Bodrum Gündem

İki Başkan Taktı, Bir Başkan Kesti

07.04.2014
0
A+
A-

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon Belediye Başkanı mazbatasını alarak ikinci dönem çalışmalarına başlamasının hemen ardından, Ortakent Şahbaz Otel’de yapılan nişan töreninde ağabeyi BODTO Başkanı Mahmut Kocadon ile birlikte Aydanur Şahbaz ve Mehmet Göğercin’in nişan yüzüklerini taktı.

Buy cheap Sildenafil Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-7 Nisan 2014

Aydanur Şahbaz ve Mehmet Göğercin evliliğin ilk adımı olan nişan törenleri, Ortakent-Yahşi’de Şahbaz Otel’de yapıldı. BODTO Başkanı Mahmut Kocadon Mehmet Göğercin’in kocadonlar nişan taktı (1)yüzüğünü, BODTO geçmiş dönem Meclis Başkanı Ali Kocaoğlan Aydanur Sahbaz’ın yüzüğünü taktı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da kurdeleyi kesti.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon oldukça samimi bir ortamda yapılan nişan töreninde Bodrumlu sivesi ile konuştu. Belediye Başkanı seçilmesinde en büyük desteği aldığı Ortakentlilere teşekkür ederken, nişan yüzüklerini takmak için önce ağabeyi BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u daha sonrada BODTO geçmiş dönem meclis başkanı Ali Kocaoğlan’ı yanına çağırdı. “Her ne kadar Bodrum Belediye Başkanı olsam da büyüğüm Mahmut Kocadon’u da nişanı takmak için yanıma almak istiyorum” buy doxycycline diyen Başkan Mehmet Kocadon,  iş yaşamını İstanbul’da sürdüren Mehmet Göğercin’e yönelerek purchase Viagra online “Oğlumuz şimdi İstanbul’da çalışıyor, kızımız ise Bodrum Belediyesinde. Biz oğlumuzu da İstanbul’dan buraya getireceğiz. Kızımızı İstanbul’a göndermeyeceğiz.” dedi.

Nişan yüzüklerinin takılmasının ardından nişanlı çift Aydanur ve Mehmet ile başkanlar hep birlikte Kerimoğlu ve Çökertme oynadılar.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.