaç personelim ile kurduk. Şimdi kapatılıyor olması bende hem duygusallık hem de bir burukluk oluşturdu. Gönül isterdi ki belde belediyelerimiz kapatılmasın; ama bir yasa çıktı ve yarımada tek belediye oldu. Belde belediyeler kapatıldıktan sonra yapılan seçimde de yarımadanın ilk belediye başkanı seçildim. Belde belediyelerimiz bu devir teslimden sonra artık Bodrum Belediyesi Ek Hizmet Binası olmuştur. Buradaki personelimiz görevlerine devam edecektir. Öncelikle beni bu göreve layık gören, bana güvenen herkese Mehmet Kocadon olarak teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca kapanan beldelerimizin belediye başkanı arkadaşlarıma da yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Onların yarım kalan çalışmalarını ve Bodrum’un özgün değerlerini koruyan projelerimizi, bugüne kadar süre gelen hizmetlerimizi devam ettireceğim. Tabi bu geçiş sürecinde üç-beş ay biraz zorlanacağız. Ama bu sıkıntılı dönemi hem beldelerimizde görev yapan personelimiz ile hem de halkımızın desteği ile kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum. Yeter ki mücadele etme gücümüzü kaybetmeyelim. Ben bu sözümü beldelerdeki Bodrum Belediyesi Ek Hizmet Binalarında görev yapacak arkadaşlarımızla yaptığımız toplantıda da söyledim ve onlardan dedikodulara kulak kapayıp çalışmalarına devam etmelerini istedim. Bu yeni dönemin tüm Bodrum’a hayırlı olmasını diliyorum.”

Devir teslim törenlerine, kapanan belde belediyelerin müdür, amir ve personelinin yanı sıra kalabalık vatandaş topluluğu da katıldı. Gittiği her beldede büyük bir coşkuyla karşılandı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.