Bodrum Gündem

Bodrum’da Doyasıya Eğlendiler…

14.04.2014
0
A+
A-

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen ve Bodrum Vosvos Derneği’nce organize edilen Türkiye Özel Sporcular Voleybol Şampiyonası kapsamında  Türkiye’nin 48 ilinden elen yaklaşık 500 sporcu vos vos parkta bir araya gelerek  doyasıya eğlendiler.

Order Retin-A online cheap Baclofen 10 mg Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber

Turkiye Özel Sporcular Voleybol  Şampiyonası Bodrum ayağının kapanış gecesinde  Gümbet Vos Vos parkta bir araya gelen voleybolcular canlı müzik eşliğinde saatlerce eğlendiler.  Kapanış etkinliğinde konuşan Bodrum Vos Vos Derneği başkanı Ayşe Didem Pekdemir  “Bu güzel etkinlikte yer alan sevgili öğrencilerimize ve eşlik eden değerli ailelerine, desteklerini esirgemeyen başta protokol üyeleri ve sponsorlarımıza, basın mensuplarına  ve tüm Bodrumlulara teşekkür ederiz” dedi. Bodrum Vos Vos Derneği başkanı Ayşe Didem Pekdemir  tarafından gecede hazır bulunan sponsorlara teşekkür belgesi verildi. purchase Lithium

Veda eğlencesinde Bodrum Sağlık Vakfı Ritim Atölyesi öğrencilerinin performansı izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı.
Veda eğlencesinde turnuvaya katılan takımlar doyasıya eğlendiler.

Türkiye Voleybol Şampiyonası, Pazartesi günü üç kategoride oynanacak maçların ardından  13.00’da Binnaz Karakaya Spor Salonunda düzenlenecek olan ödül töreni ile son bulacak.

A Kategorisi finalistleri: Bursa Hacı Mehmet-Sinop İş.Okulu
B Kategorisi finalistleri: Zonguldak Özel Sporcuları-Kayseri ZİÇEV
C Kategorisinin finalistleri ise sabah saatlerinde oynanacak olan maçlar sonunda belli olacak.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.