Bodrum Gündem

Bu Maçın Kaybedeni Yok…

09.04.2014
0
A+
A-

Scin care Clonidine without prescription cheap Baclofen 25 mg Türk Polis Teşkilatı’nın 169. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü mensupları İle Bodrum’da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri dostluk maçında karşılaştı.  Yukarı Konacık Mahallesindeki Halı Saha Spor Tesisleri’nde düzenlenen maç 7-7 eşitlikle sona erdi. Maç öncesinde polisler ile basın mensupları saha ortasında birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Maça Bodrum basını, TRT-Kent Tv Muhabiri Selçuk Şİmşek, Anadolu Ajansı-Kent TV Muhabiri Ali Ballı, Anadolu Ajansı Bodrum Muhabiri Mustafa Çiftçi, Doğan Haber Ajansı Bodrum Muhabiri Orman Uras, Bodrum’da Bugün Haber Portalı muhabirleri Serol Ülker ve İlke İşisağ, Bodrum Gündem Gazetesinden Özgür Devrim Bozoğlu, Bodrum Haber Postası Muhabiri Uğurcan Yurtsev, Bodrum Olay Gazetesi Muhabiri Mehmet Can Meral kadrosuyla çıktı.

Bodrum İlçe Emniyet Takımı ise maça, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Bodrum Merkez Karakol Amiri İsmail Toygun, Asayiş Büro Amiri Başkomiser Gökhan Erdal, Trafik Şube Amiri Soner Çandır, Trafik Şube Yardımcısı Komiser Yardımcısı Fevzi Söztutar, Motosikletli trafik polisi Gökhan Genç, Polis Memuru Mehmet Tomruk, Deniz Polisi Ömer Ergin ve Güvenlik bürodan Özkan Şahin kadrosuyla çıktı.

Dostluğun ön plana çıktığı maçı Asayiş Büro Amiri Başkomiser Gökhan Erdal organize etti.

Maça hızlı başlayan Bodrum İlçe Emniyet takımı ilk dakikalarda bulduğu gollerle öne geçti. Ardından toparlanan basın mensupları ardı arda bulduğu gollerle eşitliği sağladı. Maç uzun üzere karşılıklı atılan gollerle berabere sürdü. Maçta performanslarıyla göz dolduran her iki takımın oyuncuları taraftarlardan yoğun alkış aldı.Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen karşılaşma 7-7 eşitlikle sona erdi. Maç sonunda iki takım oyuncuları da birbirlerini tebrik etti. Maçın ardından bir konuşma yapan Yeniasır Bodrum Muhabiri ve Bodrum Güncel Haber portalı sahibi Zeki Özkeskin, maçın dostluk içerisinde geçtiğini ve her iki takımın da en iyi şekilde mücadele ettiğini söyledi. Özkeskin, basın takımında düşen ve yaralananların da olduğunu ancak maçı sonuna kadar sürdürdüklerini dile getirdi.

Maçtan sonra emniyet müdürlüğünce hazırlatılan baklava her iki takım futbolcularına ikram edildi. İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün ise, karşılaşmanın dostluk ve beraberlik içinde geçtiğini söyledi.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.