Bodrum Gündem

Güzel Sanatlar Fakültesi 10. Yıl Sergisi…

16.04.2014
0
A+
A-

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi 10. Yıl Sergisi, Trafo Bodrum Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.

cheap Paxil Bodrum Gündem Haber Cialis online Blood Pressure

Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı resim, heykel ve fotoğraflardan oluşan serginin açılışına Bodrum Belediye Meclisi Üyeleri Mehmet Özalın ve Niyazi Atare ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Turgut ile öğrenciler katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Bodrum Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özalın şunları söyledi “10. Yıl Sergisi’nde sanat eserlerini bizlerle paylaşan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ben aynı zamanda Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü 1996 yılı mezunu bir arkadaşınızım, kardeşinizim, ağabeyinizim. Sizin değer verdiğiniz, ürettiğiniz sanat eserleri bizim için çok değerli. Bu özel günde sanat eserlerini bizlere sunan, paylaşan, emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Turgut nezdinde tüm üniversitemize Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon’un selamını ve “Hayırlı olsun” dileklerini getirdim”

Bodrum Belediye Meclis Üyesi Mehmet Özalın ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Turgut’un açılışını birlikte yaptığı sergi 21 Nisan 2014’e kadar açık kalacak.

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.