Bodrum Gündem

Şakar Ailesinin Acı Günü

21.04.2014
0
A+
A-

Bodrum’da turizm ve feribot işletmeciliğinin önde gelen ailelerinden Şakar ailesinin büyüklerinden 88 yaşındaki Muzaffer Şakar,  göz yaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bodrum Gündem Haber Colchicine without prescription buy Robaxin Premarin 0.625mg

Bodrum’da deniz turizmi ve turizme yaptıkları yatırım ve faaliyetlerle tanınan Şakar ailesinin büyüklerinden 88 yaşındaki Muzaffer Şakar  tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi.

Hürriyet gazetesi muhabirlerinden Nesrin Şakar Coşkun ‘un annesi Muzaffer Şakar’ın cenaze törenine damadı gazeteci Yılmaz Coşkun,  kızları Esin Özuslu, Aysın Abacı, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, meclis üyesi İsmail Altındağ  ve yaklaşık 600 kişi katıldı.

Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii’nden kılınan ikindi namazının ardından Gümbet Türbe Mezarlığı’nda toprağa verilen Şakar ile ilgili olarak Kocadon “Şakar ailesi Bodrum turizmine yaptığı hizmetlerle anılan sevilen ve sayılan bir yere sahiptir. Onların gelişmekte olan Bodrum turizmine yarım asırdan fazla verdiği destek çok önemlidir, büyüklerimize olan son görevimizi yerine getirdik, nur içinde yatsın” dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.