Bodrum Gündem

CHP’li Kadın Kolları Cumhurbaşkanlığı Seçimine Hazırlanıyor

11.04.2014
0
A+
A-

Order Furosemide

Bodrum CHP Kadın Kolları seçim sonrası bir araya gelerek seçim değerlendirmesi yaptılar, birlik ve dayanışma mesajları verdiler.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-11 Nisan 2014

Bodrum CHP Kadın Kolları seçim sonrası Başkan Saime Demirtaş ve Güler Seymen ile birlikte CHP Kadın Kolları üyeleri Kumbahçe’de Dinç Pansiyon’da muhteşem Bodrum Kalesi saime demirtaşmanzarası karşısında kahvaltıda buluştular. CHP Kadın Kollarının yorulmayı bilmeyen emekçisi Tangör Kaygusuz’unda katıldığı kahvaltıda konuşan CHP Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş seçimin sonucunu çok önceden bildiklerini ifade ederek “Bodrum CHP’nin kalesidir, Cumhuriyetçidir. 15 kişilik kadın kolları ile çalışmaya başladığımızda gördük ki bizlerden çok daha fazla sayıda gönüllü kadınlarımız vardı. Bu güç ile bütün Bodrum’u ev ev dolaştık. Tek amacımız ve hedefimiz vardı; Bodrum Belediyesini başkan adayımız Mehmet Kocadon ile birlikte kazanmaktı. Uyumlu ve sistemli çalışmalarımız sonucu başarıya ulaştık. Biz bu başarıyı hep birlikte kazandık.” dedi.

Seçim çalışmaları boyunca özel yaşamlarını ikinci plana bırakarak CHP’nin kazanması için uğraştıklarını dile getiren Başkan Demirtaş “Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon her zaman yanımızda durdu ve bizlere destek verdi.” dedi.

Kendilerine her zaman kapılarını açarak desteklerini esirgemeyen Bodrumlulara teşekkür eden Başkan Saime Demirtaş “Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon ve eşi Hülya Kocadon’da burada bizler ile birlikte olmak istiyorlardı. Ancak sizde kabul edersiniz seçim sonrası oldukça yoğun bir programları var. O nedenle sizlere sevgilerini ve saygılarını gönderdiler.” dedi.

chp bodrum kadın kolları (2)CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ…

CHP Kadın Kolları Başkanı Saime Demirtaş 3-4 ay sonra çok daha önemli bir seçim daha yaşanacağını ve Ağustos ayında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri içinde şimdiden çalışamaya başlayacaklarını kaydederek order Proscar order Cialis super active “Bu seçim çok önemli. Biz kadınlar yine Cumhurbaşkanlığı seçimi için mahalleleri, sokakları ve evleri ziyaret ederek Bodrumluları bilgilendirmeye devam edeceğiz. Gönüllü arkadaşlarımızı bu süreçte de yanımızda göreceğimizden hiçbir kuşkumuz yoktur” diyerek sözlerini tamamladı.

Muhteşem Bodrum Kalesi ve deniz manzaralı Dinç Pansiyon’un organik ürünlerden oluşan mükemmel kahvaltı sunumu ile bir araya gelen CHP Kadın Kolları Yönetimi ve gönüllü kadınlar seçim değerlendirmesi yaparak önümüzdeki dönemdeki seçim çalışmaları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.