Bodrum Gündem

Bodrum’da Gergin Maç…

14.04.2014
0
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta Bodrum Belediyesi Bodrumspor kendi evinde oynanan Çine Madranspor karşılaşması gergin geçti. 3-2 konuk ekibin galibiyetiyle sona eren karşılaşma öncesi Çine Belediyesi otobüsünün camına gelen taşla bir taraftar yaralandı.

Bodrum Gündem Haber

Grupta lider durumda olan Çine Madranspor Bodrumspor’a konuk oldu. Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan zorlu mücadelede Bodrumspor evinde ÇineMadranspor’a 3-2 yenilerek bir üst lige çıkma yolunda büyük yara aldı. Maç öncesinde Muğla merkez , Milas ve Yatağan’dan gelen 200 polis şehir içinde ve stad etrafından geniş güvenlik önlemi aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere biterken mücadelenin ilk golünü 9’uncu dakikada konuk ekipten Kadir Söylemez attı. Ev sahibi ekibin beraberliği yakalama mücadelesi sonuç verdi ve 20’inci dakikada Nedim Burak Yıldırım skora eşitlik getiren golü kaydetti.  Karşılaşmanın 37 ve 39’uncu dakikalarında Bodrumspor iki net gol pozisyonundan yararlanamadı. İkinci yarıya daha kontrollü başlayan lider 65’inci dakikada Alim Emiroğlu’nun attığı gol yeniden bir farklı üstünlüğü yakaladı. Bulduğu üstünlükle daha rahat bir futbol oynayan konuk ekip 87’inci dakikada Muhittin Bozkurt’un golüyle farklı 2’ye çıkardı. Konuk ekip karşısında 2-1 geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan ve mücadelesini sürdüren Bodrumspor’un gol yollarında etkili olmak için verdiği mücadele 90 dakika boyunca sonuçsuz kaldı. İlk uzatma dakikasında Nedim Burak skoru 2-3’e taşıdı Bodrumspor kalecisi Hakan’ın da ataklara katıldığı 4 dakikalık uzatmada ev sahibi ekibin bir topuda direkten döndü.

order metoclopramide online Son Saniyede Verilmeyen Penaltı Gerginlik Yarattı…

Maçın son saniyesinde Çine Madransporlu futbolcunun ceza sahası içerisinde eliyle topu oynaması üzerine hakemin vermediği penaltı nedeniyle gerginlik yaşandı. Topun elle oynanması DHA muhabiri tarafından görüntülendi.

Gelişen bir atakta ceza alanı içerisinde rakibin elle oynadığı yönünde penaltı beklentisi olan Bodrumspor umduğunu bulmazken tartışmalı pozisyon objektiflere de yansıdı.  Altı sarı kartın çıktığı maç sonrası Bodrumspor taraftar gurubu Asi Tayfa, Çine Madranspor oyuncularını alkışlayarak kutladı. Çine Madranspor’un  3-2 galibiyetiyle sonuçlanman  karşılaşmada   zaman zaman  taraftarlar  ve futbolcular arasında gergin anlar yaşandı.

İlk Müdahaleyi Polis Yaptı Buy Orlistat misoprostol tablets

Karşılaşma öncesi Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ve diğer ilçelerden gelen güvenlik önlemi aldı.  Bodrum’a giriş yapan Çine Madranspor taraftarını taşıyan Çine Belediyesine ait 09 LD 302 resmi plakalı otobüsün camına Yokuşbaşı mevkiinde isabet eden taş, bir taraftarın yaralanmasına neden oldu. Nereden atıldığı henüz bilinmeyen taş aracın camını kırarak Ali Yalçınkaya isimli taraftara isabet etti. Burnu kanayan Yalçınkaya’ya ambulans gelene kadar ilk müdahaleyi  polis yaptı.  Olay yeri yakınındaki bir evden de yaralıya müdahale için bez ve su verildi. Yalçınkaya kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından maç sonunda arkadaşlarının yanın geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Maçtan sonra rakip takım oyuncuları ve taraftarlar yaklaşık iki saat ilçeden çıkamadı. Çineli futbolcular ve taraftarlar polis korteji eşliğinde ilçeyi terk etmek zorunda kaldı..

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.