Bodrum Gündem

Engelliler İçin Fırça Salladı

08.04.2014
0
A+
A-

Bodrum’da görevli trafik polis memuru İsmail Utku’nun,  mesleğinin yanında bir yaşam tarzı olarak benimsediği yağlı boya resimlerinden oluşan sergisi, Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluş Yıldönümü kapsamında açıldı. Sergide yer alan eserlerin satışından elde edilen gelirin yarısının engelli çocukların eğitiminde kullanılacağı bildirildi.

Bodrum Gündem/8 Nisan 2014

Bodrum’da görev yapan 16 yıllık polis memuru Utku’nun 62 eserden oluşan 12’inci kişisel sergisi Osmanlı Tersanesi Kaymakamlık polis fırçasını engelliler için salladı (1)Sanat Galerisi’nde açıldı.  Sergi’nin açılışına Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan, Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Taş, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, emniyet mensupları ve davetliler katıldı.

Ortaokul yıllarda resme olan yeteneğini fark eden ve ilerleyen yıllarda buy Lasix online “Mutluluk Verici” misoprostol tablets dediği resim yapmayı yaşam tarzı olarak benimseyen İsmail Utku’nun sergisi büyük beğeni topladı.  Evli ve 2 çocuk babası 40 yaşındaki Utku’nun sergide yer alan eserlerinde tema olarak doğa, insan yaşamı, at ve Bodrum manzaraları dikkat çekti. Meslektaşlarının yanı sıra çevresinden de olumlu tepkiler aldığını anlatan polis memuru, ailesinin ve polis teşkilatının en büyük destekçisi olduğunu kaydetti. İş, aile ve resim yapma konusunda iyi bir planlama yaptığını dile getiren Utku’dan sergi hakkında bilgi alan Kaymakam Dr.Gödekmerdan “Kendisi başarılı ve yetenekli bir arkadaşımız. İnsanlarımızın sanatla uğraşması çok güzel. Sergiden elde edilecek gelirin yarısı engelli çocuklara yardım amaçlı kullanılacak. Buda ayrı bir güzellik” Order Disulfiram dedi.

Bugüne kadar 400’e yakın yağlı boya resim yapan İsmail Utku’nun sergisi 15 Nisan’a kadar 09:00 -18:00 saatleri arasında gezilebilecek.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.