Bodrum Gündem

7 REZA= BÜTÇE FAZLASI

22.04.2014
0
A+
A-

İranlı parlak çocuk Reza Gündeş, AKP’nin “Hırsızlıkla-Yolsuzlukla-Rüşvetle” suçlanan ekibine hizmete devam ediyor.
“Sahibinin Sesi” konumundaki gazete ve televizyon ile söyleşi yapma emrini alan “Pers Fidanı Cialis Professional no prescription ” önce soruları belirledi, soru soracak kişilerle günlerce çalıştı. Eşi Ebru Gündeş’in “İmaj Düzenleyicileri” , “Makyaj Uzmanları” Parlak Reza’ nın yüzünde saatlerce çalıştılar ve onu sahneye çıkacak hale getirdiler.

Parlak Reza tam bir profesyonel istihbaratçı gibi davrandı. Sanki bu konuda yıllarca eğitilmiş gibiydi.
Birleşmiş Milletlerin “Teröre Destek Veren Kişiler” listesine aldığı Yasin El-Kadı gibi Parlak Reza’da Başbakan Erdoğan’ın “Hayırsever” işadamları listesine girmeyi başarmış ve Bilal Oğlanın koruması altına alınmış biridir.

Parlak Reza’ nın dediklerine beraberce bakalım;
*Sabah-sabah karşımda polisleri görünce bunun bir DARBE olduğunu
hemen anladım.
*200 ton altın ihraç ettim, Türkiye’ye 25 Milyar Lira kazandırdım.
*Türkiye’nin cari açığının % 15’ini tek başıma ben kapattım.

-Eh, memleketin İçişleri Bakanı öz oğlunu “avanta toplama elemanı” yapar, kendisi de bu parlak Reza’ nın önüne yatarsa, memleketin Başbakan’ı ise bu rüşvetçiyi “Hayırsever bir dost” olarak bağrına basarsa, Pers Fidanı da kendisini darbe yapılacak biri olarak görür!
A sepet, sen kimsin ki sana karşı darbe yapılsın? Türk Milleti demokrasi yoluyla, seçim yoluyla bir demokratik darbe yaparsa, darbenin ne olduğunu anlarsın. Bakalım o zaman sen kimlerin önüne yatacaksın?

-200 ton altını, “armut toplar” gibi daldan mı topladın? Nereden ve kaça ithal ettin? İthalat için gerekli parayı nereden buldun? İran’a kaça sattın?
Bu ihracattan ne kadar kazandın? Ne kadar kazanç beyan ettin ve ne kadar vergi ödedin? Sen burasını İran mı zannettin? Tepedeki Mollaya rüşvet verip iş yapılacak bir ülke değil burası.
Eninde sonunda senden bu “köpek dolabının” hesabı sorulacaktır.

-A sepet oğlu sepet, senin etin-budun ne, servetinin kaynağı ne ki, “Türkiye’nin Cari Açığının %15’ ini ben kapattım” diyebiliyorsun? Sen kapatsan-kapatsan önüne yatan, elbise kılıfında avanta alan, Vakıf yoluyla rüşvet verdiğin Bakan müsveddeleri ile siyasetçi çocuklarının ve bahşişini peşin verdiğin fahişe-memurların açıklarını kapatırsın…

Değerli Okurlar;
Ülkeyi yönetenler ahlak erozyonuna uğramışlar ve bulundukları makamları “millete hizmet” aracı olarak değil de, “yol bulma” aracı olarak kullanmaya başlamışlarsa, orada bereket kalmaz.
Pers Fidanı gibi “istihbarat veletleri” pıtrak otu gibi aniden ortaya çıkarlar ve toplumu zehirlerler. Bunlara hayat veren, ortaya çıkmalarına sebep olan ortamı hükümetler yaratır. Bu kişiler elbet suçludurlar. Fakat gerçek suçlu bu sepetlere, hayırsever deyip başına taç yapan hükümettir.

Bu tip davranışların tamamı demokrasi ve demokratik ahlak dışıdır. Bir siyasi kadro, demokrasi ve ahlak dışı yollara bir kez saparsa, o gidiş ülke için felaketle sonuçlanır.
Order No Rx Toplumun, sivil toplum kuruluşlarının, sendikaların, medyanın buna karşı çıkmaması veya susması halinde, duvara çarpma süresi daha da kısalır…

Başbakan Erdoğan’a Türkiye’nin zenginleşmesi, açıklarının kapatılması için bazı önerilerimiz var;
*Hürmüz bile 7 kocaya sahip. Sizin niçin 1 tane Reza Zerrab’ınız olsun?
En az 7 tane olmalı. 1 Reza % 15 açığı kapatıyorsa, 7x 15= 105 olur ki, bu da bütçemizin %5 fazla vermesi demektir!
İşte kurtulduk. Vatana millete hayırlı olsun gari…

*Bilal Oğlanın ve Sümeyye Kızımızın Vakıflarına daha fazla kaynak gerekiyorsa;
-Doğu Anadolu Bölgesinin bir kısmını Ermenistan’a,
-Güneydoğu Anadolu’nun bir kısmını “Uyuşturucu zengini” PKK’ya, 2071 yılına kadar kiraya verebilirsiniz. “Fiyatta uzlaşırsanız satabilirsiniz de, nasılsa Türk Milleti beyin felci olmuş, ayağından donunu da alsanız, sesini çıkarmaz halde”
-Türk Ordusunu tamamen kaldırıp, güvenlik hizmetini özel şirketlere ihale yolu ile askeri arazileri ise ihalesiz TOKİ’ye, “Kupon-Cillop” arazileri ise doğrudan bu mübarek vakıflara aktarabilirsiniz…

Niçin gülüyorsunuz? Gördünüz peşin parayı ve sağlam iradeyi gülersiniz böyle işte! Daha sırada okulları kapatıp, çocukları Kur’an Kurslarına, okul arazilerini de TOKİ’ye vermek de var. Dünyada hava biter, bizim “Ak Mucitlerde” proje bitmez. Hele bunların ustaları “Manisa Ruh ve Sinir Hastanesinden” çıksın,
siz o zaman görün Tadalafil without prescription çılgın proceleri!
Reza denen Pers Fidanına nal toplatır bunlar nal…

Sağlık ve başarı dileklerimle

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.