Bodrum Gündem

Özel Sporcular Voleybol Şampiyonası Sona Erdi

15.04.2014
0
A+
A-

Bodrum’da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Voleybol Şampiyonası ödül töreni ile sona erdi. Şampiyonada Sinop İş Okulu Spor Kulübü birinci oldu.

Dapoxetine online Bodrum Gündem Haber cheap Ventolin Viagra without prescription

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından 10-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenen şampiyonaya farklı illerden 44 takımda 440 sporcu katıldı. Kortej yürüyüşü ile başlayan ve 3 grupta karşılaşmaların yapıldığı Türkiye Özel Sporcular Voleybol Şampiyonası’nda final karşılaşmalarının ardından ödül töreni düzenlendi. Erkek ve kız karma takımlarının da yer aldığı şampiyonada karşılaşmalar Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi, Mahinur Cemal Uslu ve Binnaz Karakaya Spor Salonlarında yapıldı. Binnaz Karakaya Spor Salonundaki final karşılaşmalarıyla ile ilk üçe giren takımlar belirlendi. Şampiyona sonunda A Grubunda Sinop İş Okulu Spor Kulübü, B Grubunda Kayseri Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, C Grubu’nda ise Fethiye Özel Sporcular Spor Kulübü birinci oldu. Dereceye girenlere madalya ve kupaları federasyon yetkilileri ve protokol üyeleri tarafından verildi. Türkiye Özel Sporcular Voleybol Şampiyonası’nın şampiyonu ise Sinop İş Okulu Spor Kulübü oldu. Şampiyon takımın madalya ve kupasını veren Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan  “Katılımda yüksek oldu. Kazasız belasız güzel bir atmosferde maçlar yapıldı. Sporcularımızı, hocalarını ve bu şampiyonaya katkıda bulunanları tebrik ediyorum” dedi.

Tekerli sandalyesi ile gelerek ödül verenler arasında yer alan Bodrum Kent Konseyi Engelliler Meclisi Üyesi ve Bodrum Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Abdülmecit Poyraz ise bu organizasyonun yapılmasının kendisini mutlu ettiğini belirterek devamını diledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.