Bodrum Gündem

“Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal”…

22.04.2014
0
A+
A-

Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ruhunu ve anlamını içeren iki saatlik gösterileri izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber 22/04/2014 Purchase Retin-A Where to buy Strattera cheap Ventolin

Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde Bitez Gülümser Mehmet Danacı İlkokulu öğretmenlerinden İlkem Karaçiçek önderliğinde ve beş öğretmenin birlikte hazırladıkları  gösteride 150 öğrenci görev aldı. İlkokul öğrencilerinin büyük bir başarı ile sergiledikleri gösteri 5 başlık altında gerçekleşti.

“Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal”…

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını diğer etkinliklerden farklı olarak, 23 Nisan’ın ruhunu ve anlamını yaşatmak için yapılan gösteride öğrenciler  Kurtuluş Savaşı öncesini ve  Atatürk’ün Samsun’a Bandırma vapuru ile gelişini oratoryo olarak sahnelediler. Öğrenciler gösteride Ege, Trakya, İç Anadolu, ve Karadeniz yörelerinden çeşitli halk oyunları sergilediler.

“Bir Aydınlığın Adıdır Mustafa Kemal” isimli oratoryoda 3-B sınıfı öğrencisi Yiğit Can Kenny   Mustafa Kemal Atatürk’ü  canlandırdı.
Bodrum belediye Nurol Kültür Merkezindeki etkinliği yaklaşık 600 kişi izledi. Salonun oturma kapasitesinin yetmemesi nedeniyle bazı öğrenciler  ve veliler oyunu salonun koridorlarına oturarak ve ayakta izlemek zorunda kaldı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.